tus200 24.06.06, 23:24 Czy Waszym zdaniem może mieć znaczenie dla dziecka? tzn. czy np. może go rozpraszać albo utrudniać zasypianie podczas jazdy?? czy macie może foteliki w żywej kolorystyce? może to dziwne pytanie, ale liczę na odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_kotula Re: kolorystyka fotelika samochodowego 24.06.06, 23:40 Czyżbyś zamierzała kupić Ramatti z kolekcji 2006? ;-PPP Moje dziecię wybrało sobie jaskrawo jasnoniebieski, ale je odwiodłam od tego pomysłu, bo jakoś mnie w oczy kłuł DD Jaskrawe, jasne kolory, nie tyle rozpraszają przy spaniu, co strasznie się brudzą. Inne też się brudzą, ale mniej widać , a ja mam alergię na widoczny syf i znając życie od razu ściągałabym zabrudzone pokrycie i wrzucała do pralki. A tak - piorę przeciętnie raz na dwa tygodnie, zresztą moje dzieci nie jedzą i nie piją w samochodzie, zatem większość zabrudzeń to kurz i piasek. Odpowiedz Link Zgłoś
tus200 Re: kolorystyka fotelika samochodowego 24.06.06, 23:43 poradźcie proszę bo muszę zdecydować do jutra..chodzi dokładnie o ten fotelik : www.ramatti.pl/foteliki_kolory.php?model=Venus&kolor=41&lang=pl z góry dziękuję za opinie o samym foteliku również Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: kolorystyka fotelika samochodowego 24.06.06, 23:51 Fotelik jest ok, używam jednego od dwóch lat, jeszcze w starej kolorystyce (śliczna stonowana szarość) i jestem bardzo zadowolona. I właśnie zamówiłam drugi, dokładnie taki kolor, jak zalinkowałaś , sport red Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: kolorystyka fotelika samochodowego 24.06.06, 23:52 POmyłka, ja zamówiłam ten bardziej jaskrawy ))) z jaśniejszym szarym. Ale ten też mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
peresia Re: kolorystyka fotelika samochodowego 24.06.06, 23:55 My mamy taki: www.ramatti.pl/foteliki_kolory.php?model=Venus&kolor=57&lang=pl Moja Marta raczej nie należy do śpiochów, a w tym foteliku kima aż miło. Odpowiedz Link Zgłoś