Dodaj do ulubionych

DOBRY ORTODONTA W TORUNIU?!!

IP: *.minus.uni.torun.pl 06.01.05, 14:47
Witam ludki wszystkie mające problemy z ząbkami,zgryzem i noszące apraty:)
POptrzebuję porady-bo chyba muszę iść do kogoś innego(moja ortodontka I
wizytę odbyła ze mną na zasadzie rozmowy i niewiele w gruncie rzeczy
konkretów powiedziała..poza tym kazała zrobic zdjęcia,o wycisku nie było
mowy..i też wyszłam trochę zdezorientowana).Mam poważną wadę, która być może
wymagać będzie interwencji chirurgicznej i chcę WRESZCIE się wyleczyć.

Do kogo więc iść w Toruniu? Kto jest fachowcem i leczy po w miarę ludzkich
cenach???Będe wdzięczna za wszelkie info od rodowitych Torunian albo
szczęsliwych wyleczonych!
Obserwuj wątek
    • Gość: madziulka_19 Re: DOBRY ORTODONTA W TORUNIU?!! IP: *.minus.uni.torun.pl 07.01.05, 13:26
      To ważne. Proszę jeśli ktos się leczył i z dobrym wynikiem niech choć poda swój
      nr telefonu a zadzwonię i pogadamy..Do kogo warto iść a kto zły? ODPOWIEDZCIE!
    • Gość: aania Re: DOBRY ORTODONTA W TORUNIU?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:51
      up!
      Też bardzo chciałabym wiedzieć.
      Naprawdę nikt nie może polecic dobrego ortodonty? Plisss...
    • Gość: tala Re: DOBRY ORTODONTA W TORUNIU?!! IP: *.minus.uni.torun.pl 13.01.05, 13:51
      No nikt nie był w toruniu u ortodonty? Ja też potrzebuję pomocy.Czy warto iść
      do "Dentusa" na rynku?
      Gdzie do fachowca?
      Niech ktoś odpowie!
      • nuchna Re: DOBRY ORTODONTA W TORUNIU?!! 14.01.05, 14:25
        Tylko nie Dentus!!! Osobiscie polecam dr Dominike Rakowiecka. Ma gabinet w
        pawilonie Przy Kaszowniku. Nie wiem jak ceny. Ale jak to u ortodonty, troche
        trzeba zaplacic. Wszystko jeszcze zalezy od wady, aparatu czasu leczenia.
    • Gość: Baxiu Re: DOBRY ORTODONTA W TORUNIU?!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 14.01.05, 18:14
      A ja wiem kto moze wam pomoc, bardzo mila Pani, ceny jak wszedzie ale ona wie
      co robi wiem to autopsji mojej kobiety i kilku naszych znajomych. Pani nazywa
      sie Krystyna Łysiak i ma swoj gabinet gdzies na Stwosza ale wchodzi sie od
      Krasińskiego za przystankiem 15 w szczycie kamienicy! Pozdrawiam i zycze milych
      wizyt!
      • Gość: Magda Re: DOBRY ORTODONTA W TORUNIU?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:08
        A ja chodzę już z drugą córką do dr. Budnej, bardzo miła i kompetentna. Gabinet
        na Łyskowskiego naprzeciwko Plusa.
        • Gość: paula Re: DOBRY ORTODONTA W TORUNIU?!! IP: *.torun.mm.pl 15.04.05, 13:50
          Ludzie,niech was Bóg chroni przed Dentusem!!!!!
          • torunianin1 Bardzo dobra jest DENMED na Kosciuszki 15.04.05, 14:24
            dentus - nigdy.

Bardzo dobra jest DENMED na Kosciuszki - mili, fachowa wiedza, zabawki w holu
            dla dzieci, wizyta 50 zł
      • Gość: Anna Re: DOBRY ORTODONTA W TORUNIU?!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 16.04.05, 12:23
        może p. Łysiak jest dobrym fachowcem, nie wiem,ale w sposob bezczelny
        wykorzystuje swoją prace w Przychodni Kolejowej po to by zdobyć klientów na
        prywatną praktykę.Byłam ostatnio u niej (państwowo)z dzieckiem 11- letnim,
        króty nosi aparat wyjmowany, pani doktor bez ogródek powiedziała, że dalsze
        leczenie należy kontunuować u niej prywatnie (cena za aparat stały) 1.600.
        Ponieważ ortodontów trochę jest w Toruniu sprawdziłam ceny i okazało się, że na
        przykład u dr. Rakowieckiej aparat kosztuje 1300, natomiast mój syn powinien
        jeszcze przez ok. 2 lata nosić aparat wyjmowany.
    • Gość: Ola Re: DOBRY ORTODONTA W TORUNIU?!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.05, 18:48
      Przy Kaszowniku jak się idzie do Leader Prince jest pani ortodonta. Leczyła
      mnie pół roku w sumie wyszło 1000 zł ale ząbki mam niezłe. Numer telefonu:
      6234463 doktor Rakowiecka. Polecam.
      • Gość: po Re: DOBRY ORTODONTA W TORUNIU?!! IP: *.torun.mm.pl 15.04.05, 23:29
        dr Budna przy Lyskowskiego 23 C
    • Gość: madzia Re: DOBRY ORTODONTA W TORUNIU?!! IP: *.bu.uni.torun.pl 18.04.05, 08:32
      Zdecydowanie dr Łysiak na Kraszewskiego/Wita Stwosza. Jest pewnie trochę
      droższa (aparat pojedyńczy 1500 zl, u innych zdarzają się za 1300), ale kolejki
      u niej mowią same za siebie. Moje dzieci chodziły do niej do Przychodni
      kolejowej i nie odczulam żadnego wykorzystywania, leczyła je dopóki mogła, to
      jest uzależnione od refundacji z NFZ, aparaty stałe NIE SĄ REFUNDOWANE. Swoją
      drogą moj syn już wie, że chce być ortodontą - co miesiąc trzeba poprzykręcać
      aparat, co zajmuje ok. 10-15 min i kosztuje 80 zł, ale w gabinecie państwowym
      ceny ustalone przez Fundusz Zdrowia są takie same.
      • Gość: Weronika Re: DOBRY ORTODONTA W TORUNIU?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 13:56
        Rakowiecka jest bardzo dobra (pawilon Przy Kaszowniku), jeżdżę do niej aż z Warszawy po przykrych doświadczeniach tutaj na miejscu. Ma bardzo nowoczesne metody, dobrą wiedzę i sympatyczne podejście. Ceny bardzo ludzkie. Nie wiem czemu to piszę bo jestem dwa dni po wizycie i wszystko mnie boli i chwilowo nienawidzę ortodontów:))) Ale tak szczerze to na prawdę jest profesjonalna, ludzie zjeżdżają z całego regionu.
        • Gość: z Re: DOBRY ORTODONTA W TORUNIU?!! IP: *.nkjo.torun.pl 25.04.05, 14:13
          Ci ortodonci sami pisza o sobie - jaja
    • Gość: caca Bardzo dobra jest DENMED na Kosciuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 14:15
      torunianin1 napisał:
      > Bardzo dobra jest DENMED na Kosciuszki - mili, fachowa wiedza, zabawki w holu
      > dla dzieci, wizyta 50 zł

potwierdzam
    • bababara12 Re: krzywy zgryz. 11.03.18, 20:13
      Najlepszym ortodontą jest kobieta ,pani doktor Elżbieta Zaremba. Gabinet znajduje się w Toruniu na Wrzosach przy ul. Zagonowej . Wspaniała mistrzyni ortodoncji ,poradzi sobie z każdym problemem . Wcześniej mi nie pomógł żaden inny lekarz. Byłam w ogromnym stresie aż do momentu gdy znajoma poleciła mi właśnie tą lekarkę .Polecam warto leczyć się u dobrego
      fachowca ,której leży na sercu dobro pacjenta i robi to za przyzwoitą cenę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka