pola333 27.03.06, 20:02 jest watek obiadowy. a ja mam pytanie wlasnie o kolacje- co dajecie oprocz mleka i kaszki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
on-na Re: kolacja 27.03.06, 20:57 cóż, ja nie daję kaszek, bo zawierają cukier... Na kolację funduję małej kleik na mleku, albo ryżowy, albo kukurydziany. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaa256 Re: kolacja 27.03.06, 22:29 póki co nadal pierś Ale to juz niedługo, bo Ola zaczyna wybrzydzać i żeby ją nakarmić najpierw muszę ją uspać. Jeśli chodzi o inne specyfiki to ja jestem jeszcze laik. Nie mam pojęcia co z czym się je. Kupuje Bebiko 2, Ola nie grymasi to ja nie kombinuję. Może powinnam dawać coś treściwszego?? Może chociaż Bebiko 2R. Próbowałam podać kaszkę mleczno ryżową, ale była za gęsta i mała mi się buntowała. Oj na samej piersi było o wiele łatwiej. Chyba wezmę urlop i popracuje nad całkowitym powrotem do karmienia naturalnego Odpowiedz Link Zgłoś
majka.majka Re: kolacja 28.03.06, 22:11 Teraz tylko mleko, nutramigen (mała ma skazę), bo zauważyłam, że po kaszce ryżowej, którą dawałam wcześniej mała czasami się wybudzała i chyba ją bolał brzuszek. Teraz się już nie budzi, a kaszkę daję w dzień i jest ok. Pozdrawiamy (mamy 7,5 miesiąca) Odpowiedz Link Zgłoś