aisza24 09.03.06, 18:23 ani kupnych ani gotowanych. Apetyt ma, dobrze rosnie, wazy 9 kg, ale nie chce zupek. Wcina kaszke, az uszy sie trzesa, ale te zupki...Co Mu podawac? Znacie jakies "dobre" zupki? Gotujecie dzieciom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annairam Re: Synek nie chce jesc zadnych zupek 09.03.06, 19:06 Na poczatku dodawałam do wszystkiego mleka. W sumie było więcej mleka niz zupki, czy owoców. Potem było coraz lepiej. Mimo to niektórych warzyw nie tknie moja Kluska, np. pietruszki, z ziemniakiem tez ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: Synek nie chce jesc zadnych zupek 09.03.06, 19:38 ja daje tylko sloiczki zero gotowania i robie tak jak juz wiem ze maly lubi jablko a nie bardzo mu np. wchodzi dynia to mieszam jablko z dynia z przewaga jablka i mu daje potem zmniejszam ilosc jablka az w koncu maly ani sie spostrzeze wcina dynie Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: Synek nie chce jesc zadnych zupek 09.03.06, 19:39 ps. jeszcze jedno czasami mi sie wydaje ze te zupki ze sloiczkow sa za geste wiec je rozrzedzam np wlasnie jablkiem Odpowiedz Link Zgłoś
lolita27 Re: Synek nie chce jesc zadnych zupek 09.03.06, 23:09 a ja dodawalam do zupek soku jablkowego, tez dziala Odpowiedz Link Zgłoś