Dodaj do ulubionych

Białe gołębie na slub

15.08.09, 22:18
Wypożyczam białe gołębie na wesela.Sopot ,Gdynia , Rumia ,Wejherowo z dojazdem do kościoła do 20km - 100zł. Dowóz powyżej 20km. - cena do uzgodnienia.Istnieje możliwość odebrania gołębi samemu - 50zł.
nr. kom. - 503-096-593
WWW.STYN.PRV.PL
Obserwuj wątek
    • Gość: Dzyndzel Re: Białe gołębie na slub IP: *.vc.shawcable.net 16.08.09, 06:14
      A ja bym chcial -BIALE MYSZKI-ludzie POWARIOWALI by
      sie "pokazac".....ale to wszystko dla tych -NIEDOWARTOSCIOWANYCH-
      • Gość: mombi Re: Białe gołębie na slub IP: 193.189.116.* 18.08.09, 21:10
        racja!zastaw sie a postaw sie!a po kilku miesiacach rozwod!
        • Gość: Dzyndzel Re: Białe gołębie na slub IP: *.vc.shawcable.net 20.08.09, 22:58
          Wystawne,pokazowe wesela to domena ludzi bez obrazy-PROSTYCH-........
          • Gość: Buch Re: Białe gołębie na slub IP: *.vc.shawcable.net 25.08.09, 19:15
            Racja wiekszosc to chetnie robi chociaz z -FINANSAMI CIENIUTKO-(ale
            na zasadzie...my wam pokarzemy,,,,a pokarza co????? tylko swoja
            glupote i naiwnosc), czytaja te dialogi ale glowa w piasek,gdy
            bedzie nastepna okazja -----zastaw sie,a postaw sie- zrobia
            dokladnie to samo.....hmmm My Polacy?????-No coz Pozdrawiam-
            • Gość: Wiadro Re: Białe gołębie na slub IP: *.vc.shawcable.net 27.08.09, 00:44
              Osoby naprawde Majetne i Inteligientne-Nie pokazuja swego
              bogactwa.....no coz BURACTWO jest wszedzie!!!!!!
              • Gość: student Re: Białe gołębie na slub IP: *.vc.shawcable.net 27.08.09, 21:03
                To troche podobnie jak z profesorem......,moze byc wyksztalcony ale
                czesto sie sprawdza,ze to -PROSTACKI CHAM-
                • Gość: sisi Re: Białe gołębie na slub IP: *.chello.pl 27.08.09, 23:04
                  meczarnia zwierząt aby tylko zarobić wstydzcie sie..
                  • Gość: Bazan Re: Białe gołębie na slub IP: *.vc.shawcable.net 30.08.09, 13:54
                    Wiesz im w glowach sie nie miesci o meczarniach ptakow????,aby
                    ludzie widzieli (i zazdroscili),a,moze przeloty balonem i zrzucanie
                    koszy kwiatow??????.....no coz domena ludzi -prymitywnych-jest
                    zasada "ja jeszcze im pokaze.....inteligientny i bogaty sie z
                    bogactwem nie obnosi-Z powazaniem-Marek-
    • Gość: OBS Re: Białe gołębie na slub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 18:05
      Zawiść.. Straszna rzecz. Mnie nie stać na wystawną imprezę, to niech innych też nie będzie stać. Kwintesencja myślenia Polaków.
      • Gość: Bazan Re: Białe gołębie na slub IP: *.vc.shawcable.net 01.09.09, 00:40
        Troche podobnie jak w Polsce bylo w okresie komuny czyt. "WIECZNEJ
        SZCZESLIWOSCI"-wiekszosc mieszkala w blokowich-gettach .
    • Gość: marzi Re: Białe gołębie na slub IP: 87.252.59.* 15.03.10, 22:22
      WITAM,
      JESTEM ZAINTERESOWANA WYPOZYCZENIEM GOLEBI NA SLUB NA 21 SIERPNIA,MIESZKAM W
      GDANSKU, MOZE PAN MI PODAC WIECEJ INFORMAcji.
      DZIEKUJE
      MARZENA
      • Gość: Bazan Re: Białe gołębie na slub IP: *.vc.shawcable.net 15.03.10, 22:29
        Lepiej sie zaintersuj swoja -Cnot.-....hmmmmm golebie......kielbie
        we lbie.....
    • Gość: wenga Re: Białe gołębie na slub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.10, 14:32
      co to za jakaś dziwna moda z tymi gołębiami?
      co one niby mają symbolizować/pokazać/na co zwrócic uwagę?
      jesli to tylko element dekoracyjny, to u licha po co męczyć ptaki?
    • Gość: agul Czy to jest ryzykowne? IP: *.chello.pl 17.03.10, 15:06
      Ja nic nie mam do ideowości pomysłu. Komu się podoba niech puszcza sobie te
      gołębie (o ile nie dzieje się im krzywda).
      Ale muszę przyznać, że nie chciałabym być gościem nad, którym latają gołębie ...
      a nuż potraktują mnie i innych jak pomniki :P
      Ciekawe, czy przed takim puszczaniem gołąbki są na jakiejś specjalnej
      "powstrzymującej" diecie ;)
    • Gość: Anna Re: Białe gołębie na slub IP: *.play-internet.pl 21.08.14, 09:13
      Witam jestem zainteresowana gołębiami na ślub na 13 września 2014 do Gdańska na Morenę, proszę o wiadomość. Pozdrawiam nr tel 604945242
      • Gość: Nienazarty Re: Białe gołębie na slub IP: *.vc.shawcable.net 21.08.14, 20:15
        Te golebie zostaly dawno pozarte z rosolem........
    • Gość: Omoto5 Re: Białe gołębie na slub IP: *.centertel.pl 26.08.15, 10:47
      Wypożyczam białe gołębie na wesela.Sopot ,Gdynia , Gdańsk , z dojazdem do kościoła do 20km - 100zł. Dowóz powyżej 20km. - cena do uzgodnienia.Istnieje możliwość odebrania gołębi samemu - 50zł.
      nr. kom. - 513-588-090
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka