Dodaj do ulubionych

pragnienie

22.11.05, 09:35
dziewczyny wam tez sie chce cały czas pic???
Obserwuj wątek
    • lila_m Re: pragnienie 22.11.05, 09:44

Cały czas nie, ale często. Nauczyłam się pić wodę niegazowaną i popijam na
      zmianę z herbatą, zwykłą, owocowe przestały mi smakować, chociaż wcześniej
      uwielbiałam porzeczkową Dilmaha albo truskawkę Lipton.
      • anja.t Re: pragnienie 22.11.05, 11:39
        Ja tez cały czas piję, podobnie jak przy pierwszej ciązy. Najgorsze jest to ze
        cały czas tez latam do WCsmile
        • aniak-i Re: pragnienie 22.11.05, 12:05
          najgorsze jest to ze nie moge(nie mam ochoty na)herbate. kawa tez nie dopiero
          od jakiegos czsu nie wymiotuje po wodzie. ale za to kompociki wróciły do łask
          • anja.t Re: pragnienie 22.11.05, 12:09
            to tym lepiej - herbata i kawa nie sa wskazane w dużych ilosciach dla ciezarnych
            • zebra51 Re: pragnienie 22.11.05, 12:09
              Dużo pije, więcej jeszcze sikam smile
    • karolcia86 Re: pragnienie 24.11.05, 23:32
      ja piję non stop, ale są dni że mi to przechodzi.Najgorsze jest to, że chce mi
      się cały czas coli i kawy, chociaż przed ciążą bardzo rzadko piłam kawę, wręcz
      okazyjnie. Oczywiście nie ulegam (no może czasem), ale dziś na ulicy widziałam
      dziewczynę, która szła z kawą z McDonalda i nie mogłam oderwać wzroku od jej
      kubka.
      • dollores1 Re: pragnienie 25.11.05, 10:39
        ja mam duże pragnienie, zwłaszcza w nocy

podobnie jak w pierwszej ciąży mam ochotę na rzeczy niezdrowe i niewskazane w
        ciąży, których normalnie nie tykam - piwo, frytki, coca-cola, hamburger, kawa
        itd
        i ulegam dosyć często swoim zachciankom
        kawę piję prawie codziennie bo przy małym dziecku nie mogę sobie pozwolić na
        drzemki wtedy kiedy mam na nie ochotę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka