Dodaj do ulubionych

Koniec z bezprawiem na tym forum!!!

02.02.02, 14:52
Ponieważ większość forumowiczów widocznie zaspała i nie miał kto zdusić
niebezpieczeństwa w zarodku, dlatego ogłaszam w tej chwili koniec dyktatu
niejakiej ach. Nikt mi tutaj nie będzie sam się mianował na kierownika. Co to
to nie !!! Po moim trupie. Nie pozwolę aby jakaś osóbka z wybujałymi ambicjami
gwałciła demokrację. Tak więc kochani forumowicze nie dajcie się zastraszyć :
koniec z podbijaniem listy obecności, koniec z idiotycznymi klapkami, sandałami
i nabijaniem bezsensownych postów, koniec z przynoszeniem soku z kiszonej
kapusty, mundurkami, wazeliną i innymi głupotami. Wszyscy czujcie się tu nie
jak kierownicy, ale jak prezesi zarządu conajmniej :-) pijcie co chcecie (nawet
denaturat)i z niczego się nie tłumaczcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: aCh nononono! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.02.02, 14:57
      jaka dyktatura? czy ktos czuje sie uciemiezony?
      klub jest formacja dobrowolna, wszyscy chetnie podpisuja liste, robia mi soki z
      kapusty, biegna na czata jak im kaze, pija co chca i nie musza sie z tego
      tlumaczyc a ze jaromirek jest wstydliwy to tylko tu ma szanse sie wyzwolic!
      lwie serce, nie zazdrosc, cooo?
      pewnie nie spelniasz kryteriow naboru do klubu i teraz ci przykro....
      ale ach ma dobre i wielkie serce, moze keidys jak ladnie poprosisz...
      :))))
      • iwa.ja zara, zara.. 02.02.02, 15:03
        Kierowniczka została wybrana jednogłośnie (swoim głosem) i demokratycznie (bo
        nikogo akurat nie było). Więc nic nie zostało pogwalcone (może szkoda). A
        przyjrzyj sie, jak błagaliśmy kierowniczkę tydzień temu, żeby została...A że
        trochę wazeliny? To jeszcze nikomu nie zaszkodziło. My tutaj nie wypisujemy
        żadnych głupot. Sklep z obuwiem to forum skrupulatnie dobranych osób, które
        poprawiaja ten świat tu i ówdzie. A ponieważ bardziej ówdzie, więc
        niewtajemniczeni nie wiedzą wszystkiego...I dobrze!
      • lwie_serce Re: nononono! 02.02.02, 17:40
        Gość portalu: aCh napisał(a):

> jaka dyktatura? czy ktos czuje sie uciemiezony?
        > klub jest formacja dobrowolna, wszyscy biegna na czata jak im kaze - i gdzie w
        tym logika??
        • Gość: aCh Re: nononono! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.02.02, 17:50
          to byl zart...ale widze ze tylko to bylo wrazenie ze to jest prowokacja...wsrod
          nas jest prawdziwie obruszony

chachacha
          • lwie_serce Re: nononono! 02.02.02, 17:53

> to byl zart...ale widze ze tylko to bylo wrazenie ze to jest prowokacja...wsrod
            >
            > nas jest prawdziwie obruszony
            >
            > chachacha

a ja widzę, że niektórzy z nas mają tendencje do nadinterpretacji :-)

• Gość: aCh Re: nononono! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.02.02, 18:04
              nie ma co sie smiac...po czasie
    • Gość: AcH Re: Koniec z bezprawiem na tym forum!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.02.02, 15:01
      a w ogole lwie serce jak juz podburzasz przeciw jedynemu slusznemu porzadkowi
      to chociaz zdejmij kaptur z glowy, zelazna maske z twarzy bo przeciez jednym z
      nas i ja bym chciala wiedziec kto smie sie sprzeciwiac
      :))))
      ale mam juz swoje typy
      dwa...jaromrku, ciebie oczywscie nie podejrzewam.
      • Gość: aCh Re: Koniec z bezprawiem na tym forum!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.02.02, 15:02
        a tak tytulem suplementu to na kierowniczke mianowala mnie iwa!
        nooo
        • lwie_serce Re: Koniec z bezprawiem na tym forum!!! 02.02.02, 17:45

> a tak tytulem suplementu to na kierowniczke mianowala mnie iwa!
          > nooo
          biedna iwa - musi być cięzko zastraszona skoro takie rzeczy wyżej wypisuje -
          tylko, że z jej postu wcale nie wynika, że pani ex - kierowniczka została przez
          nią mianowana.

• Gość: aCh Re: Koniec z bezprawiem na tym forum!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.02.02, 17:52
            ex?
            czyzbym zostala juz zdetronizowana?
            a kiedy to? nikt mnie poinformowal? buuuu moze na taczce z gnojem mnie
            wywiezli, oo niewdziecznicy....
            no dobra, moze sama sie wybralam, nie pamietam.... zreszta jak potwierdza
            historia jedynego w swym rodzaju watku, wybor byl trafny...
            • Gość: Piotr Re: Koniec z bezprawiem na tym forum!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 17:56

> > spoko, klub jeszcze nie zszedł do podziemia :-))

• lwie_serce Re: Koniec z bezprawiem na tym forum!!! 02.02.02, 17:58

> ex?
              > czyzbym zostala juz zdetronizowana?
              > a kiedy to? nikt mnie poinformowal? buuuu moze na taczce z gnojem mnie
              > wywiezli, oo niewdziecznicy....
              > no dobra, moze sama sie wybralam, nie pamietam.... zreszta jak potwierdza
              > historia jedynego w swym rodzaju watku, wybor byl trafny...

ja nie uznaję żadnej bezprawnej władzy :-))
              a czy wybór był trafny? no cóż raczej nie...
              >

• Gość: aCh Re: Koniec z bezprawiem na tym forum!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.02.02, 18:00
                coz, ja jestem innego zdania ale zapytamy mych podwladnych..
                a jesli mowisz o wladzy...czy ty jestes wiec czlownkiem klubu?
                na to wyglada jesli starasz sie jedyna sluszna wladze obalic..postronnym osoba
                malo to by przeszkadzalo...
                • lwie_serce Re: Koniec z bezprawiem na tym forum!!! 02.02.02, 18:06

> coz, ja jestem innego zdania ale zapytamy mych podwladnych..
                  > a jesli mowisz o wladzy...czy ty jestes wiec czlownkiem klubu?
                  > na to wyglada jesli starasz sie jedyna sluszna wladze obalic..postronnym osoba
                  > malo to by przeszkadzalo...

1. nad podwładnymi wisi groźba wyrzucenia z klubu, w dodatku nie są asertywni...
                  2. nie jestem członkiem klubu, ale jeżeli uważasz się za szefową to ogranicz się
                  tylko i wyłącznie do swojego królestwa :-) po co o swojej funkcji (chacha)
                  wspominać w każdym wątku np. w tym?
                  • Gość: aCh Re: Koniec z bezprawiem na tym forum!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.02.02, 18:10
                    nie zamierzam o swym szczesciu, czyli piasatowaniu tak szanowanej funckji
                    milczec, w realu nigdy mi sie taki kasek nie trafi
                    moim podwaldnym nic nie grozi, owszem lubie ich czasem postraszyc ale oni
                    wiedza doskonale ze kierownictwo ma serce i rozumie ich niedoskonalosci..
                    i nikt nie zglaszal apelu o rzecznika praw obywatelskich, wiec nie musisz sie o
                    nich tak troszczyc..

• lwie_serce Re: Koniec z bezprawiem na tym forum!!! 02.02.02, 18:12

> nie zamierzam o swym szczesciu, czyli piasatowaniu tak szanowanej funckji
                      > milczec, w realu nigdy mi sie taki kasek nie trafi
                      > moim podwaldnym nic nie grozi, owszem lubie ich czasem postraszyc ale oni
                      > wiedza doskonale ze kierownictwo ma serce i rozumie ich niedoskonalosci..
                      > i nikt nie zglaszal apelu o rzecznika praw obywatelskich, wiec nie musisz sie o
                      >
                      > nich tak troszczyc..

a skąd taka pewność, że nikt apelu o rzecznika praw obywatelskich...?
                      >

• Gość: sombre Re: Koniec z bezprawiem na tym forum!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.02.02, 17:54
      Ja od razu uprzedzam, że to nie ja!
      A istnienie klubu wcale a wcale mi nie przeszkadza. Zyłem sobie spokojnie na
      forum przed klubem, żyję sobie w cieniu klubu, to i będę żył sobie spokojnie po
      klubie ;))) I tylko czasami mnie najdzie, coby sobie nie popatrzeć, chłe
      chłe :))
      • Gość: aCh Re: Koniec z bezprawiem na tym forum!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.02.02, 17:59
        a ja wlasnie ciebie sombre podejrzewalam...tyle tylko ze ten ktos to chyba
        powaznie traktuje...a to juz jest nienormalne
        czyli pasuje nam do klubu jak ulal
        • Gość: iwa Re: Koniec z bezprawiem na tym forum!!! IP: 10.133.130.* 02.02.02, 18:57
          Jeszcze nikt w życiu mnie nie zastraszyl, Te Lwie (hihi) Serce, zapamietaj to
          sobie. Pokaż papiery, jak sie nadasz, to może sie jakas funkcja znajdzie, jak
          nie, to idz do innej piaskownicy, pliz
          • lwie_serce Re: Koniec z bezprawiem na tym forum!!! 02.02.02, 20:14
            Gość portalu: iwa napisał(a):

> Jeszcze nikt w życiu mnie nie zastraszyl, Te Lwie (hihi) Serce, zapamietaj to
            > sobie. Pokaż papiery, jak sie nadasz, to może sie jakas funkcja znajdzie, jak
            > nie, to idz do innej piaskownicy, pliz

proszę, proszę wystarczył jeden drobny apel i od razu poskutkowało :-) Jaka iwa
            nagle się groźna zrobiła :-) I ten ton... to już nie kierowniczy tylko
            dyrektorski no, no:-)) Nie wiem co tak Cię śmieszy w moim nicku? Wystarczy
            trochę pomyśleć i poszukać w historii... nie ma chyba nic prostszego od
            znalezienia pewnej postaci, która nosiła takie samo imię jakie mam ja. Ale skoro
            traktujesz forum jak piaskownicę, to sorry ale pewnie masz bardzo mało latek,
            więc Cię rozumiem i dlatego nie będę robił Tobie więcej wyrzutów z tego powodu :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka