Gość: heh nadgorliwość jest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 21:46 ale to bloGmedia24 , a nie bloKmedia24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ trzeba Walentynowicz jedno przyznać-konsekwentna IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 29.07.09, 21:59 trzeba Walentynowicz jedno przyznać-jest konsekwentna i w przeciwieństwie do większości 3miejskiego środowiska dawnej Solidarności, nie dała ciała polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xo Zrobiła dobrze... IP: *.chello.pl 30.07.09, 00:29 Nie wiem czy Państwo się ze mną zgodzą, ale śmiem twierdzić, że gdyby nagle wyniesiona na piedestał przez te dwie blogerki A. Walentynowicz stała się popularna w mediach (nawet przez tydzień lub dwa) , a co za tym idzie chciałyby jej osobę wykorzystać dla swojego interesu róźne partie i partyjki, to te, którym się to nie udało i widząc zyski medialne, które Walentynowicz by generowała dla przeciwników politycznych, dla swojego interesu będą ją oczerniać i wyciągać jakieś dziwne brudy. Mimo, iż nie do końca akceptuję jej poglądy (choć z drugiej strony wtedy kiedy ona brała udział w strajkach, itp. miałem 11 lat), to uważam, że zrobiła dobrze. Lepiej zachować dobre imię i nie dawać go dla TYCH, KTÓRZY CHCĄ COŚ NA TYM UGRAĆ tylko dla siebie, a potem porzucić obiekt swojego zainteresowania, gdy zawieje inny wiatr. Co o tym myślicie ? P.S. Przypadkowych Internautów proszę o wstrzymanie się od używania wulgarnych słów i jednocześnie dziękuję wszystkim zamieszczającym swoje opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Zrobiła dobrze... 30.07.09, 06:21 Gość portalu: xo napisał(a): > Co o tym myślicie ? Ja o tym myślę dokładnie tak jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Walentynowicz banuje Marylę 30.07.09, 06:17 maquis.drake napisał: > Smutne ;) Co jest smutne? To, że nie będzie gali, czy to, że się dwie idiotki wygłupiły? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Walentynowicz banuje Marylę 30.07.09, 08:18 To wszystko ma początek i będzie miało koniec u braci Kaczyńskich, bowiem oni muszą wykorzystywać ludzi do realizacji swoich celów politycznych. A po wykorzystaniu swoją ofiarą przestają się interesować. Tak też jest z panią Anną Walentynowicz, małżeństwem Gwiazdów, małżeństwem Romaszewskich, Cugier-Kotką itd, itd .... teraz przyszła kolej na powstańców... Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Walentynowicz banuje Marylę 30.07.09, 08:27 Wszędzie widzisz Kaczyńskich?Masz takie zwidy?Lecz się bo może być za póżno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Tusk to zaginiona siostra braci Kaczyńskich IP: *.chello.pl 30.07.09, 10:39 jeżeli nie byłoby braci Kaczyńskich, należałoby ich wymyślić...:) Ludzie dali się podzielić jak wielogatunkowe bydło - jedni to fanatycy PO, drudzy do wyznawcy Kaczyńskich. Taki podział społeczeństwa to coś dobrego dla władzy, bo wtedy łatwiej jest rządzić rozbitą trzódką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domino Re: Walentynowicz banuje Marylę IP: *.nordeabank.pl 30.07.09, 14:50 "Dziennikarzu" (hehehe, tak masz w dowodzie hehehe) Sandecki czytałeś Ty kiedyś Marylę albo 1maud na salonie24? czy opierasz się na wytycznych z centrali z czerskiej? tak pytam. rozumiem, że Ty jako obiektywny dziennikarz dopuszczacz istnienie innych poglądów niż Twoje, jedynie słuszne. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Walentynowicz banuje Marylę 30.07.09, 15:13 Gość portalu: Domino napisał(a): > "Dziennikarzu" (hehehe, tak masz w dowodzie hehehe) Sandecki > czytałeś Ty kiedyś Marylę albo 1maud na salonie24? czy opierasz się > na wytycznych z centrali z czerskiej? tak pytam. rozumiem, że Ty > jako obiektywny dziennikarz dopuszczacz istnienie innych poglądów > niż Twoje, jedynie słuszne. Coś się czepił dziennikarza, który tylko opisał wydarzenie? Czep się Walentynowicz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margolcia Walentynowicz banuje Marylę IP: *.aster.pl 30.07.09, 16:10 Też mi bohaterka - nawiedzona, rydzykowska suwnicowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Walentynowicz banuje Marylę IP: *.gdansk.agora.pl 30.07.09, 17:41 Domino Szanowny Panie jesli jest Pan ciekaw, to odpowiadam, że blogi Maryli i 1maud czytam od ponad dwóch lat. Wtedy też załozyłem własnego bloga na Salonie24. Co prawda nie czytam każdego wpisu Pań, ale staram sie być na bieżąco. Blogerkę 1maud cenię i szanuję, choć w wielu sprawach się z nią nie zgadzam. Jej blog i wpisy świadczą jednak o tym, że jest to osoba kulturalna, z która można prowadzić merytoryczną dyskusję. Trudno to natomiast powiedzieć o blogerce Maryli, która potrafi zgnoić każdego kto się z nią nie zgadza. Nie jest to tylko moja opinia. Jeśli czyta Pan Salon to z pewnością wie Pan, że podziela ją wiekszośc uzytkowników tego portalu. Wystarczy zresztą zajrzeć i poczytać. W przeciwieństwie do Maryli zawsze starałem się szanować gości mojego bloga, gdy wyrażali zdania krytyczne, a nawet strcite obraźliwe. Nie kasowałem ich gdyż wyznaję zasadę, że świadczy to o kulturze autorów takich wpisów. Nie wiem skąd Pan bierze takie opinie "o jedynej słusznych poglądach" czy "wytycznych z Czerskiej". Są one fałszywe i na dodatek obraźliwe. Jesli chce Pan dyskutować to prosze o argumenty, a nie inwektywy. Pozdrawiam Maciej Sandecki Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski kto wytrzyma z Walentynowicz? 30.07.09, 18:18 Walentynowicz nie nadaje sie nawet do "Naszego Dziennika". Występowała w Radiu Maryja, kiedy o. Rydzyk miał gwałtowną potrzebę opluwania Wałęsy. Ale w końcu chyba przesadziła, nawet jak na potrzeby tej goebbelsowkiej propagandy, bo któregoś wywiadu nawet "NDz" nie chciał opublikować. (A Walentynowicz na długo wyleciała tez z Radia M., bo ośmieliła się wspomnieć o tym na antenie.) Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Co internauci piszący na forum GW... 30.07.09, 21:23 tutaj kultura, szczególnie zwolenników poglądów upowszechnianych przez GW jest na wyjątkowym zupełnie poziomie. Żadnego "mięsa", agresji, obrażania, pomawiania, etc. Obowiązuje szacunek dla prawdy, dobra i piękna. Jak w Gazecie po prostu. __________ Wbrew pozorom, praw sumienia trzeba bronić także dziś. Pod hasłami "tolerancji" w życiu publicznym, w środkach masowego przekazu, szerzy się nieraz wielka, może coraz większa nietolerancja. Odczuwają to boleśnie ludzie wierzący. Zauważa się tendencję do spychania ich na margines życia społecznego. Ośmiesza się i wyszydza wszystko co stanowi dla nich największą świętość. Te formy postępującej dyskryminacji budzą niepokój i muszą dawać wiele do myślenia. [...] Czas próby polskich sumień trwa. [JPII, Skoczów 1995 r.] Odpowiedz Link Zgłoś
perski_dziadzio Walentynowicz banuje Marylę 01.08.09, 22:43 >Swoją wpadkę tłumaczą teraz bowiem tak: to przez nieżyczliwych dziennikarzy, którzy okłamali panią Anię. "Panią Anię" nietrudno okłamać. Kiedyś SB przedstawiło "Pani Ani" fałszywki dotyczące Lecha Wałęsy, a "Pani Ania" bezgranicznie w produkt SB uwierzyła. Do dzisiaj wierzy w SB bardziej, niż w Cokolwiek Innego. Nawet, jeżeli chodzi do kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amber Walentynowicz banuje Marylę IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 02.08.09, 01:51 Przeciez pani Walentynowicz twierdzi zeby spoleczenstwo zapomnialo nie o niej ale publicznie w ogolnopolskiej telewizji apelowala zeby zapomniec o panu Walesie, ktory to pan widocznie tego sobie nie zyczy, bo nawet bije monete ze swoim wizerunkiem. Jak juz zapominac to o Jaruzelskim tez i wogole o calej aferze z Solidarnoscia, bo za pokojowo Solidarnosc odebrala wladze nad Polska od sowieckich tyranow, a tak jakby krew sie polala to i by pamietali jak o bitwie pod Grunwaldem, a tak to co ?,... pamietac co?,... chyba tylko walke milicyjnych palkarzy i stoczniowych gasrurkarzy na czele z Walesa nabijajacych sobie wzajemnie guzy bez udzialu pani Walentynowicz ? O nie, tego pani Walentynowicz nie chce, chce wiecej kredydu za osiagniecia Solidarnosci. A jak juz zapominac to o Walesie tez twierdzi pani Walentynowicz i juz. Tylko co zrobic z pieniedzmi uzbieranymi w imieni tej pani skoro ona tych pieniedzy nie chce. Moze by tak przekazac na konto pana Walesy i pogodzic starych znajomych z historycznych czasow co??? Odpowiedz Link Zgłoś