raskol 07.09.09, 18:40 no to budyn dowalil szczurowi hehehe brawo ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Arki Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: *.chello.pl 07.09.09, 18:58 Panie Prezydencie Adamowicz- jeżeli nie pan średniej chociażby orientacji o sporcie, to lepiej byłoby gdyby stosował się Pan do zasady Nikodema Dyzmy-"jak czegoś nie wiem, lub nie wiem co mam powiedzieć-to milczę".Pańskie przykłady o Monachium, Mediolanie itp nijak się mają do nowo budowanego stadionu w Gdańsku. W wymienionych miastach graja na stadionach miejskich-kluby z tego samego, podkreślam tego samego miasta. Tutaj mamy Gdynię i Arkę i mamy Lechię i Gdańsk. Wiec nie jest możliwe posługiwanie się takim przykładem.. Bo dotyczą innych miast,a czym innym jest metropolia, o której powstanie Pan tak podobno zabiega. Pisze podobno- bo niewiele widać z pańskiego starania, poza demagogicznymi i populistycznymi hasłami. Nie jest możliwa gra Arki w Gdańsku z wielu powodów-pomijam kwestię gry drużyny w nie swoim mieście,ale także kwestie zabezpieczenia przez Policje, kosztów organizacji-kto miałby je ponosić Arka?? czy miasto Gdańsk??? itp. Lechia ma w tym wprawdzie praktykę w tego rodzaju pomysłach, że przypomnę ten cudaczny twór Lechia/Olimpia, więc tego rodzaju pomysły proszę wcielać w Zycie w Gdańsku. raz eis nie udało, więc trzeba było rozpoczynać marsz od V ligi. Ten stadion ma być dla całego regionu, więc winien nawiązywać do tego regionu. Pomysł,aby były na nim kolory związane z regionem, nie z barwami drużyny (jakiejkolwiek) uważam za najbardziej trafiony, Jeszcze jedno-przywoływanie w tej chwili listu z jaja br traci z Pańskiej strony co najmniej hipokryzją, wie i wiedział pan dobrze, ze pomysł taki z przytoczonych wyżej powodów był i jest nierealny. Ale pomysł by był to stadion Lechii też nie będzie rozsądny. Bo Lechia kojarzona była i jest z Traugutta. Od kilkudziesięciu lat-pisze się i mówi-"drużyna z Traugutta". Jakakolwiek zmiana się nie przyjmie i będzie sztuczna. Życzę Panu,aby udało eis Gdańskowi zagospodarować stadion,ale przy poziomie polskiej piłki nożnej-vide mecz z Irlandią, poczynania PZPN czy trenera Benhałera mam poważne wątpliwości czy się to uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tobiasz Re: Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: *.tmark96.revers.nsm.pl 07.09.09, 19:39 Ale fajna tyrada - szkoda że autor sam sobie zaprzecza. Po pierwsze kibicu Arki twierdzisz, że na zachodzie na 1 stadionie grają kluby z tego samego miasta. Owszem, ale czyż nie o to właśnie chodzi aby traktować Trójmiasto jak 1 miasto? Nie do tego mają dążyć samorządy i nie to propaguje Wyborcza na siłę? Osobiście uważam to za absurd ale ok. Zresztą sam piszesz, że stadion "ma być dla całego regionu" więc czemu na początku uparcie twierdzisz, że gra Arki na nim jest niemożliwa? Że to hipokryzja? Oj zaplętliłeś się w swoim pokracznym rozumowaniu. Druga sprawa - "twór Lechia - Olimpia" - super, ale to co wtedy działo się w Arce lepiej pominąć chwilą milczenia, bo to w końcu od przekrętów Arka zyskała w całej Polsce reputację boiskowych złodziei. Co do 1 się zgadzam. Przy takim poziomie piłki reprezentacyjnej, nawet mecze o punkty w jakichś eliminacjach nie będą w stanie zapełnić stadionu. I tyle... Prawda jest tak, że Wybiórcza chciała walnąć w budynia, ale nie dość że budyń nie dostał, GW wyszła na pajaca to jeszcze trafili Szczurka rykoszetem i koniec tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Arki Re: Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: *.chello.pl 07.09.09, 20:59 Pisałem-"dla całego regionu", czyli dla społeczności Pomorza. Nie dla jednej drużyny, tylko dla nas wszystkich, bez względu na sympatie kibicowskie. Czytać należy ze zrozumieniem. Nie chce być złośliwy,ale... Mimo wszystko Lechia/(Olimpia to było cudaczne posunięcie sportowe, oczywiście w duchu fair play, no bo przecież kupno miejsca w lidze nie ma nic wspólnego z korupcją. Zupełnie nic,a niejaki Bolesław B. pseud. "Bolo" był zdecydowanie uczciwym sponsorem.. Postępowanie w sprawie korupcji w polskiej piłce trwa. Arka została ukarana, jako kibic wstydzę się działań mojego klubu.. Zobaczymy jednak co Nam przyniosą kolejne zatrzymania. Doczekamy się i wątku gdańskiego. Wspomnisz moje słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.09, 21:36 ie wydaje mi sie, gdy korupcja w Polsce szalała to Lechia blakała sie po ligach 6-2 gdzie nie bylo potrzeby kupowana, wystarczyl najazd kibiców by piłkarze nagle przestali kopac pilki. A gdy Lechia weszła na poziom centralny wybuchła afera korupcyjna i ludzie zaczeli sie bac sprzedawania meczy... Tak wiec nie sądze by Lechia była umoczona, co potwierdzil mi jeden z wieloletnich graczy Lechii przy piwku "Nigdy nic nie kupilismy, ani nie sprzedalismy... przynajmnniej ja nic nie wiem na ten temat" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Re: Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: *.chello.pl 07.09.09, 23:41 a dlaczego Lechia nie grała od B klasy (7 liga)? Dziwne. Nie oszukujmy się, każdy klub ma po równo za uszami. Kibice zastraszali przeciwników na wyjazdach, ale jakby Arka grała od 6 ligi to byłoby to samo. Polska piłka kopana to jeden wielki przekręt (za wyjątkiem najniższych klas rozgrywkowych). Myślicie, że teraz nie dogadują się między sobą sami zawodnicy? Przecież kumpli grających w przeciwnych drużynach jest pełno. Ile takich spraw nie wyjdzie na jaw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.09, 23:48 zapoznaj sie z prawem to bedziesz wiedzial dlaczego Lechia grala od a- klasy Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka.dorna Re: Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska 08.09.09, 15:52 bajka nr1: Lechia rok w rok czysto awandsowala z V do II ligi bajka nr2. H.Klocek nie jest z Gdanska jak Lechia blakala sie po V lidze to wtedy Slask Wroclaw robil przekrety w extraklasie i na jej zapleczu. ale jakos tego watku prokuratorzy z Wroclawia nie podejmuja. tak samo jak Lechii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: *.chello.pl 08.09.09, 17:06 to pewnie wynika z Twojej zazdrości i żalu że Arka już trzeci raz przegrała derby, że Arka nie ma stadionu, że to ludzi związanych z Arką a nie Lechią skazał prawomocnym wyrokiem sąd! Przypominam że dopóki nie udowodni się komuś winy jest w świetle prawa NIEWINNY! Jeżeli masz dowody na Lechię to czemu nie pójdziesz na policję, do prokuratury tylko wymądrzasz się w internecie!i co najgorsze obrażasz Lechię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.09, 18:10 jak czemu, ukryty za anonimowoscia internetu moze szczekac do woli. Tylko do tego sie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Propozycja, którą można tylko odrzucić 07.09.09, 19:31 "Cóż, z mojej strony był gest. Wyraźny sygnał, wyraźna propozycja. Niestety żaden z adresatów nie był tym zainteresowany." ***************************** Ówczesna propozycja zbiegła się z dyskusją na temat lokalizacji stadionu. Gdyby lokalizacja była neutralna, to zapewne możliwość współpracy by zaistniała. Jednak lokalizacja w Letnicy wykluczyła taką możliwość. To chyba oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Propozycja, którą można tylko odrzucić IP: 94.78.133.* 08.09.09, 20:03 stadion w Gdańsku był planowany przed wybraniem Polski na gospodarza Euro2012! Gdynia z tego co pamiętam - było to w gazetach opisywane, nie chciała współpracować z Gdańskiem w kwestii finansowania budowy stadionu, a to z tym się Adamowicz zwracał. "Pomożecie budować stadion, to będziecie grali..." coś w tym stylu jeśli dobrze pamiętam. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: *.chello.pl 07.09.09, 19:32 Panie Prezydencie! Zgadza się Pan ze słowami: "Potrzeba więcej akcji budujących tożsamość metropolitalną" więc proponuję zacząć od Kolei Metropolitalnej i przestać rozwalać ten projekt kombinacjami tramwajowymi, które z budowaniem tożsamości nie mają nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynia Re: Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: *.chello.pl 07.09.09, 23:47 No właśnie! Zamiast durnych tramwajów powinna być linia trolejbusowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: 94.78.133.* 09.09.09, 08:14 a co Ci po trolejbusie który stoi w korku ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozz Re: Budyń zaproś Real Madryt IP: *.hvc.res.rr.com 07.09.09, 22:33 Co za kurde porownanie! Odbilo wam w tej Gdyni, czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar85 Byloby to jedyne podobienstwo polskiej pilki IP: *.bb.sky.com 07.09.09, 19:54 z pilka swiatowa,ale gdzies trzeba zaczac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: *.static.hnet.pl 07.09.09, 20:33 Ale dowalił gryzoniowi Cóż, szczurowaci mają krótką pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 20:42 Panie prezydencie z całym szacunkiem ale Panu juz kompletnie się w głowie pozajączkowało. Chcę zauważyć że ma Pan racje Iż w miastach które Pan wymienił grają 2 a czasem nawet 3 dróżyny ale Z TEGO SAMEGO MIASTA. Gdańsk i Gdynia to są dwa zupełnie inne miasta różniące się nie tylko położeniem geograficznym. Różnice są przede wszyskim historyczne i mentalne. Pan nie zapraszał Arki na nowy stadion tylko sugerował Pan aby władze Gdyni zamiast inwestować w nowy stadion dla Gdyni przeznaczyły te pieniądze na dofinansowanie stadionu w Gdańsku. Powiem więcej podobny pomysł miał Pan w stosunku do nowej Hali sportowej w Gdyni. Dla Pana równomierny rozwój województwa pomorskiego kończ sie na granicy administracyjnej Gdańska no może jeszcze kawałek Sopotu bo reszta dla Pana nie istnieje. To właśnie takie myślenie i decyzje powodują że na pomorzu jest tak mało zwolenników powstania tzw. metropolii. Dzięki niezależności każde miasto może sie rozwijać zgodnie ze swoimi możliwościami i pomysłami dla dobra i zadowolenia swoich mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tasban Re: Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: 195.66.103.* 07.09.09, 20:55 całkowicie się zgadzam z ww.opinią. Zacznijmy integracje od prawdziwej Kolei Metropolitalnej a nie tramwaju metropolitalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacerowicz Re: Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: *.chello.pl 07.09.09, 23:52 No to może bezkonflitkowi mistrzowie integracji trójmiejskiej przypomną nam co ustaliła niezależna prokuratura w sprawie poszerzenia ul. Spacerowej. Jakoś cicho o tym trupie w UM Gdynia, co? A jakie święte oburzenie było gdy Budyń śmiał wytknąć belkę w oku Miasta z Morza i Marzeń... I wyszło na jego. Ktoś przeprosił? Sprostował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Re: Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 07:29 Co ma piernik do wiatraka.A w sprawie spacerowej prokuratura nic nie wytkneła.Logiczne jest że Gdynia nie będzie Gdańskowi budować drogi.Ale to właśnie takie gdańskie myślenie że może ktoś wam coś zrobi i jeszcze najlepiej za free. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyt Re: Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: *.chello.pl 08.09.09, 22:25 Nie wytknela? Klamstwo. Poszukaj info, bylo (co prawda starannie przemilczane przez zadziwiajaco pro-gdynska Gazete Trojmiasto). Nikt nie oczekuje od Gdyni by budowala Gdanskowi droge. Wystarczy ze nie beda przeszkadzac. Jak widac i to za wiele by oczekiwac. A przycisnietym do muru przez dzienikarzy bedac, wypomniec zaniedbanie - to jak obrazic Zlotego Cielca. Hanba, potwarz, Dr. Prezydent swietym oburzeniem gromy cisnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sed Re: Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: 193.189.116.* 07.09.09, 22:11 o Wojtus sie odezwal?, a lotnisko to pikus?, dzis jest info nt.Pruszcza i tam winno byc drugie lotnisko dla aglomeracji oczywiscie i tu nie chodzi o zadna konkurencje i o pieniadze, co do hali, to zescie sobie wybudowali kurnik i se macie, u nas z problemami ale bedzie cacko, jak bylo z tramwajami wodnymi to lepiej nie mowic, istny wyscig szcz. Na temat sciezek rowerowych w Gdyni i polaczenia ich z dwoma miastami na poludnie to smiech na sali. Przyjmijcie ze powielacie przedwojenny stan umyslu i konkurencji Gdyni z innymi miastami. My w Gdansku ponoszac koszty funkcjonowania miasta jako stolicy metropoli, nie narzekamy i sie nie nadymamy, wierze ze Adamowicz wyslal ten list z czystego pragmatyzmu, bo jaka bedzie odpowiedz to bylo wiadomo od poczatku, zakompleksione to towarzystwo gdynskie. Na koniec temat tzw kolei metropolitarnej - budujcie sobie co chcecie i za co chcecie oczywiscie powielam wypowiedzi gdynskich adwersarzy, i zapraszamy na mecze. Jeszcze jedna uwaga oczywiscie Adamowicz powinien to boisko zbudowac na terenie Gdyni za pieniadze Gdanska i wtedy Wojtus bedzie szczesliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turuń Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: *.lublin.mm.pl 07.09.09, 21:57 AC Torino też tam gra ale nie wiem czy FC też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: 79.97.123.* 07.09.09, 22:31 AEK i Panathinaikos nie grają na jednym stadionie. Kibice tych drużyn nie lubią się tak samo jak Lechia i arka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser budyń z piłka w dresiku IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.09, 22:31 euro2012.trojmiasto.pl/news.php?id_news=34500 polecam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: *.chello.pl 08.09.09, 00:12 W ogóle ta cała dyskusja jakaś taka bezsensowna. To będzie stadion gdański, głównie za pieniądze mieszkańców tego miasta wybudowany, przez kibiców Lechii Gdańsk głównie utrzymywany. A prowokacyjne uwagi gdynian trącą mega-hipokryzją. Bo rozumiem, że podkupienie, a następnie ubranie w barwy Arki naszego JEDYNEGO wspólnego, trójmiejskiego dotychczas, łączącego kibiców zarówno z Gdyni jak i Gdańska Mistrza Polski w koszykówce - to jest w porządku? I nie stanowi gwałtu na idei Metropolii? Przypomnę słowa gdyńskiego guru integracji trójmiejskiej, Dr.Szczurka: "Przeniesienie klubu z Sopotu do Gdyni to tylko decyzja formalna. Klub jest ten sam. Nadal zapraszam na mecze wszystkich kibiców, zarówno z Gdyni, jak i Sopotu". Koniec. Kropka. Ogromna rzesza gdańskich kibiców Prokomu Trefla dostała od Wirtualnego Prezydenta Wszystkich Trójmieszczan wielką figę. Kolejne decyzje dotyczące tego klubu ("Arka" w nazwie, barwy żółto-niebieskie) tylko dołożyły do pieca. Last but not least - przeniesienie tej właśnie drużyny z Sopotu do Gdyni to wielki problem finansowy dla Sopotu i Gdańska z Halą Sportową wspólnie przez nie budowaną. Bo w sytuacji gdy siatkarski Trefl spadł z ligi, głównym użytkownikiem hali przyciągającym najwięcej kibiców miał być Prokom Trefl Sopot. Teraz Prokom będzie grać w Żółwiu, a w Hali Sopockiej będzie hulać wiatr. A utrzymanie kosztuje. I tu już kończy się li-tylko ideowe gwałcenie idei integracji trójmiejskiej przez gdyńskiego prezydenta, a zaczyna się świadome (bo nie wierzę że Szczurek nie przewidział wszystkich konsekwencji podebrania Prokomu Sopotowi) narażanie dwóch pozostałych miast na poważne koszty i krytykę obywateli. Aha, żółto-niebieski "Narodowy" Stadion rugby już przemilczę. I oni mają czelność uzurpować sobie prawo do decydowania o kolorze krzesełek na Baltic Arenie? Hipokryci... Odpowiedz Link Zgłoś
tatankaiyotake Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska 08.09.09, 01:42 1) arka w gdansku ? rownie idiotycznego pomyslu dawno nie slyszalem. nie dziwie sie ze nikt nie odpowiedzial na ten apel - prawdopodobnie uznali go za zart lub prowokacje. 2) kolor krzeselek - a zamontujcie sobie nawet fioletowe w zolte grochy, mi nie zalezy ani nie przeszkadza zadna kombinacja 3) prokom w gdyni - jakby sopot bylo stac na ta druzyne, to by dalej w sopocie grala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda świetny cocktail hipokryzji i ignorancji... IP: *.gdynia.mm.pl 08.09.09, 09:16 Pan Adamowicz niby z PO, a metody żywcem wzięte z PiS... Kurski wyjechal 'do Europy', wiec ktoś musi ultywować ten 'zacny' styl :( Bardzo mi przykro, ze czlowiek, ktory dosc dlugo uczyl sie dobrze funkcjonowac w demokratycznym swiecie i obywatelskiej spolecznosci, teraz - wiedziony kompleksami, zadza wladzy i podporzadkowania sobie wszystkiego i wszystkich - schodzi na poziom populistycznych i podworkowych hasel... Niby chce integracji trojmiasta (medialny oredownik i piewca narzuconej odgornie struktury metropolii jako panaceum na wszystko), ale swoja retoryka odpycha skutecznie kazdego potencjalnego rozsadnego partnera! ot, lokalne wojenki.. ot, stara bieda:( to nie jest jezyk mediacji, spokoju i wspolpracy.. to jest konfrontacyjny styl pisowcow :( przykre :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: świetny cocktail hipokryzji i ignorancji... IP: 94.78.133.* 09.09.09, 08:17 Nauczyłaś sie rzucać haseł i ładnych słów, tylko zapomniałaś...że nicz nich nie płynie. W sumie brzmi mądrze tylko jakie ma odzwierciedlenie w rzeczywistości?Piszesz co Cię nauczono pisać...gadanie żeby gadać, żadnych KONKRETÓW! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Generał Prowokacja Adamowicza. IP: 91.198.179.* 08.09.09, 09:36 I tyle. Gdzies ty sie nie mył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: *.grupalotos.pl 08.09.09, 10:20 Slusznie Adamowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: 83.238.141.* 08.09.09, 10:53 Powtarzam: cały ten tekst to jakas prowokacja, kolor krzesełek stadionu w Gdansku powinien obchodzić prawdziwego gdynianina tyle wczorajsza co poranna kupa, bo i tak żaden szanujący sie kibic Arki tam nie zawita. Odpowiedz Link Zgłoś
tatankaiyotake Re: Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska 08.09.09, 21:23 > Powtarzam: cały ten tekst to jakas prowokacja, kolor krzesełek > stadionu w Gdansku powinien obchodzić prawdziwego gdynianina tyle > wczorajsza co poranna kupa, bo i tak żaden szanujący sie kibic Arki > tam nie zawita. jak to nie zawita ? a derby ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jim Zle miejsce wybrali na ten stadion! IP: *.5-4.cable.virginmedia.com 08.09.09, 11:11 Trzebabylo w Sopocie...i po problemie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sed Re: Zle miejsce wybrali na ten stadion! IP: *.pl 08.09.09, 12:04 taa w Sopotkowie chyba na koncu mola bedzie najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
danz śledzie won! 08.09.09, 13:52 założyliście sobie arkę w siedemdziesiątych latach to teraz się martwcie o miejsce jak na ejsmonda krauze korty postawił. W Gdańsku krzesełka powinny być biało-zielone a u siebie to możecie nawet rybimi łbami drogę do stadionu bałtyku wybrukować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Arki Re: śledzie won! IP: *.chello.pl 08.09.09, 20:14 Ja zawitam na ten stadion gdy będzie mecz reprezentacji Polski, czy pucharowy. Ale jak się czyta wypowiedz takiego "danza" to faktycznie minister Katarzyna Hall musi zreformować system nauczania w Polsce. Bo taki" danz" to albo nie kończył żadnych szkół, albo nauka przychodziła mu z wyjątkowym trudem. I lepiej, aby taki typ szybko trafił do "terminu" czyli nauki zawodu.Może będzie wtedy pożyteczny dla społeczeństwa. I znajdzie w nim swoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
danz Re: śledzie won! 09.09.09, 08:06 te ziom, zaprasza cie tu kto? A co ty łosiu sobą reprezentujesz? rozmowa o kolorze krzesełek a ty o edukacji, powtarzasz klasę że masz aż takie kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zolw Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: 94.78.176.* 08.09.09, 20:43 Wypie...c od EURO obslizgle sledzie. Tak to wypinacie sie na Gdansk i szczekacie jaka to Gdynia jest zajebista. EURO jest w Gdansku nie w Gdyni, bawcie sie na tych swoich Tall Ship's Races! Ahoj! Jeszcze, ze ktos ma czelnosc proponowac zolto-niebieskie krzeselka. Gdyby tak sie stalo to ten stadion chyba by splonal. Odpowiedz Link Zgłoś
tatankaiyotake Re: Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska 08.09.09, 21:25 Gość portalu: Zolw napisał(a): > Wypie...c od EURO obslizgle sledzie. Tak to wypinacie sie na Gdansk i > szczekacie jaka to Gdynia jest zajebista. EURO jest w Gdansku nie w Gdyni, > bawcie sie na tych swoich Tall Ship's Races! Ahoj! Jeszcze, ze ktos ma > czelnosc proponowac zolto-niebieskie krzeselka. Gdyby tak sie stalo to ten > stadion chyba by splonal. a ktos proponowal zolto-niebieskie? masz jakas obsesje czlowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obsesja Re: Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: *.chello.pl 08.09.09, 22:27 miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,7007760,Gdynianin_proponuje_kolor_krzeselek_na_Baltic_Arenie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Adamowicz: zapraszałem Arkę do Gdańska IP: *.chello.pl 08.09.09, 22:50 Dlaczego Pana Prezydenta Adamowicza nazywają Budyń? On lubi jeść budyń lub kisiel?Czy ma wytwórnie budyniu? Kto mi na to odpowie? To określenie mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś