Dodaj do ulubionych

Wynajem mieszkania

09.07.09, 22:33
Witam
Z mężem i rocznym dzieckiem poszukujemy 2 pok. mieszknia do wynajęcia. Jednak ze względu na KOSMICZNE ceny nic nie możemy znaleść.
Obecnie mieszkamy w Pruszczu placimy 1200 zł ( wraz z rachunkami). Być może nie jest to wygórowana kwota,tym bardziej, że mieszkanie duże, jednak dojazd z Pruszcza do Gdańska jest straszny, do kolejki trzeba przejść całe miasto, drugim minusem jest to, że mamy wspólne wejście z właścicielami, którzy wchodzą do siebie przez nasze mieszkanie. Zero prywatności :(
Codziennie sprawdzam oferty na necie ale nic odpowiedniego nie mogę znaleść. Ceny od ok 1200 w zwyż+czynsz i liczniki. Nie wiem kogo na to stać. Gdy cos tańszego to zaraz nieaktualne.
Mieszkanie chcielibyśmy wynająć gdzieś od września, aby ci, od ktorych obecnie wynajmujemy mieli czas na znalezienie kogoś na nasze miejsce.
Znacie kogoś kto ma do wynajęcia jakies niedrogie 2 pok. mieszkanie w pobliżu skm? Tak aby cena za wynajem i czynsz wynosiła góra 800- 900 zł + dodatkowo liczniki? Szukamy mieszkania nie na parę miesięcy czy rok, tylko na dłużej.
Jesteśmy mlodym, spokojnym małżeństwem, jak dotąd sąsiedzi na nas nie narzekali, ogólnie jesteśmy lubiani. Mieszkanie najlepiej jakby nie było umeblowane z wyjątkiem kuchni. Wszelkie sprzęty jak lodówka, pralka mamy swoje z wyjątkiem kuchenki. Ważne aby mieszkanie miało c.o. a nie np piec. Z opłatami jesteśmy bardzo systematyczni, nie urządzamy imprez.
W razie jakiś ofert rposzę o kontakt na maila piorka22@o2.pl :)
Z góry dziękuję

Obserwuj wątek
    • Gość: mlodyyy Re: Wynajem mieszkania IP: 84.38.22.* 21.07.09, 09:46
      heh polska przez małe p
      jak bym zarabail mniej niz 1000euro na reke to w 3city nie siedzial bym juz nawet 5minut!
      pozdr.
    • Gość: mikado Re: Wynajem mieszkania IP: 213.192.66.* 22.07.09, 08:39
      Witam,
      Dziwi mnie że narzeka Pani na warunki mieszkaniowe ,wspólne wejście
      etc płacąc 1200 i spodziewa się Pani wynająć coś lepszego,dużo
      bliżej, w dobrej lokalizacji i o niebo lepszych standartach za 800
      zł wraz z czynszem....czyli za wynajem tego lepszego chce Pani
      płacić 450-500 zł??????? To życze powodzenia w znalezieniu czegoś...
      Ja mam do wynajęcia mieszkanie 2 pokioje,idealne, w super
      lokalizacji ale nie za cene której Pani oczekuje bo za tą sumę to w
      3city wynajmuje się pokój.
    • Gość: pip Re: Wynajem mieszkania IP: *.171.29.154.static.crowley.pl 22.07.09, 11:51
      polecam serwis : www.szybkowynajem.pl - sam wynajem - duuuużo ogłoszeń -
      powinniście być zadowoleni. ^^
    • Gość: masaz Rollmasaz Gdańsk Podkarpacka 4 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.09, 13:39
      wwww.rollmasaz-gdansk.pl
      ZAPRASZAMY

PIERWSZA WIZYTA GRATIS !!!!!!
      ------------------------------
      :}
      • Gość: milka Re: Rollmasaz Gdańsk Podkarpacka 4 IP: *.chello.pl 22.07.09, 17:58
        ja też ma do wynajęcia dwu pokojowe ale taka cena to śmiech na sali. Nie ma
        szans na coś takiego chyba że osoba wynajmująca nie będzie wynajmującym tylko
        darczyńcą.
    • Gość: tony Re: Wynajem mieszkania IP: *.smgr.pl 23.07.09, 18:32
      najlepiej wynajac w jakiejs kamienicy,ktora ma wlasciciela,wtedy nie placisz pieniedzy wlascicielowi mieszkania tylko wlascicielowi kamienicy,ktory nie pobiera az tak wysokich oplat,np moja kuzynka mieszka we Wrzeszczu w kamienicy i placi za 2 pok 600 + liczniki,wiec szukaj po kamienicach lub w zrzeszeniu,powodzenia
      • Gość: lap Re: Wynajem mieszkania IP: *.171.29.154.static.crowley.pl 09.09.09, 10:24
        polecam: href="http://www.bezposrednio-nieruchomosci.pl/">mieszkania wynajem i
        sprzedaż bez pośredników</a>
      • Gość: lap Re: Wynajem mieszkania IP: *.171.29.154.static.crowley.pl 09.09.09, 10:25
        i jeszce: href="http://szybkowynajem.pl">mieszkania na wynajem</a>
    • Gość: Może tu Re: Wynajem mieszkania IP: *.gemini.net.pl 09.09.09, 14:17
      Tu ma Pani trochę ofert wynajmu:
      Sopot.notlong.com
      życzę powodzenia, najszybciej chyba przez taki portal znaleźć mieszkanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka