agness25 23.11.05, 21:45 hej wróciłam niedawno od lekarza,nie chciał za bardzo jeszcze nic mówić, ale wyprosiłam go, popatrzył, posprawdzał i powiedział, że widzi chłopca)) nie na pewno, ale na 90%.Strasznie się cieszę,a tak czułam,że to będzie chłopczyk)) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
larakrofft Re: prawdopodobnie chłopczyk:))))))))))) 23.11.05, 22:36 to gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
goniag1978 Re: prawdopodobnie chłopczyk:))))))))))) 24.11.05, 17:34 czesc ja rowniez po wizycie u lekarza 17t i lekarz tez stwierdzi na 85% chlopczyka, maz szaleje ze szczescia ja tez sie ciesze ale chce wiedziec napewno. W ogole to spytalam sie lekarza czy widzial pisiolka a on na to ze ma pepowine miedzy nozkami wiec na 100 nie powie ale raczej dziecie 2 pepowin nie maja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka781 Re: prawdopodobnie chłopczyk:))))))))))) 30.11.05, 08:46 hej, ja wczoraj bylam u lekarza. Z usg wyszlo ze wlasnie skonczylam 17 tydzien i na pytanie o plec lekarz odpowiedzial, ze na nastepnej wizycie za 5 tygoni to juz bedzie widac, a teraz to jeszcze nie. No ale dodal ze cos mu sie zdaje, ze zobaczymy chlopaka . Tak wiec nie wiem na ile mu wierzec, ale przyznam, ze troche sie juz nastawilam a moj maz znow to nie chce sie cieszyc zawczasu, bo on oczywiscie przy 100% pewnosci skakalby pod sufit . Odpowiedz Link Zgłoś
mala781 Re: prawdopodobnie chłopczyk:))))))))))) 30.11.05, 09:20 ja czułam że będzie dziewczynka a będzie chłopczyk....i nie mogę w to uwierzyć dowiedziałam się na USG w 15 tyg Odpowiedz Link Zgłoś
olutek_m Re: prawdopodobnie chłopczyk:))))))))))) 30.11.05, 09:54 Gratulacje! To cudownie że znasz juz płec. Ja juz nie moge sie doczekać. Idę na usg 9 grudnia. Mam Nadzieję, że czegos juz się dowiem. Chciałabym już kupować ciuszki albo niebieskie, albo różowe Odpowiedz Link Zgłoś
olciamaz Re: prawdopodobnie chłopczyk:))))))))))) 02.12.05, 19:43 Hej! Gratulacje! Ja wlasnie tez wrociłam od gina , ale u mnie bedzie córcia!!!! jeny jak sie ciesze! Jestem w 17 tyg i bylo wszystko widac jak na dłoni, buła jak sie patrzy! Odpowiedz Link Zgłoś