Dodaj do ulubionych

ulewanie:(

01.07.06, 21:52
moja 4 tygodniowa córeczka ostatnio wiecej ulewasad zawsze miala tendencje do
tego ale ostatnio jakby wiecej tego leci..nie wiem czy mam sie martwic, czy
to normalne? Karmie piersia na zadanie..
Obserwuj wątek
    • brunette23 Re: ulewanie:( 01.07.06, 21:58
      pewnie samo przejdzie... smile moja córka ma 3,5 miesiąca, też ulewała, zwiększona
      częstotliwość tych ulewań zawsze przechodziła, ostatnio miała chwilowy nawrót,
      pewnie dlatego że przekręca się non stop z pleców na brzuszek ale organizm w
      końcu przystosowuje się do nowego i kilka dni i minęło... smile pozdrawiamy! smile
    • mammazuzi Re: ulewanie:( 01.07.06, 22:03
      u nas minelo po 6 miesiacu....nareszcie....i niech nie wraca
      • mata811 Re: ulewanie:( 01.07.06, 22:15
        Oj znam problem. Moje dziecko wręcz chlustało mlekiem(karmiony piersią). Teraz
        ma 6 m-cy i także zdarza mu się ulać. Pytałam lekarza-mówi, ze samo
        przejdzie,ale zaczynam mnie to już troche martwić, gdyż nawet jak
        zje "słoiczek" to także potrafi ulać. Sama nie wiem co robić.
    • gosika78 Re: ulewanie:( 02.07.06, 08:29
      Moja mała też ma tendencje do ulewania (6 tyg). Są dni kiedy ulewa cały czas, są dni, kiedy wcale... Na początku się przejmowałam, ale dałam na luz, bo przybiera na wadze jak szalona. Z tego co widzę na forum problem jest powszechny, wrzuć w wyszukiwarkę i poczytaj sobie, są też gdzieś linki do fajnych artykułów. Z tego co zdążyłam się zorientować, to jeśli ulewanie nie jest połączone z innymi niepokojącymi objawami to nie ma się czym martwić. pzdr.
    • monia2012 Re: ulewanie:( 05.07.06, 22:27
      wlasnie ze nie powinno sie za bardzo lekcewazyc ulewania,mnie lekarz
      nastraszyl ze to moze zle wplywac na uklad oddechowy,np wleje sie gdzies tam
      ulane mleko,trzeba uwazac. Moje dziecko lezy w lozeczku wysoko pod katem 45
      stopni,nigdy nie klade plasko, i przed karmieniem daje nutriton {na
      ulewania},moze u mnie to ta roznica ze dziecko ma stwierdzony reflux, stwierdzi
      to badanie usg brzucha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka