23.03.06, 16:14
moze jest ktos z kielc? i np wie gdzie tam sa sklepy z wózkami?
Obserwuj wątek
    • megan7 Re: kielce?? 23.03.06, 17:20
      Nie jestem co prawda z Kielc, ale byłam tam w hurtowni artykułów dziecięcych na
      Górnej 25. Wózków mają mało i takie do 600 zł, więc jak szukasz droższych to tam
      nie znajdziesz. Mają za to tanie tanie ubranka, można kupić body i kaftaniki za
      5-6 zł, śpioszki np. za 9-10 zł i inne rzeczy też mają trochę taniej. My
      kupowalismy ubranka, pieluchy, przewijak, rożek i sporo innych rzeczy i myślę,
      że stówkę zaoszczędziliśmy.
    • zgagunia Re: kielce?? 24.03.06, 08:25
      Hej , ja jestem z Kielc. Fajne wózki są w corrado (to jest producent wózków).
      Adres ich strony to: www.corradopolska.pl/ Mają naprawdę duzy wybór i
      niskie ceny. Siostra kupiła u nich, teraz koleżanka też planuje. Powinnaś się
      zorientować, bo naprawdę są tanie (koło 400-450 zl). Najlepiwj wejdź na strone
      zobacz jaki by cie interesował i zadzwon sie dowiedzieć. Pozdrawiam
    • agakapcia Re: kielce?? 24.03.06, 13:27
      witam...
      ja też jestem z Kielc.... myślałam że nie ma tu nikogo z moich stron smile hi..hi.bardzo się cieszę... i pozdrawiam przyszłe mamy i brzuszki...

a co do wózka to jeszcze się nie rozglądałam ..mówiąc szczerze ten akurat temat zostawiłam sobie na sam koniec...

---------------
      aga 32 tc
      • zgagunia Re: kielce?? 24.03.06, 14:11
        Ja tez myslalam, że jestem sama z tych stron, wiec fajnie ze sie taki watek
        pokazal. Trzymaj sie
    • amber2005 Re: kielce?? 24.03.06, 20:43
      Hurtownia koło Tesco, w domku jednorodzinnym (sprowadzą wszystko co Ci się
      zamarzy i w niezłej cenie), Sklep Maja na Ściegiennego (zaraz za cmentarzem),
      Sklep Pinokio
      Ps. Gdzie zamierzacie rodzić ? Ja na Prostej.
      • aniak-i Re: kielce?? 24.03.06, 20:50
        ale sie ciesze ze zaczelamsmile jak widac duzo kielczaneksmile ja w sumiejestem w
        Krakoeie ibardzo sporadycznie tamjezdze i tylko w weekendy, ale juz czesciej
        mama do nas przyjezdza. ale pytałam bo sie wybieralismy na sobote i myslałam ze
        zachaczymy o sklepy.

pozdrawiam
    • nana30 Re: kielce?? 25.03.06, 00:08
      hej, kielczanki, a kiedy rodzicie, gdzie i kto was prowadzi?
      nana
    • agakapcia Re: kielce?? 25.03.06, 00:31
      amber2005 ohh... dzięki za info... czas się wybrać na zakupki niebawem smile
      a co do szpitala to jeszcze nie wiem dokładnie... myślałam o czarnowie...

jak coś to chętnie pogadam
      GG 5845764
      -----------
      pozdrawiam aga 32 tc
    • zgagunia Re: kielce?? 25.03.06, 14:09
      Hej, ja planuje czarnów, siostra sobie chwaliła, więc mm nadzieję że będzie ok.
      Chodzę do dr. Niziurskiego. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka