Gość: AcH IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.01.02, 17:50 naszego wzorowego klubowicza.... zapraszam jednakze na bamboszki :) aha i przykladu z jaro prosze nie brac, denaturatu nie pic :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: ODZNAKA dla PIOTRUSIA:)- IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 17:52 Gość portalu: AcH napisał(a): > naszego wzorowego klubowicza.... > zapraszam jednakze na bamboszki > :) > aha i przykladu z jaro prosze nie brac, denaturatu nie pic > :)))) juz myślałem że sam jestem, ale kierowniczka czuwa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: ODZNAKA dla PIOTRUSIA:)- IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.01.02, 17:55 a czuwam...czyli zalatwiam pilne interesa..hehehe..kierowniczka czasem tez jakis obowiazkow sie musi podjac...niestety dzisiaj iwa bedzie za mnie na czacie czytac regulamin wiec zapraszam, zapraszam wieczorkiem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: ODZNAKA dla PIOTRUSIA:)- IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 17:55 Gość portalu: AcH napisał(a): > naszego wzorowego klubowicza.... > zapraszam jednakze na bamboszki > :) > aha i przykladu z jaro prosze nie brac, denaturatu nie pic > :)))) Jaro pije denaturat? :-) to może jakiś kurator netowy mu potrzebny :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: ODZNAKA dla PIOTRUSIA:)- IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.01.02, 17:57 chyba pije, jakos jeszcze nie zdementowal..zreszta niech sobie pije tylko dlaczego pytam DLACZEGO swej kierowniczki nie poczestowal?????? dlatego tez wczoraj z wielka pompa go do EK przyjelam i z hukiem rownie szybko wywalilam :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: ODZNAKA dla PIOTRUSIA:)- IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 18:02 Gość portalu: aCh napisał(a): > chyba pije, jakos jeszcze nie zdementowal..zreszta niech sobie pije tylko > dlaczego pytam DLACZEGO swej kierowniczki nie poczestowal?????? > dlatego tez wczoraj z wielka pompa go do EK przyjelam i z hukiem rownie szybko > wywalilam > :)))))) może miał mało, albo jest przeciwnikiem picia i sam tylko oddaje się zgubnym nałogom :-) może jakoś protekcjonalnie :-) przyjmij go z powrotem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: ODZNAKA dla PIOTRUSIA:)- IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.01.02, 18:06 oooo? powiadasz z powrotem? owszem ale pod jednym czyli dwoma warunkami..oddasz swoja drogocenna odznake( nie wierze, poprostu nie wierze ze to zrobisz, nikt o zdrowych zmyslach by sie na to nie zdecydowal:)) a po drugie, bedziesz podpisywal liste dwa razy dziennie, za sibie i za jaro, ktory kaca podenaturowego bedzie leczyl i leczyl...wiem cos o tym :))))) i co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: ODZNAKA dla PIOTRUSIA:)- IP: *.pppool.de 25.01.02, 18:21 Gość portalu: aCh napisał(a): > kaca podenaturowego bedzie leczyl i > leczyl...wiem cos o tym To wiele wyjaśnia :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: ODZNAKA dla PIOTRUSIA:)- IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 00:35 Gość portalu: aCh napisał(a): > oooo? > powiadasz z powrotem? > owszem ale pod jednym czyli dwoma warunkami..oddasz swoja drogocenna odznake( > nie wierze, poprostu nie wierze ze to zrobisz, nikt o zdrowych zmyslach by sie > na to nie zdecydowal:)) a po drugie, bedziesz podpisywal liste dwa razy > dziennie, za sibie i za jaro, ktory kaca podenaturowego bedzie leczyl i > leczyl...wiem cos o tym > :))))) > i co ty na to? musimy ponegocjować :-) mogę podpisywać listę nawet 4 x dziennie, ale odznaki nie oddam, w koncu moze kiedyś gdy będę emerytem będę ją sobie codziennie czyścił i wspominał :-)) Jaro jednak musi być przyjęty z powrotem. To weteran. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: ODZNAKA dla PIOTRUSIA:)- IP: *.pppool.de 28.01.02, 11:21 Gość portalu: Piotr napisał(a): > mogę podpisywać listę nawet 4 x dziennie, ale odznaki nie oddam, w koncu moze > kiedyś gdy będę emerytem będę ją sobie codziennie czyścił i wspominał :-)) > Jaro jednak musi być przyjęty z powrotem. To weteran. :-) Piotrze! Dzięki za wstawiennictwo! Masz u mnie piwo - i to niejedno... A gdyby kierowniczka też znalazla sie w pobliżu, będę miał na tę okoliczność pod stołem butelkę tego, co lubi najbardziej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: ODZNAKA dla PIOTRUSIA:)- IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.01.02, 15:41 jaro!!! uwielbiam cie! zrobimy sobie drinki coo? w proporcji 1:4 dla denaturatu oczywscie...a i fulamra trzeba tez zaprosic on tez wie co jest dobre! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: ODZNAKA dla PIOTRUSIA:)- 28.01.02, 16:56 Ale jak to, bez sekretarki???! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: ODZNAKA dla PIOTRUSIA:)- IP: *.pppool.de 25.01.02, 18:19 Gość portalu: AcH napisał(a): > naszego wzorowego klubowicza.... > zapraszam jednakze na bamboszki > :) > aha i przykladu z jaro prosze nie brac, denaturatu nie pic > :)))) A to tak! Widzę, że ten paszkwil pojawił się we wszystkich wątkach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: ODZNAKA dla PIOTRUSIA:)- IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.01.02, 18:23 ano choc nieee, bamboszkow tym ni9e ubrudzilam jaro nie dementuj prosze cie tego, to tylko ci splendoru przyspaza..wznosic za kierowniczke toast takim trunkiem..ach jestem wzruszona :)) Odpowiedz Link Zgłoś