mloda25 22.03.06, 12:12 No wlasnie, moja coreczka w niedziele zaczela siedziec sama, na dowod tego przesylam wam zdjecia, zobaczcie same. img229.imageshack.us/img229/1774/obraz0714up.jpg img215.imageshack.us/img215/254/obraz0726bs.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madelaine6 Re: Siedzi sama!!!! 22.03.06, 12:45 Gratulacje! Sliczna ta Twoja corcia! Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: Siedzi sama!!!! 22.03.06, 15:24 SUUUPER!!! kurcze ciekawe kiedy mój 9,5 kg cięzarek sam będzie siedział. Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: Siedzi sama!!!! 22.03.06, 15:43 gratulacje! jest sliczna i wesolutka i ja tez jak smeagoul mam klocka 9,5 kg; zanim zdola te wszystkie kg utrzymac to troche potrwa... Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: Siedzi sama!!!! 22.03.06, 22:21 Wiki też waży 9500 i wydaje mi się, że właśnie przez tą "cieżką" wagę sama nie siedzi. W prawdzie jak Ją posadzę, to chwile sama posiedzi, ale tak to leci na boki i sama nie siada jeszcze ) Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: Siedzi sama!!!! 22.03.06, 15:37 cora sliczna usmiech rozbrajacy na maxa studzac zapaly szczesliwej mamy to ona jest chyba podparta poduszkami ? opiera sie przy tym siedzeniu czy nie ? dzisiaj byla u mnie kolzanka z 10m-czna corka i ona to siedzi naprawde sama bez podparcia nie chwieje sie trzyma pion i to rozumiem za samodzielne siedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
guruburu Re: Siedzi sama!!!! 22.03.06, 16:15 No właśnie o to samo się chciałam zapytać - popatrzyłam na zdjęcia (bardzo łądne i zobaczyłam poduchy? No to wzięłam małą, poduchę i zrobiłam próbę, tak tylko na chwilkę. No i siedzi ale że bez podparcie sama nie siedzi to sadzać nie będę. Zresztą posiedziała te chwilkę i chyc na brzuch do pełzania Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: Siedzi sama!!!! 22.03.06, 16:48 moja siedzi, tylko za chiny nie chce lezec na brzuchu, o pelzaniu nie wspominajac, czasem laskawie chwile polezy jak ja zabawie. wkurza mnie jeszcze, ze jak jest ze mna, to potrafi non stop marudzic, a teraz siedzi z niania i grzeczna jak aniol. zawsze tak jest. No, ale czego sie spodziewac po takiej mamie. Odpowiedz Link Zgłoś
mloda25 Re: Siedzi sama!!!! 22.03.06, 17:02 Nie ona nie jest podparta poduszkami, poduszki to ochrona przed goracymi kaloryferami, jak czasami wlacze ogrzewanie. Podejzewam ze wazy okolo 9,5 kg.Ostannio byla wazona na poczatku lutego i wazyla 8,4 kg. Dzieki za mile slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mloda25 Re: Siedzi sama!!!! 22.03.06, 17:10 Dla porownania zrobilam kolejne zdjecie z dala od poduszek, bo na tamtych rzeczywiscie wyglada tak jak by byla oparta na tych poduszkach. img217.imageshack.us/img217/7360/obraz0036vs.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lojka73 Re: Siedzi sama!!!! 22.03.06, 17:18 Witam, moje dziecko skonczylo wczoraj pol roczku i momentami siedzi sama..a najczesciej tak za jeden palec (mam nadzieje ze bedzie widac na zdjeciu) img454.imageshack.us/my.php?image=bb2ob.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
szyman33 Re: Siedzi sama!!!! 22.03.06, 17:35 Moja Marysia juz siedzi bez podpierania baaardzo długo Jestem z niej bardzo dumna A Twoja coreczka ślicznie wyglada Dzielne te nasze dzieciaczki Odpowiedz Link Zgłoś
beata771 Re: Siedzi sama!!!! 22.03.06, 17:47 My tez gratulujemy bo jest czego!!1I slicznego babelka i nowego wyczynu!!!My juz pewnie tez niedligo siadziemy bo cwiczymy ostro!Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: Siedzi sama!!!! 22.03.06, 19:36 nie no jak dla mnie rewelacjyjnie siedzi - gratulujemy )) nam jeszcze duuuzo brakuje do takiej pozycji Odpowiedz Link Zgłoś
guruburu Re: Siedzi sama!!!! 22.03.06, 20:01 nam tyż - bo mała całą energię pakuje w pełzanie a siedzenie jakoś ja nie interesuje... Paskuda no - chętnie bym się przestała przez dzień cały płaszczyć na podłodze Jeśli juz coś to bardziej ja interesuje stawanie ale szczęśliwie nogi się jeszcze gną Odpowiedz Link Zgłoś
azja811 Re: Siedzi sama!!!! 22.03.06, 21:06 Nam też))ale pocieszamsię ze między naszymi dzieciakami m3 tyg.różnicy.Chociaz jak m-c temu maly się czegoś uchwycił to podciągał sie do siadania,a teraz jak się chwyci do dźwiga dupcie i to tak wysoko że czasem boję się żeby mi z gondoli nie wyskoczył))On chyba prędzej nauczy się stac i chodzić jak siedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
mysunieczka Re: Siedzi sama!!!! 22.03.06, 20:51 ale sliczniak wlosy ma zawodowe fajniutka Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Śliczna i zdolna Wikunia ! :))))))) 22.03.06, 22:24 Gratulacje dla Wikuni! Zdolna Dziewczynka, no i te imię - cudowne. Jak moja Niunia ))) Jest śliczna, taka radosna, uśmiechnięta, zakochać się idzie! Odpowiedz Link Zgłoś
magmulka Re: Siedzi sama!!!! 23.03.06, 09:43 Hihihi! U nas przez to pewne siedzenie są awantury w wannie - nie mam jak Zuzce głowę umyć, bo tylko by chciała siedzieć i siedzieć na dowód prześlę wam fotki sprzed dwóch tygodni - jeśli uda mi się je wstawić. Zaraz pokombinuję, bo jeszcze tego nie robiłam . W razie czego mogę liczyć na Waszą pomoc? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś