Dodaj do ulubionych

sucha skóra twarzy

15.03.06, 09:41
czy Wy też macie ten problem? przed ciążą miałam cerę mieszaną, teraz mam tak
wysuszoną że siebie nie poznaję. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kropka1005 Re: sucha skóra twarzy 15.03.06, 10:03
      mnie również zmieniła się cera, miałam też mieszaną teraz jest normalna ale
      żadnych toników niczego co wysusza nie mogę stosować, bo robię się czerwona,
      policzki mnie pieką i jast okropnie.wcześniej nie miałam z tym problemów...
    • borysek8 Re: sucha skóra twarzy 15.03.06, 11:07
      Ja mam to samo. Tez wczesniej skora mieszana teraz sucha jak papier a dodatkowo
      pekaja mi naczynka na twarzy. Cieszmy sie ze w sumie teraz nie ma slonca bo
      inaczej to jeszcze przebarwienia na twarzy moglyby sie pojawic, a to to nie
      wiem jak sie potem usuwa. Aha i mam strasznie kruche paznokcie,lamia sie jak sa
      troche dluzsze, buuu. Ale i tak kocham moj stan smile
    • agakapcia Re: sucha skóra twarzy 15.03.06, 11:09
      miałam ten sam problem.. przed ciążą skórę mieszaną teraz sucha jak pieprz i czasem nawet tak jakby schodzi.... zakupiłam mleczko do demakijażu dotleniające stosuje rano i wieczorem ... jest poprawa.... a takie bardzo suche miejsca traktuję oliwką lub witaminą A+E - nakłuwam tą małą kapsułkę i tym smaruję ale 2 razy w tygodniu na wieczór...

nie każdemu może pomóc dużo zależy od skóry

-------------------
      pozdrawiam aga 31tc
    • dido_dido Re: sucha skóra twarzy 15.03.06, 11:10
      U mnie też zmiana ale ja jestem zadowolona. Zawsze miałam cerę tłustą, mieszaną,
      teraz wreszczie normalna! Wyprysków też nie mam. Niestety zostało mi trochę
      przebarwień po ospie ale mam nadzieję, że za kilka tygodni nie będzie po nich
      śladu. Właściwie mogłabym się obejść bez żadnych kremów no ale lubię je
      stsosować i wreszczie właściwie każdy mi odpowiada, no tylko tłustych nie
      używam. Co ciekawsze przy poprzednich ciążach takiego efektu nie miałam.
      Pozdrawiam
      Iwona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka