dollores1 09.02.06, 21:39 dziewczyny, wiele z was zastanawia się jaki wózek wybrać dla malucha dla niezdecydowanych i potrzebujących porady polecam forum Wózki dziecięce tu macie link: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapuhy_a Re: wszystko na temat wózków - link 09.02.06, 21:41 hehe ja zaglądam na to forum chyba za często...to wózkowe oczywiście...pomiszanai dosłownie dostałąm...jedyne co jest pewne w sprawie wózka dla mojeje maluszki to cena,której nie mogę przekroczyć...reszta topo prostu wielka neiwiadoma....oj wielka i przerażająca... Odpowiedz Link Zgłoś
dollores1 do kapuhy_a 09.02.06, 22:04 ja to przeżywałam 2 lata temu, więc wiem o czym pszesz teraz trochę wypadłam z obiegu bo w międzyczasie pojawiło się wiele nowych wózków jedno mogę ci doradzić - jeśli nie chcesz przeznaczyć dużej sumy na dobry wózek to radzę kupić _dobry_ wózek UŻYWANY) jest to zdecydowanie lepsza decyzja, bo niestety zazwyczaj jakość idzie w parze z ceną ja mam 2 wózki - jeden nowy zasponsorowany przez dziadków Deltim Focus, a drugi kupiłam używany w idealnym stanie Inglesinę Zppy (spacerówka) za 300 zł (normalna cena to ok. 1100 zł) Odpowiedz Link Zgłoś