19.01.05, 11:32
Zainspirowana wątkiem dotyczącym cery zapytam o włosy. Ja jestem przerażona
swoimi - nie układają się i okropnie przetłuszczają, no moje jedyny plus jest
taki że zdecydowanie mniej wypadają. Podczas pierwszej ciąży były super -
zagęściły się i w przeciwieństwie do tego co jest nie miałam kłopotów z
uczesaniem się.
A jak u Was?
M.
Obserwuj wątek
    • ewucha28 Re: włosy 19.01.05, 11:53
      U mniegęste jak zawsze,mocne i szybko rosna (zawszetak rosły,ale teraz w
      mgnieniu oka) pazurki tez bardzo sie wzmocniły i poprawiływink)))
      • pocahontas_kw Re: włosy 19.01.05, 12:01
        Trochę sie przetłuszczaja,ale poza tym wszystko w normie, nie wypadaja na
        szczęscie, szkoda by mi było bo długo hodowałam moje długie do pasa włosy, na
        razie sa ok. Pazurki różnie, jakby słabsze, ale tylko trochę.

pocahontas
    • koleandra Re: włosy 19.01.05, 14:05
      Włosy bez zmian, no... może trochę przystopowały jesli chodzi o wzrost ale i
      tak są do pasa. Mój problem to paznokcie - straaasznie łamliwe.
      • monika_oli Re: włosy 19.01.05, 14:30
        No tak, ja też nie wspomniałam o paznokciach, które też mi się okropnie łamią,
        tyle że nigdy nie były specjalnie mocne.
    • mamalgosia Re: włosy 19.01.05, 14:31
      a u mnie dla odmiany włosy są OK. ( w przeciweiństwie do cery). Mówią, ż e
      wciąży szybciej rosną - ja nic takiego nie obserwuję. Mam takie same jak przed ciążą
    • rene41 Re: włosy 19.01.05, 14:34
      Wlosy mam bardzo slabe kiedys sie krecily i wygladaly dosc ladnie po pierwszym dziecku strasznie sie zmienily,Wyprostowaly sie i niechca sie ukladac teraz bardziej zaczely wypadac wiec przed swietami scielam na krutko i juz mam mniejszy problem .
      pozdrawiam
      • lolo09 Re: włosy 19.01.05, 22:08
        moje szybka rosna i sie troche zagęściły (po damianie byla bieda, musialam
        sciac na krotko). paznokcie caly czas tak samo, a to dlatego nie ze wzgledu na
        charakter pracy (rekawiczki lateksowe) nie maluje ich i mam krotkie.
        smile
    • magia799 Re: włosy 11.10.16, 09:12
      Ja jestem wierna marce Pilomax, używam Waxów. W zależności od potrzeby różnych. NP. ostatnio miałam problem z łupieżem, i sięgnęłam po Olamin. Jednak na co dzień, używam ich szamponów i masek. Bardzo włosy mi się poprawiły po nich.
    • magia799 Re: włosy 03.01.17, 19:31
      Czasem tak bywa, że nasz organizm zupełnie inaczej się zachowuje. Ciekawe są takie obserwacje samych siebie, choć mogą też przerażać ... Ja przerzuciłam się zupełnie na kosmetyki Wax Pilomaxu. To są te oryginalne. Mają taką serię Daily do włosów przetłuszczających się. U mnie sprawdziła się świetnie. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka