masza69 12.06.05, 15:41 dziewczyny z krakowa gdzie i kiedy planujecie rodzić. Ja mam termin na 3. 09 i mam lekarza ze SPES-u Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
momikak Re: Kraków 12.06.05, 22:16 Witam, termin mam na 25, a rozmyslam nad Kopernika (mam tam kolegę lekarza) i Rydygiera (tym razem, znajoma położna). I jestem w kropce, bo nie wiem, co wybrać. Do lekarza jeżdżę do innego miasta, do mojej ciotki, bo umie mnie rozpracować i nie daje się moim rozczulaniom nad własną osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
yukee Re: Kraków 12.06.05, 22:16 Ja mam rowniez termin na 3.09, lekarza mam z Narutowicza, ale planuje rodzic w Zeromskim. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e-go Re: Kraków 13.06.05, 11:07 hejka ja mam termin na 25.09 i mam zamiar po raz drugi rodzic na Siemiradzkiego; wspomnienia z poprzedniego porodu mam w zasadzie pozytywne a podobno po tych 6- ciu latach zmienilo sie na lepiej; lekarki dzieciece byly rewelacyjne, pani polozna tez sie spisala na szostke (pomimo, ze byla z przypadku - wiec poza calym faktem porodu bylo ok; zobaczymy jak bedzie tym razem pozdrawiam ) Odpowiedz Link Zgłoś
ewcik77 Re: Kraków 12.07.05, 12:37 a ja wlasnie sie bije z myslami co do wybory szpitala. lekarke mam z KOpernika , do szkoly rodzenia chodze przy Narutowiczu, a slyszlam dobre rzeczy o Zeromskim, wiec w sumie wiem tylko ze nic nie wiem, a to juz chyba trzeba cos wymyslic-bo mam termin na 7.09 Odpowiedz Link Zgłoś
e.kadziela Re: Kraków 12.07.05, 12:47 Cześć, ja też mam termin na 03.09. ). Zdecydowałam się na Ujastek - stamtąd zresztą mam lekarza. pozdrawiam Ewa z Mają Odpowiedz Link Zgłoś
uszka Re: Kraków 12.07.05, 17:13 A ja mam na 8.09 i tez mam lekarza ze Spesu i pewno tam bede rodzic. Odpowiedz Link Zgłoś