Dodaj do ulubionych

jestem szefem-niebieski dinozaur- warto?

10.05.11, 21:20
proszę o opinie mam których dzieci się tym bawią. Mam okazję kupić za 50 zł i zastanawiam się czy warto? Mój synek strasznie lubi wszelkiego rodzaju kuleczki i pomyślałam że będzie to dobry pomysł?
wiem, wiem będzie makabra ze sprzątaniem ale to już mały problem (i tak co dzień muszę zbierać milion zabawek z podłogi)
Obserwuj wątek
    • mobonika Re: jestem szefem-niebieski dinozaur- warto? 10.05.11, 21:37
      Witam, moja córeczka dostała tego smoka w prezencie gdy miała 5 m-cy, gdyż poprzednie dziecko jakoś go sobie nie upodobało. Uwielbiała wtedy miętosić jego grzywę, bo jak to zabawka edukacyjna szeleściła. W wieku 7 m-cy polubiła tego małego z kieszonki dużego (jak u kangura) namiętnie wkładała do buzi jego czułki i metkę z nazwą firmy. Ale niestety zgubiliśmy na spacerku. Ogólnie oceniam zabawkę pozytywnie. Dużo szeleszczących elementów, piszcząca łapa, po naciągnięciu wibrujący ogon. Jednak kwestia ceny jest zasadnicza. Jak na zabawkę, nie wiem czy sama zapłaciłabym sklepową cenę, dość wysoką. 50 zł już warte zastanowienia. Pozdrawiam
      • fazlik Re: jestem szefem-niebieski dinozaur- warto? 10.05.11, 21:44
        jeśli lubi piłeczki to jeśli masz łóżeczko turystyczne wsypać tam piłeczkiallegro.pl/pilki-pileczki-kulki-do-basenu-kojca-100-szt-i1585705256.html
        zabawa będzie lepsza smile
        • swingwasp Re: jestem szefem-niebieski dinozaur- warto? 10.05.11, 21:49
          łóżeczko mam, ale nie wiem czy to się w ogóle opłaci - piłeczki 100szt za 45zł (razem z przesyłką) a tak dinozaur + 60 piłeczek - 50 zł. Chyba się skuszę na dinozaura a jak zabawa z piłeczkami będzie nie będzie zbyt ciekawa to przesypię je do łóżeczka turyst. Dzięki za podsunięcie pomysłu!
          • emma6666 Re: jestem szefem-niebieski dinozaur- warto? 10.05.11, 23:15
            mam i żałuję wydanych pieniędzy bo się nim nie interesuje
            • zona_mi emma6666 11.05.11, 10:13
              Proszę zmniejszyć sygnaturkę (najlepiej usuwając fragment z wulgaryzmami).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka