guleranda 30.01.05, 17:38 Niektórzy to mają przerąbanePrzeczytajcie (równiez odpowiedzi).Ubaw po pachy (no moze z wyjątkiem kilku świętokractw) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=19046928 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renste Szkoda czasu na takie prostactwa. 30.01.05, 19:37 Mocno niesmaczne i bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Niektórzy to mają przerąbane:)-do śmiechu 30.01.05, 20:26 jakis burak o bujnej wyobrazni, bo nie sadze zeby o slubie koscielnym mial jakiekolwiek pojecie, a o protokole przedmalzenskim to juz w ogole, to prowokacja z reszta gdyby nawet sie zdarzylo, to takie malzenstwo koscielne jest niewazne z powodu nieskonsumowania... wiec o czym ten kolo pisze pewnie chcial wywolac bujna dyskusje na temat zycia kosciola w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Niektórzy to mają przerąbane:)-do śmiechu 31.01.05, 16:00 Wiem, kto to napisał. Uczestnicze w forum Kościół i religia i tam się ujawnił autor tego postu. Wyznał, że miał na celu pobudzenie do refleksji. Ja tam nie wiem, od jakiej refleksji Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Niektórzy to mają przerąbane:)-do śmiechu 31.01.05, 16:10 mnie sie tam raczej wydaje, ze koles chcial podjudzic ludzi do gadki, jaki to kosciol jest beznadziejny i przestarzaly w swych przekonaniach itp... ze seks przedmalzenski antykoncepcja i w ogole... zastanawiam sie co takie barany z tego maja ze pisza takie glupoty... Odpowiedz Link Zgłoś
guleranda Re: Niektórzy to mają przerąbane:)-do śmiechu 31.01.05, 20:24 To chyba wywołanie refleksji koscielnej mu nie wyszło, bo w odpowiedziach najczęściej pojawiały się zarzuty pod adresem jego niby zony (dość często sugerowano, że to po rostu facet), a Kościół był bardzo broniony (własnie wspominiano konsekwencje knieskonsumowania związku i nakłaniania do rozmnazania się).Mnie własnie te niby "refleksje" tak rozbawiły, bo choć czułam nic prowokacji to jestem w stanie wyobrazic sobie tka sytuacje (mam znajomego, który moze nie jest az w tak marnej sytuacji,ale przyjemności z seksu raczej nie czerpie).pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Niektórzy to mają przerąbane:)-do śmiechu 31.01.05, 21:47 bywa i tak, ludzie maja rozny temperament i z tym sie trzeba liczyc, co do sprawdzania sie przed slubem, to wydaje mi sie ze nie jesto to w tym celu konieczne, bo podejscie do "tych spraw" widac na pierwszy rzut oka, a i ludzki temperament nie objawia sie jedynie w lozku. te glosy a propo zony - faceta to pewnie w zwiazku z tym idiotycznym reality show - "wszystko o miriam" co leci na tvn w niedziele wieczorem, gdzie to baba z przyrodzeniem podrywa facetow dramat.... to jest troche niefart - nie chcialabym byc na miejscu tych kolesi... Odpowiedz Link Zgłoś
aetas Do mamalgosia 01.02.05, 17:05 Mamalgosiu, czyżby to był nasz wspólny znajomy od kościoła bez cenzury? Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: aetas:) 02.02.05, 12:38 No, elza, widzę, że masz wielką ochotę go poznać) Warto, straszny oryginał. Jego pierwotny nick to ogolone_jajka, ale był wywalany z wielu forów i musial wchodzić pod nowymi nickami. teraz działa pod co najmniej trzema Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: aetas:) 02.02.05, 14:00 no jak by nie - taka genialna osobowosc z takimi problemami szkoda ze zonaty hihihi ja sie zastanawiam nad tym czy tacy ludzie sie poprostu nudza czy co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: aetas:) 02.02.05, 14:21 Nie tylko zonaty, ale i dzieciaty. Ma prawdopodobnie dwóch synów,z czego drugi urodził sie niedawno jako wcześniak,a gdy leżał w inkubatorze, to tatuś się z niego podśmiewywał na forum Odpowiedz Link Zgłoś
wyborcza_redakcja Zdjęcia Miriam 02.02.05, 23:32 "Masakrycne" zdjęcia Miriam są tutaj: miriamtvn.w.interia.pl/miriam/ Odpowiedz Link Zgłoś