marggo 10.02.06, 16:09 Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego rehabilitanta? Może jakś sprawdzona przychodnia...?! Będę wdzięczna i z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadka1 Re: Rehabilitacja - Warszawa 10.02.06, 16:19 Przychodnia rehabilitacyjna na ul.Balkonowej na Bródnie. Odpowiedz Link Zgłoś
paskowka1973 Re: Rehabilitacja - Warszawa 10.02.06, 16:22 Medycyna Rodzinns p. Marta Slifirska u. Żwirki i Wigury 39, tl. 8238945 Odpowiedz Link Zgłoś
marggo Re: Rehabilitacja - Warszawa 10.02.06, 16:39 Dziękuję. A ta na Balkonowej to chyba panstwowa przychodnia, prawda? To i terminy pewnie odległe o pół roku...? Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaros Re: Rehabilitacja - Warszawa 10.02.06, 16:45 Polecam również dr Martę Ślifirską, jest super, chodziłam do niej z synkiem, tylko że ja mieszkam na Kabatach, więc chodziłam do Przychodni Medycyny Rodzinnej przy ul. Belgradzkiej 18. Odpowiedz Link Zgłoś
nadka1 Re: Rehabilitacja - Warszawa 10.02.06, 19:04 Tak na Balkonowej to państwowa,ja po raz pierwszy zapisywałam sie tam rok temu to nie było tak źle ale teraz nie wiem jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea P.r.z.y.p.o.m.i.n.a.m 10.02.06, 16:45 Nowe emamy informuję, emamom z dłuższym stażem na naszym forum przypominam, że na eDziecku istnieje forum Województwa, a tam forum Warszawa: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=611 Zanim założysz wątek typu: - gdzie basen na Ursynowie? - kto ma ochotę na spacer na Ochocie? - szukam lekarza w Warszawie - gdzie urządzić tanio chrzciny? zapraszam na forum Warszawa – być może znajdziesz tam gotową odpowiedź (w tym celu użyj wyszukiwarki). Wątki o charakterze regionalnym docelowo będą przenoszone na forum Województwa. Pozdrawiam, driadea Odpowiedz Link Zgłoś
marggo Re: P.r.z.y.p.o.m.i.n.a.m 11.02.06, 22:11 Dziękuję za informację i przepraszam za zaśmiecanie. M. Odpowiedz Link Zgłoś
pomocowo Re: Rehabilitacja - Warszawa 09.11.15, 15:32 Polecam rehabilitacje domową poMOCowo. Dojazd do pacjenta , korzystne ceny a co najważniejsze efekty z przeprowadzonej rehabilitacji . Numer kontaktowy 506 671 673 Odpowiedz Link Zgłoś
vinca Re: Rehabilitacja - Warszawa 10.11.15, 21:35 Z czystym sumieniem polecam Krasnala na Tarchominie. Odpowiedz Link Zgłoś