joannanow 11.08.09, 19:49 witam ! potrzebuję namiary na dobrego prawnika w trójmieście ( sprawa komornicza po eksmisji ) , sprawa zagmatwana więc potrzebuję eksperta w tym temacie....będę wdzięczna za pomoc.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malomila Re: bardzo dobry prawnik potrzebny.... 13.08.09, 22:10 znam dobrego prawnika ale chyba teraz jest na wczasach, i chyba nie jest tani :( moją sprawę wygrał a miałam problem związany z egzekucją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: bardzo dobry prawnik potrzebny.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 07:16 naiwna w trójmięscie mamy tylko sprzedajnych prawników Odpowiedz Link Zgłoś
malomila Re: bardzo dobry prawnik potrzebny.... 14.08.09, 17:52 :) nie wiem czy masz rację :) ale nawet jeżeli tak to ja polecam prawnika ze śląska, w Gdańsku mieszka od chyba roku albo dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanka Re: bardzo dobry prawnik potrzebny.... IP: *.chello.pl 15.08.09, 08:58 w takim razie , jeśli mogę , to poproszę o namiary na ów prawników...joanka_nowak@wp.pl...nie musi być tani , nie musi być uczciwy ;-) ma być skuteczny :-) Odpowiedz Link Zgłoś