Dodaj do ulubionych

Niektórzy to mają przerąbane:)-do śmiechu

30.01.05, 17:38
Niektórzy to mają przerąbanesmilePrzeczytajcie (równiez odpowiedzi).Ubaw po
pachy (no moze z wyjątkiem kilku świętokractw)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=19046928
Obserwuj wątek
    • renste Szkoda czasu na takie prostactwa. 30.01.05, 19:37
      Mocno niesmaczne i bzdura.
    • elza78 Re: Niektórzy to mają przerąbane:)-do śmiechu 30.01.05, 20:26
      jakis burak o bujnej wyobrazni, bo nie sadze zeby o slubie koscielnym mial
      jakiekolwiek pojecie, a o protokole przedmalzenskim to juz w ogole, to
      prowokacja smile z reszta gdyby nawet sie zdarzylo, to takie malzenstwo koscielne
      jest niewazne z powodu nieskonsumowania... wiec o czym ten kolo pisze smile pewnie
      chcial wywolac bujna dyskusje na temat zycia kosciola w polsce smile
    • mamalgosia Re: Niektórzy to mają przerąbane:)-do śmiechu 31.01.05, 16:00
      Wiem, kto to napisał. Uczestnicze w forum Kościół i religia i tam się ujawnił
      autor tego postu. Wyznał, że miał na celu pobudzenie do refleksji. Ja tam nie
      wiem, od jakiej refleksji
      • elza78 Re: Niektórzy to mają przerąbane:)-do śmiechu 31.01.05, 16:10
        mnie sie tam raczej wydaje, ze koles chcial podjudzic ludzi do gadki, jaki to
        kosciol jest beznadziejny i przestarzaly w swych przekonaniach itp... ze seks
        przedmalzenski antykoncepcja i w ogole... zastanawiam sie co takie barany z
        tego maja ze pisza takie glupoty...
        • guleranda Re: Niektórzy to mają przerąbane:)-do śmiechu 31.01.05, 20:24
          To chyba wywołanie refleksji koscielnej mu nie wyszło, bo w odpowiedziach
          najczęściej pojawiały się zarzuty pod adresem jego niby zony (dość często
          sugerowano, że to po rostu facet), a Kościół był bardzo broniony (własnie
          wspominiano konsekwencje knieskonsumowania związku i nakłaniania do rozmnazania
          się).Mnie własnie te niby "refleksje" tak rozbawiły, bo choć czułam nic
          prowokacji to jestem w stanie wyobrazic sobie tka sytuacje (mam znajomego,
          który moze nie jest az w tak marnej sytuacji,ale przyjemności z seksu raczej
          nie czerpie).pozdrawiam
          • elza78 Re: Niektórzy to mają przerąbane:)-do śmiechu 31.01.05, 21:47
            bywa i tak, ludzie maja rozny temperament i z tym sie trzeba liczyc, co do
            sprawdzania sie przed slubem, to wydaje mi sie ze nie jesto to w tym celu
            konieczne, bo podejscie do "tych spraw" widac na pierwszy rzut oka, a i ludzki
            temperament nie objawia sie jedynie w lozku.
            te glosy a propo zony - faceta to pewnie w zwiazku z tym idiotycznym reality
            show - "wszystko o miriam" co leci na tvn w niedziele wieczorem, gdzie to baba
            z przyrodzeniem podrywa facetow smile
            dramat....
            to jest troche niefart - nie chcialabym byc na miejscu tych kolesi...
            • aetas Do mamalgosia 01.02.05, 17:05
              Mamalgosiu, czyżby to był nasz wspólny znajomy od kościoła bez cenzury? wink
              • mamalgosia aetas:) 02.02.05, 12:34
                Jak najbardziej: ogolone jajkasmile)))
                • elza78 Re: aetas:) 02.02.05, 12:36
                  moze cos blizej w temacie dziewczyny?? smile)
                  • mamalgosia Re: aetas:) 02.02.05, 12:38
                    No, elza, widzę, że masz wielką ochotę go poznaćsmile) Warto, straszny oryginał.
                    Jego pierwotny nick to ogolone_jajka, ale był wywalany z wielu forów i musial
                    wchodzić pod nowymi nickami. teraz działa pod co najmniej trzemasmile
                    • elza78 Re: aetas:) 02.02.05, 14:00
                      no jak by nie - taka genialna osobowosc z takimi problemami wink szkoda ze
                      zonaty smile
                      hihihi
                      ja sie zastanawiam nad tym czy tacy ludzie sie poprostu nudza czy co ?? smile
                      • mamalgosia Re: aetas:) 02.02.05, 14:21
                        Nie tylko zonaty, ale i dzieciaty. Ma prawdopodobnie dwóch synów,z czego drugi
                        urodził sie niedawno jako wcześniak,a gdy leżał w inkubatorze, to tatuś się z
                        niego podśmiewywał na forum
                        • wyborcza_redakcja Zdjęcia Miriam 02.02.05, 23:32
                          "Masakrycne" zdjęcia Miriam są tutaj: miriamtvn.w.interia.pl/miriam/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka