aniak-i 22.11.05, 09:35 dziewczyny wam tez sie chce cały czas pic??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lila_m Re: pragnienie 22.11.05, 09:44 Cały czas nie, ale często. Nauczyłam się pić wodę niegazowaną i popijam na zmianę z herbatą, zwykłą, owocowe przestały mi smakować, chociaż wcześniej uwielbiałam porzeczkową Dilmaha albo truskawkę Lipton. Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: pragnienie 22.11.05, 11:39 Ja tez cały czas piję, podobnie jak przy pierwszej ciązy. Najgorsze jest to ze cały czas tez latam do WC Odpowiedz Link Zgłoś
aniak-i Re: pragnienie 22.11.05, 12:05 najgorsze jest to ze nie moge(nie mam ochoty na)herbate. kawa tez nie dopiero od jakiegos czsu nie wymiotuje po wodzie. ale za to kompociki wróciły do łask Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: pragnienie 22.11.05, 12:09 to tym lepiej - herbata i kawa nie sa wskazane w dużych ilosciach dla ciezarnych Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia86 Re: pragnienie 24.11.05, 23:32 ja piję non stop, ale są dni że mi to przechodzi.Najgorsze jest to, że chce mi się cały czas coli i kawy, chociaż przed ciążą bardzo rzadko piłam kawę, wręcz okazyjnie. Oczywiście nie ulegam (no może czasem), ale dziś na ulicy widziałam dziewczynę, która szła z kawą z McDonalda i nie mogłam oderwać wzroku od jej kubka. Odpowiedz Link Zgłoś
dollores1 Re: pragnienie 25.11.05, 10:39 ja mam duże pragnienie, zwłaszcza w nocy podobnie jak w pierwszej ciąży mam ochotę na rzeczy niezdrowe i niewskazane w ciąży, których normalnie nie tykam - piwo, frytki, coca-cola, hamburger, kawa itd i ulegam dosyć często swoim zachciankom kawę piję prawie codziennie bo przy małym dziecku nie mogę sobie pozwolić na drzemki wtedy kiedy mam na nie ochotę Odpowiedz Link Zgłoś