Dodaj do ulubionych

Propozycja zamknięcia forum

08.07.06, 19:51
Co Wy na to żeby forum istniało tylko dla nas majówek?
Wklejamy tu nasze zdjęcia i znamy się juz bardzo dobrze, może zamkniemy forum
tak jak (chyba) styczniówki? jesteście za???
Obserwuj wątek
    • mysza_33 Re: Propozycja zamknięcia forum 08.07.06, 20:55
      Co to znaczy i na czym polega? że inni nie mają dostępu czy jak? Bo nie
      wyobrażam sobie, żeby w ogóle nie istniało! Choć może się kiedyś sobą i tym co
      mamy do powiedzenia bardzo znudzimy...

Mysza
      • martunia78 Re: Propozycja zamknięcia forum 08.07.06, 20:57
        polega to na tym, że nikt oprócz nas nie miałby wstepu na nasze forumsmile
        Całkiem zamknąć??? W życiu!!! smile
    • nikasob Re: Propozycja zamknięcia forum 09.07.06, 11:27
      Myślę, że nasze forum jest i bez tego dość kameralne - rzadko kiedy zagląda tu
      ktoś "obcy", a te sporadyczne kupię-sprzedam nie przeszkadzają mi zbytnio.
    • topola4 Re: Propozycja zamknięcia forum 09.07.06, 13:44
      Sama nie wiem. Czasami zdażało mi się zaglądać do innych dziewczyn i korzystać
      z ich rad. Ale swoją drogą ze zdjęciami to macie rację. Nie chciałabym, żeby
      ktoś je wykorzystał.
      • kkatie Re: Propozycja zamknięcia forum 09.07.06, 21:40
        mi sie wydaje, ze to nie jest konieczne. a jesli chodzi o zdjecia, to mozna
        zalozyc album na haslo tylko dla nas i problem z glowy smile
    • polaquinha Re: Propozycja zamknięcia forum 09.07.06, 21:58
      Eee tam Martunia!Po co??
      A gdyby tak marcowki zamknely swoje forum? Kurcze-nie robmy tego!
      Mysle,ze nasze forum tez jest na prawde zrodlem info dla "mlodszych" kolezanek.
      Jestesmy tez czasmi odwiedzane przez nasze "starsze" kolezanki,ktore z lezka w oku wspominaja swoje poczatki.
      Wiele osob moze zwyczajnie z tego forum zrezygnowac-bo nie bedzie im sie chcialo prosic o pozwolenie na wejscie.I zaczniemy sie kisic we wlasnym sosie!
      Sledzilam podobna dyskusje na jednym z forow(chyba czerwcowki)-budzila ona sporo niezdrowych emocji mimo,ze dziewczyny mialy jakis powod,bo ktos obcy niegrzecznie sie zachowal.
      Natomiast mozna (chyba) zahaslowac albumy ze zdjeciami w jakims specjalnym linku-tak,zeby osoby wklejajace swoje zdjecia mialy na prawde komfort. Ale ja sie na tym kompletnie nie znam smile
      Pozdrawiam
    • jahreshka Re: Propozycja zamknięcia forum 09.07.06, 22:30
      Hej hej! Tu sierpniówka, czyli jeszcze 2w1.
      Kochane, nie zamykajcie forum! Jesteście dla mnie (i pewnie nie tylko) ogromną
      skarbnicą wiedzy - Wy już wiecie, jak to jest smile
    • dido_dido Re: Propozycja zamknięcia forum 09.07.06, 23:16
      Jestem przeciwna zamykaniu forum. Przecież my też korzystamy z innych for i
      nasze też może się przydać innym.
      Taki problem poawiał się już na innych rówieśniczych forach i zawsze wtedy
      prosiłam o niezamykanie. Mam wrażenie, że zamknięcie działa w dwie strony. Jak
      my to zrobimy to inni niestety też.
      Iwona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka