Dodaj do ulubionych

kręgielnia - można się zabawić.

IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.10, 15:14
kręgielnia - gdzie jak gdzie, ale tam można się zabawić... nawet w dni żałoby
narodowej. Niedziela wszelkie kluby miały być pozamykane a tu proszę jaka
niespodzianka, bowling otwarty.
Czyżby właściciel chciał nadrobić nieudaną piątkową imprezę tuunel of sound??
Także jak się nudzicie śmiało na kręgielnie tam na pewno OTWARTE.
Obserwuj wątek
    • Gość: malina08 Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 15:41
      To żałosne, żeby nawet w takie dni nie móc sobie podarować 'zabaw'. Podłość ludzka nie zna granic.
      • Gość: Jaca Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.04.10, 16:07
        Nie chcesz-nie idziesz!
        • Gość: QWERT Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.04.10, 18:14
          WIEKSZAOSC KNAJP BYLA OTWARTA A TY SIE KREGIELNI CZEPIASZ OSLE
          • Gość: grrr Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.10, 19:37
            chyba tylko w swieciu pootwierane byly puby!
            • Gość: anka Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.146.207.160.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.04.10, 21:22
              było podobno tłoczno ale czuje blusa dzierżawa i te inne tego nikt nie
              odpuści płacić trzeba i to dużo znam to
              • Gość: zamsta [...] IP: *.swiecie.vectranet.pl 13.04.10, 21:50
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: anka Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.147.136.202.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.04.10, 22:16
                  przejmij jego opłaty i zobaczymy mądrale
                  • Gość: zamsta Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.04.10, 15:20
                    to trzeba wyłudzać kase a póżniej pajacować i robić z siebie wielkiego
                    szefa,bardzo rozsądne tak trzymać
                    • Gość: aba Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 14:42
                      Rzeczywiście wstyd... Nawet w taki dzień muszą mieć otwarte.
                    • Gość: TUPAC Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: 83.238.16.* 19.04.10, 11:10
                      he he Śmieszne ludziki. tak sie podniecacie ze wstyd, ze hanba a sami w dni
                      żałoby chodziliscie na kręgielnie,bawiliscie sie i piliście. Więc najpierw sie
                      zastanówcie co sami odpierdalacie a potem oceniajcie innych. Jestescie śmieszni.
                • Gość: mmm Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.10, 10:49
                  w
    • Gość: new Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.ip.netia.com.pl 15.04.10, 20:12
      i uważajcie na drinki wodka jest tam trefna na 100%
    • Gość: Tomix Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.04.10, 17:21
      No i fajni chłopcy tam bywaja...
      Pozdrooo
    • Gość: roman Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.147.20.10.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.04.10, 10:56
      przechodziłem w nocy koło angels muza gra afery niema kwestia sumienia
      myśle
      • Gość: Zbulwersowani Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: 81.219.91.* 17.04.10, 21:36
        No tak afery nie ma. tyle, że kręgielnia mieści się w hali a jest to budynek
        należący do miasta, więc myślę, że to zobowiązuje. Mam nadzieję, że władze
        miasta coś z tym zrobią i właściciel kręgielni zostanie ukarany jakoś (mandat
        albo tymczasowe zamknięcie na kilka dni)
        Przede wszystkim powinni zabronić otwarcia w dniu pogrzebu.
        Bezczelność właściciela klubu, udaje kibica-patriotę a tu proszę.
        Trochę szacunku p.K.S.
        Pieniądze to nie wszystko.
        • Gość: ,,,,,,,,mela Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.swiecie.vectranet.pl 17.04.10, 22:40
          tatuś właściciela ma układy w komendzie więc nie ma problemu,że synuś robił
          wałeczki i robi je dalej-żenada
          • Gość: ja Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.ip.netia.com.pl 18.04.10, 21:06
            zajmijcie sie lepiej swoimi tylkami. Latwo jest obrabiac tylek
            innym! zastanowcie sie co o Was moze ujrzec swiatlo dzienne...
            • Gość: autor Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 11:17
              sam powiedziałeś, że wynajmuje, więc to właściciel decyduje kiedy ma być otwarte
              a kiedy zamknięte, ale jak widać nie wszyscy kumają ten prosty schemat ;0
              • Gość: hihiih Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: 81.219.90.* 19.04.10, 17:29
                FAJNI CHŁOPCY TAM BYWAJĄ??? CHYBA FAJNE DZIECIACZKI:) HUHUHUHUAHUAHUA
                • Gość: kasia Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.ip.netia.com.pl 21.04.10, 18:44
                  Bar Kasia zaprasza na karaoke dn 24.04 2010
              • Gość: anonim Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.ip.netia.com.pl 03.06.10, 08:42
                ciekawe ile daje miastu za wynajem moge sie zalozyc ze jakis chlam i daje!!
            • Gość: kat [...] IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.04.10, 20:36
              • Gość: do cwela kata [...] IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.04.10, 23:30
                • Gość: ja Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.ip.netia.com.pl 20.04.10, 13:03
                  nie mam nic kompletnie do zarzucenia temu Panu a znam go bardzo
                  dobrze. Nikogo nie powinno interesowac czym sie zajmowal, bo
                  wiekszosc Was ma o wiele wiecej za uszami niz Pan Sikorski! Lepiej
                  nich kazdy najpierw popatrzy na siebie a potem czepia sie innych. A
                  piszecie tak bo zzera Was zazdrosc, ze komus sie powodzi lepiej niz
                  Wam. Ale w Świeciu to normalne, ze jeden zazdrosci drugiemu! Ja
                  zycze Mu powodzenia!! I trzymam kciuki, za dalsze rozwiniecie
                  interesu!!
                  p.s Dla odwaznych! powiedzcie Mu to prosto w twarz, a nie
                  wypisujecie jakies bzdury na tym forum Mieczaki!!
                  • Gość: Luq Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.10, 13:58
                    Ja chciałbym zapytać czy w kręgelni bedzie dzis puszczany mecz LM
                    INTER - ChELSEA ? Bo chcialem sie wybrac z kumplami a nie wiem czy
                    warto czy lepiej w domu zostac i ogladac ?
                    • Gość: Luq Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.10, 14:07
                      Sorki poprawiam INTER-BARCA. Z góry dzięki za info. Pozdrawiam.
                      Lubie chodzic na kręgielnie obsługa super ;). Jest zajebiście wiec
                      nie wiem czemu sie czepiacie. Zazdroscicie i tyle nic wiecej. Ja
                      zycze mu jak najlepiej. Mial koles dobry pomysł. Brawo dla niego.
                      • Gość: aśka Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.147.9.20.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.04.10, 18:11
                        odwage że to rozkręcił pomysł miasta był
    • Gość: gh? Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 11:08
      No mam tylko nadzieję, że tego wpisu nie dokonał sam właściciel lokalu bo już
      tam nie pójdę...
    • Gość: sław Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.146.145.245.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.04.10, 16:45
      on jeden wie ile wydał
    • Gość: bbb Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 11:42
      Czepiacie się otwarcia kręgielni, tak??
      To dlaczego się nie czepiacie, że w dniu pogrzebu leciała Formuła 1 na polsacie??
      Aaaa u tu trafiłam w samo sedno!
      Bo większość z marudzących siedziała z dupami przed TV i zamiast oglądać pogrzeb
      oglądała wyścigi!
      Zastanówcie się nad sobą ;/
      • Gość: jamampaszportpolsa Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.10, 00:15
        masz problem, że polsat puszczał formułę to napisz osobny temat albo pożal się
        gdzie indziej. Forum jest od tego aby pisać na dany temat tu akurat chodzi o
        kręgielnie, która jak ktoś wcześniej napisał mieści się na hali (budynek miasta)
        a szef jest pieprzoną złotówą i nie potrafi poszanować ludzi. H.j mu w d.p.e
        miech się udławi tą kasą i nara!
    • Gość: było kiedyś Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: 83.238.157.* 03.05.10, 23:28
      On nie ma po prostu sumienia.
      Teraz święto i też otwarte a na dodatek każe swoim pracownicom/kom przychodzić
      bo inaczej precz! Ciekawe czy to zgodne z prawem? Wiem co mówię też tak
      miałam pracować za te marne pieniądze!
      Oby pożałował swych czynów!
      • Gość: Kaska Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: 81.219.90.* 05.05.10, 11:36
        ludzie skąd u was tyle podłości?????Wasze wypowiedzi są żałosne
      • Gość: KAT Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.swiecie.vectranet.pl 05.05.10, 15:12
        żałosny to jest szef ,ludziom ochłapy a sam żebrał pieniądze i
        wyludzał od ludzi
        • Gość: gość Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.swiecie.vectranet.pl 05.05.10, 17:55
          To co tu się czyta to woła o pomstę do nieba.Ludzie wszyscy tylko marudzą i
          narzekają.To, że ktoś wyjdzie z domu nawet w dzień żałoby narodowej i usiądzie
          przy piwku lub kawie to zbrodnia!!każdy ma wybór
          i dajcie spokój! Bardzo dobrze ,że jest taki ktoś,co coś robi.Jak robi -Źle!,jak
          nie robi.też -Źle.Cieszmy się z tego co mamy w Świeciu.Jeszcze się taki nie
          narodził co by wszystkim dogodził.A ludzie przyjeżdżający do Świecia nam
          zazdroszczą.Wybierzcie Kononowicza na prezydenta to wszystko zlikwiduje i nie
          będzie nic!!!!!!
          • Gość: jola Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.147.83.70.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.05.10, 22:08
            zachowują się jak ci z PISu nienawść nienawiść nienawiść
            • Gość: aceton Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.10, 15:55
              Mądrzy to Wy jesteś, ale tylko prze internet. Przyjdź powiedz na głos to co
              myślisz,tylko radzę przed zamówić wstępny odcisk uzębienia u stomatologa!
        • Gość: s......j Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.10, 18:17
          Sikut to wyzyskiwacz i złotówa. Frajer jeden.
          • Gość: tedeo Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.05.10, 17:34
            sikut to oszust,powinien się teraz nie wypinać,frajer ,tak jak tatuś walił
            wały,brał kase od sponsorów dla siebie a nie dla zawodników,wstydż się
            • Gość: kat Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.swiecie.vectranet.pl 02.06.10, 22:58
              do paki z frajerem
              • Gość: List Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.uwm.edu.pl 04.06.10, 09:56
                Pierwszym z omawianych tu karnoprawnych środków ochrony czci jest przepis art.
                212 K.k., zgodnie z którym „kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję,
                osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie
                postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub
                narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju
                działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do
                roku”. Wyższa sankcja (grzywna, kara ograniczenia wolności albo pozbawienia
                wolności do lat 2) spotka natomiast sprawcę, który przestępstwo tego rodzaju
                popełnił za pomocą środków masowego komunikowania, takich jak prasa, radio,
                telewizja, publikacje książkowe, nagrania elektroniczne i internetowa sieć
                informatyczna (art. 212 § 2 K.k.).
                • Gość: x Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.146.111.2.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.06.10, 10:16
                  połowe świata by zamkneli
                • Gość: kat Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.swiecie.vectranet.pl 04.06.10, 23:14
                  nikt cie nie pomawia palancie,winny się tłumaczy,co już w karteczki nie śmigasz
                  • Gość: aceton Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.10, 15:59
                    Mądrzy to Wy jesteś, ale tylko prze internet. Przyjdź powiedz na głos to co
                    myślisz,tylko radzę przed zamówić wstępny odcisk uzębienia u stomatologa! No i
                    jeszcze jedno, ostatnio pewnie siedziałeś cicho w rogu, jak Cie barmanka
                    upomniała za chlewik na stoliku!
                    • Gość: kuba Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.06.10, 21:46
                      tak sikut ty oszuście w du.........pe je.......bvany będziesz,
    • Gość: ja Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.ip.netia.com.pl 12.06.10, 01:18
      pozdrowienia dla pacującego tam Michała :)
      • Gość: zdzawa Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.07.10, 17:45
        czemu nie lubicie sikuta szefa kregielni bo to frajer jeden ,sam się o tym
        przekonałem
        • Gość: P.S. Re: kręgielnia - można się zabawić. IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.10, 17:14
          Ja go wręcz nienawidzę. Przyjechałem tam pół roku temu i było fajnie. Obsługa
          była wspaniała i pogadała. A teraz jak przyjechałem obsługa wyglądała jakby
          robiła tam za karę. Zero uśmiechu dziewczyny tylko przynosiły zamówienie i
          odchodził. Po prostu teraz tam jest taka kicha, że wole spędzić wieczór w " Club
          Cafe " na piwku niż iść na kręgelnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka