miska_malcova Re: Fragile 27.07.06, 09:40 oj tak :-) zwłaszza w wersji hiszpańskiej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Fragile 27.07.06, 13:35 3x tak dla wersji angielskiej i 3x dla hiszpańskiej (piękne!) - a może portugalskiej (tu nie jestem pewna). razem - 6x tak!!! :) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Fragile 27.07.06, 19:02 myślałam, że chodzi o perfmumy Gaultiera... :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Fragile 27.07.06, 19:21 i dobrze myslałaś, bo i Sting, i Iglesias są nimi skropieni w teledyskach :) Odpowiedz Link Zgłoś
joe_anna Re: Fragile 27.07.06, 20:43 no proszę, nawet Sting śpiewa piosenki o tych napojach w szklanych butelkach... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly "fragile" jest super ale wyżej jeszcze stawiam 29.07.06, 17:06 "I'm mad about you". Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: "fragile" jest super ale wyżej jeszcze stawia 29.07.06, 22:08 piękne, ale żeby wyżej to nie :) skłaniałabym się raczej ku "Englishman in NY"... -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
vivis_cortez Re: "fragile" jest super ale wyżej jeszcze stawia 29.07.06, 23:37 a "Sister Moon"? Taka ładna pościelówka :-) w sam raz po seksie :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: "fragile" jest super ale wyżej jeszcze stawia 30.07.06, 00:06 o nie! najpiękniejsze jest "When we dance" ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Vivis i Jeręka 30.07.06, 20:48 Oba kawaleczki ładne sa, ale jednak nie aż taka stratosfera, IMHO, ofkoz :-) Jeszcze może "Moon on the Bourbon Street" tak wzlatuje/ Ja tego pana sledze od czasu "Walking on the Moon", jakby co :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Vivis i Jeręka 30.07.06, 23:25 a więc dla każdego coś miłego :) i już:) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Vivis i Jeręka 30.07.06, 23:58 nie zapomnijmy paru kawałków z the Police. Wiadomość w butece, Wirowanie wokół palca czy niesmiertelna Roxanne :) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Vivis i Jeręka 31.07.06, 13:02 Roxanne najbardziej lubię w wersji z filmu Moulin Rouge :) Widziałeś, słuchałeś? Gra w niej niezły gitarzysta Jose Feliciano :D Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Vivis i Jeręka 31.07.06, 13:11 filmu nie widziałem, ale widziałem teledysk z nową wersją ,,Roxanne" w nieznanym mi wykonaniu. Byłem przekonany, że Feliciano juz nie żyje :) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Vivis i Jeręka 31.07.06, 13:14 ooo, serio? kiedy? hmmm, a może coś pomyliłam... trzeba sprawdzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Vivis i Jeręka 31.07.06, 13:17 na jego stronie nie ma nic o jego śmierci... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Vivis i Jeręka 31.07.06, 13:21 żartuję. Chodziło mi o to, ze słuch po nim tyle lat temu zaginął :) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Vivis i Jeręka 31.07.06, 13:25 No ładnie, tak z córki żartować ;) A ja mam chyba na playliście jego dość nowy kawałek :D "Oye guitarra mia". Posłać? :D Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Vivis i Jeręka 31.07.06, 15:07 sprawdź pocztę za jakieś pół godziny :) powinno wtedy dojść :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: "fragile" jest super ale wyżej jeszcze stawia 30.07.06, 20:45 Sie obawiam Audrey, ze "jest miedzy nami zbyt duża róznica płci", żebyś doceniła tekst :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: "fragile" jest super ale wyżej jeszcze stawia 30.07.06, 23:02 a ten utwór Stinga z tym arabskim zawodzeniem? Chyba Beemka go kiedys na NL wciagneła :) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: "fragile" jest super ale wyżej jeszcze stawia 30.07.06, 23:25 "Desert Rose" :) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: "fragile" jest super ale wyżej jeszcze stawia 30.07.06, 23:34 o, co to znaczy młody umysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: "fragile" jest super ale wyżej jeszcze stawia 31.07.06, 12:55 > Sie obawiam Audrey, ze "jest miedzy nami zbyt duża róznica płci", żebyś docenił > a tekst :-)))) a fe, Brezly drogi :))) dyskryminacja kobiet ze względu na bezpodstawnie domniemywane ograniczone możliwości rozumienia przez nie poetyckich tekstów pisanych przez mężczyn... ufff. tego jeszcze nie było :) co do Moon over Bourbon Steet - pełna zgoda. wysoko w rankingu. Mati: Roxanne - pełna zgoda. Desert rose - nie. :) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: "fragile" jest super ale wyżej jeszcze stawia 31.07.06, 13:09 chcesz bana? :) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: "fragile" jest super ale wyżej jeszcze stawia 31.07.06, 15:39 przecież wiemy, że mi nie dasz ;) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: "fragile" jest super ale wyżej jeszcze stawia 31.07.06, 22:25 no wiemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: "fragile" jest super ale wyżej jeszcze stawia 31.07.06, 14:36 "It would make a prison of my life If you became another's wife" Mialas kiedys takie odczucie wzgledem jakiejs potencjalnej "another's wife"? :-)) Bo ja tak :-)) Sprytnie zmienilas "docenic" na "rozumiec" :-)) Dwa razy sprawdzalem jak pisalem "docenic" bo sie balem ze rabne "zrozumiec":-))) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: "fragile" jest super ale wyżej jeszcze stawia 31.07.06, 15:38 > Mialas kiedys takie odczucie wzgledem jakiejs potencjalnej "another's wife"? :- > Bo ja tak :-)) obawiam się, że "jest między nami zbyt duża różnica płci", byś docenił zdolności empatyczne kobiet... :) i z drugiej strony - czyżbym nie mogła wyobrazić sobie analogicznej sytuacji, tylko z "mężem innej [kobiety]"...? :))) otóż mogę :) > Dwa razy sprawdzalem jak pisalem > "docenic" bo sie balem ze rabne "zrozumiec":-))) muszę przyznać, że błyskotliwe to posunięcie :) ale czy mogłam spodziewać się z Twej strony czego innego? nie. :))) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Składam broń 31.07.06, 19:06 audrey.h napisała: > obawiam się, że "jest między nami zbyt duża różnica płci", byś docenił zdolnośc > i empatyczne > kobiet... :) Dobry argument. OK, przyznaje ci racje :-))) Nawiasem, jak to już rzuciłem gdzies kątem dzis, moje NO rzuciło wczoraj znad jakiejs gazety zdaniem typu "zostawcie mnie w spokoju, teraz czytam o empatii" :-))) Pozdr. B/Y Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h jeszcze zanim złożysz Brez 31.07.06, 20:33 > Nawiasem, jak to już rzuciłem gdzies kątem dzis tak, było, było gdzieś, ale mi umkło > moje NO rzuciło wczoraj znad > jakiejs gazety zdaniem typu "zostawcie mnie w spokoju, teraz czytam o empatii" :))).... :))..... :) i mogłabym się tak śmiać długo, gdyby nie "NO", które mię nurtuje. bo nie wiem jak rozszyfrować. czy byłbyś tak uprzejmy Brez...? jeśli nie możesz/nie chcesz, to nie. -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Roszyfrowuje 02.08.06, 16:10 o, jakie ładne :) dzięki Brez. -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: Fragile 01.08.06, 00:36 fields of gold lubie ja nalogowo,ale i don't stand so close to me, i when we dance, i fragile tez lubie...i tak wychodzi ze stinga lubie po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Fragile 01.08.06, 01:25 no nie chce wyjść inaczej Grzybciu. kochamy Gordona bo jest za co :) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Tea On the Sahara 01.08.06, 22:50 piękne, pulsujące, hipnotyzujące. kiedyś w zamierzchłej epoce kaset magnetofonowych miałam wersję koncertową trwającą - zdawałoby się - w nieskończoność... -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś