Dodaj do ulubionych

Kombinezon next-uk pytanie.

25.09.12, 20:39
Dziewczyny z Uk oraz te ktore sie orientuja w tamtejszym rynku mam pytanie czy mozna gdzies taniej kupic taki kombinezon nexta niz na ich stronie www.next.co.uk/x503826s1# i taka czapke www.next.co.uk/x503826s4 oczywiscie nowy..czytalam ze piszecie o jakichs outletach nexta w uk...ale czy tam tez sa juz zimowe ciuchy??i gdzie w Londynie mozna bybylo znalezc taki outlet??

z gory dziekuje za odp.
Obserwuj wątek
    • verika Re: Kombinezon next-uk pytanie. 25.09.12, 21:48
      No taniej go kupisz na pewno na wyprzedaży (pod warunkiem,że zostanie) a w outlecie może za pól roku czy za rok (o ile w regularnej cenie się nie sprzeda). Nie wiem jakim cudem rzeczy z bieżącej, najnowszej kolekcji chcesz w outlecie znaleźć....
      • sylaluk1 Re: Kombinezon next-uk pytanie. 25.09.12, 22:19
        Taniej sie w tej chwili nie da...to biezaca kolekcja, w sklepach outletowych Next znajdziesz raczej starsze modele(nawet sprzed kilku lat).
        • tosieuda Re: Kombinezon next-uk pytanie. 26.09.12, 08:35
          a gdzie w Londynie są outlety z dziecięcymi rzeczami,
          next lub inne, mozecie podać jakiś adres?
          • sylaluk1 Re: Kombinezon next-uk pytanie. 26.09.12, 08:53
            Na stronie Nexta jest Store Locator, powinny tam byc wszystkie sklepy, outletowe rowniez (ten w miescie w ktorym mieszkam jest tam uwzgledniony)
            • gie-oska82 Re: Kombinezon next-uk pytanie. 26.09.12, 17:10
              dzieki dziewczyny za odp...a mozecie powiedziec jak wypada rozmiarowka nexta jesli chodzi o kombinezony??czy jak moj syn w listopadzie bedzie mial 3lata ma 95cm i 15kg to czy lepiej wziasc rozmiar 3-4 czy 4-5??
              • tosieuda Re: Kombinezon next-uk pytanie. 26.09.12, 17:35
                a czemu 4-5???
                w ubrankach next dobrze kierować się wzrostem,
                a 95cm to jeszcze przedział 2-3 lata, więc maksymalnie 3-4
                • gie-oska82 Re: Kombinezon next-uk pytanie. 27.09.12, 10:55
                  dzieki za odp...faktycznie 4-5 moze byc za duzy..a czy 2-3 rozmiar bedzie dobry przez caly okres zimowy??moze udam mi sie byc w Londynie w przeciagu 1,5mca ale czy wtedy beda jeszcze dostepne te kombinezony i czapki w sklepie??czy na stronie nexta mozna sprawdzic stan danej rzeczy w danym sklepie tj jest to naprzyklad w ikei??
                  • verika Re: Kombinezon next-uk pytanie. 27.09.12, 13:15
                    To co jest na stronie, a to co w sklepie to dwa różne światy. Podejrzewam,że kombinezonu możesz w ogóle w sklepie nie zobaczyć jak i 3/4 z tych rzeczy, które są na stronie...
                  • leneczkaz Re: Kombinezon next-uk pytanie. 27.09.12, 19:44
                    Rozm. 4-5 jest dużo za duży an mojego 4-latka (104 cm i 16kg).
    • gie-oska82 Re: Kombinezon next-uk pytanie. 02.10.12, 11:40
      dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie jak sprawdzic koszt dostawy do domu tego kombinezonu i czapki z mojego pierwszego posta??chce to zamowic do domu kolegi ktory mieszka w Londynie a on potem mi to juz jakos wysle...i jakie formy platnosci sa na next.co.uk?? czy peypol tez wchodzi w gre??

z gory dziekuje za odpsmile)
      • verika Re: Kombinezon next-uk pytanie. 02.10.12, 11:57
        Do domu kolegi możesz zamówić pod warunkiem,że będziesz płacić kartą kolegi... Nie da się zamówić w PL, zapłacić polską kartą a dostawę wybrać do uk. A koszt wysyłki masz po włożeniu rzeczy do koszyka, oczywiście na angielskiej stronie, na polskiej kosztu wysyłki nie uświadczysz bo mamy przesyłkę za free (a raczej wliczona jest w koszt każdego ubranka... )
        • gie-oska82 Re: Kombinezon next-uk pytanie. 02.10.12, 13:07
          aha dzieki za odpsmile)jasne ze nie zaplace polska karta..chodzilo mi wlasnie o to ze bedzie placone ang karta i tylko chcialam wiedziec czy tez mozna placic ang paypolem..fajnie macie z ta darmowa wysylkasmile)
          • kornnella Re: Kombinezon next-uk pytanie. 02.10.12, 13:42
            gie-oska82 napisała:

> ..fajnie macie z ta darmowa wysylkasmile)

Wysyłka za free z Next jest właśnie do PL smile
            • verika Re: Kombinezon next-uk pytanie. 02.10.12, 14:13
              No i co nam z darmowej wysyłki jak rzeczy w złotówkach są sporo droższe niż te w funtach, to już wolałabym zapłacić za tą wysyłkę i mieć ceny takie jak po "kursowym" przeliczeniu z funta....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka