mala67 30.03.06, 18:17 czy wasze maluchy tez tak machaja glowka jakby mowily:nie? juleczka czesto tak machanp jak ja karmie lyczeczka-cale uszy sa w marchewce to moze znaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chelis Re: machanie glowka-NIE 30.03.06, 23:45 Hihi, moja Magda na przekór mówi tzn. kiwa na "tak" Chyba naśladuje nas a jak zaczynam kręcic głową na "nie" to przestaje potakiwa i się przygląda zdziwiona... Odpowiedz Link Zgłoś
doris_doris1 Re: machanie glowka-NIE 31.03.06, 09:08 moja Oliwka też tak robi ale leżąc na brzuszku.śmiesznie to wygląda bo to takie nieporadne jest mnie się wydaje, ze to kolejna faza ćwiczeń pt. "opanuje swoje ciałko" ```````````````` Pozdrawiam, Dorota i Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
mania25 Re: machanie glowka-NIE 31.03.06, 16:29 moja pociecha tez tak robila lekarka powiediala ze czesto jest to zwiazane z zabkowaniem, albo z uszkami.Pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś
majka.majka Re: machanie glowka-NIE 31.03.06, 09:11 Moja też tak zaczęła robić i po jedzeniu wszystko jest brudne, teraz to już ślinika nie zdaje egzaminu, zakładam pieluchę tetrową, chociaż ubranie trochę uratuję, bo i tak ręce idą do buzi i całe rękawy są brudne. Pozdrawiamy (mamy 7,5 miesiąca) Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: machanie glowka-NIE 31.03.06, 22:18 Natalka tez tak robi, ale jak ma na glowie czapke i ona jej przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś