desty2001 14.03.05, 13:12 Dziewczyny, podzielcie się ze mną doświadczeniem.Czy w ciąży można jeździć na rowerze???I w ogóle jakie sporty można uprawiać???Mój lekarz twierdzi np, że do końca 4 miesiąca nie wolno jeździć na basenTo co wolno??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilonaak Re: Ciąża a rower 14.03.05, 14:08 z tego co wiem to rower stacjonarny bez problemow, ale tak w plenerze to chyba po prostu jest niebezpiecznie. a jak brykniesz z tego rowerka? chyba ze jezdzisz o 5 rano po idealnie gladkiej sciezce rowerowej kiedy jeszcze jest pusto i sa male szanse ze Cie ktos potraci. Odpowiedz Link Zgłoś
youngeva Re: Ciąża a rower 14.03.05, 15:07 gdzies byl post z gimnastyka, tutaj lub na Sierpien 2005 ja jestem wielka propagatarka basenu, chodze bez przerwy od poczatku. rower jest niebezpieczny, bo mozesz z niego spasc. dobry jest marsz, ale nie bieganie i chyba to tyle.. najlepsza jest aktywnosc w wodzie, wszelkie aerobicki dla ciezarnych i plywanie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaela Re: Ciąża a rower 14.03.05, 19:00 Sprobujcie zabronic jakiejs holenderce jezdzic na rowerze w ciazy. Obrazek- mama z widocznym brzuszkim, na bagazniku krzeselko ze starszakiem, a i czesto drugie krzeselko na kierownicy z maluszkiem, wcale nie jest zadkoscia No, ale holendrzy, rodza sie z siodelkiem w .... wiec nic dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
hautnah Re: Ciąża a rower 16.03.05, 11:39 dzis bylam u mojej lekarki i zapytalam sie jej jak to jest z jazda na rowerze. nie ma problemu, jesli jedzie sie powoli i ostroznie, by uniknac wszelkich upadkow. ja bede jezdzic! Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: Ciąża a rower 17.03.05, 08:17 moja koleżnka jeździła na rowerze nawet w 8 miesiacu ciazy i urodziła zdrowwiutka córeczkę! Ania i lilypie.com/days/050925/4/0/1/+1 Odpowiedz Link Zgłoś