midzi1 06.07.05, 12:10 dziewczyny jak to jest z tym sloncem opalacie sie czy nie? ja bylam pare razy na plazy smaruje brzuszek filtrem 30 a reszte ciala oliwka z 4 jestem w 26 tyg. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika9710 Re: opalanie sie 06.07.05, 17:00 w tym wszystkim chodzi o upośledzenie układu krążenia do macicy, czy jakoś tak. kiedyś o tym przeczytałam, ale już zapomniałam. interesowałam się tym przed wczasami. opalałam się, ale ważne jest by się często chłodzic. brzuszek troszke też wystawiałam ale po niedługim czasie zasłaniałam mokrym ręczniczkiem, żeby dzidziuś nie miał za dużej sauny. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: opalanie sie 07.07.05, 11:17 Ja wlasnie wróciłam z Łeby, pogoda cudna, opalałam sie codziennie, oprócz brzucha . Czułam sie super, opalenizna bardzo ciemna .Wiedzialam jednak ze moge sie opalac bo nie dostaje plam od słonca, a duzo kobiet niestety dostaje je w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: opalanie sie 07.07.05, 19:15 tak jak ania powiedziala mozna sie opalac jesli nie wyskakuja plamy mi lekarka powiedziala ze jesli przed ciaza sie opalalam i wszsytko bylo ok to teraz rozniez nic nie powinno sie dziac i brzuszka tez nie kazala specjalnie zaslaniac. Ja sie opalalam i nadal zamierzam sie opalac Odpowiedz Link Zgłoś
ilonaak Re: opalanie sie 08.07.05, 08:53 Ja brzucha w ogole nie wystawiam, wole go chronic dodatkowo ze wzgledu na skore. Po co ja narazac na wysuszanie i tak juz jest bidniusia rozciagnieta. Sucha skora=wieksze prawdopodobienstwo rozstepow. Odpowiedz Link Zgłoś