martunia78 08.07.06, 19:51 Co Wy na to żeby forum istniało tylko dla nas majówek? Wklejamy tu nasze zdjęcia i znamy się juz bardzo dobrze, może zamkniemy forum tak jak (chyba) styczniówki? jesteście za??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza_33 Re: Propozycja zamknięcia forum 08.07.06, 20:55 Co to znaczy i na czym polega? że inni nie mają dostępu czy jak? Bo nie wyobrażam sobie, żeby w ogóle nie istniało! Choć może się kiedyś sobą i tym co mamy do powiedzenia bardzo znudzimy... Mysza Odpowiedz Link Zgłoś
martunia78 Re: Propozycja zamknięcia forum 08.07.06, 20:57 polega to na tym, że nikt oprócz nas nie miałby wstepu na nasze forum Całkiem zamknąć??? W życiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikasob Re: Propozycja zamknięcia forum 09.07.06, 11:27 Myślę, że nasze forum jest i bez tego dość kameralne - rzadko kiedy zagląda tu ktoś "obcy", a te sporadyczne kupię-sprzedam nie przeszkadzają mi zbytnio. Odpowiedz Link Zgłoś
topola4 Re: Propozycja zamknięcia forum 09.07.06, 13:44 Sama nie wiem. Czasami zdażało mi się zaglądać do innych dziewczyn i korzystać z ich rad. Ale swoją drogą ze zdjęciami to macie rację. Nie chciałabym, żeby ktoś je wykorzystał. Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: Propozycja zamknięcia forum 09.07.06, 21:40 mi sie wydaje, ze to nie jest konieczne. a jesli chodzi o zdjecia, to mozna zalozyc album na haslo tylko dla nas i problem z glowy Odpowiedz Link Zgłoś
polaquinha Re: Propozycja zamknięcia forum 09.07.06, 21:58 Eee tam Martunia!Po co?? A gdyby tak marcowki zamknely swoje forum? Kurcze-nie robmy tego! Mysle,ze nasze forum tez jest na prawde zrodlem info dla "mlodszych" kolezanek. Jestesmy tez czasmi odwiedzane przez nasze "starsze" kolezanki,ktore z lezka w oku wspominaja swoje poczatki. Wiele osob moze zwyczajnie z tego forum zrezygnowac-bo nie bedzie im sie chcialo prosic o pozwolenie na wejscie.I zaczniemy sie kisic we wlasnym sosie! Sledzilam podobna dyskusje na jednym z forow(chyba czerwcowki)-budzila ona sporo niezdrowych emocji mimo,ze dziewczyny mialy jakis powod,bo ktos obcy niegrzecznie sie zachowal. Natomiast mozna (chyba) zahaslowac albumy ze zdjeciami w jakims specjalnym linku-tak,zeby osoby wklejajace swoje zdjecia mialy na prawde komfort. Ale ja sie na tym kompletnie nie znam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jahreshka Re: Propozycja zamknięcia forum 09.07.06, 22:30 Hej hej! Tu sierpniówka, czyli jeszcze 2w1. Kochane, nie zamykajcie forum! Jesteście dla mnie (i pewnie nie tylko) ogromną skarbnicą wiedzy - Wy już wiecie, jak to jest Odpowiedz Link Zgłoś
dido_dido Re: Propozycja zamknięcia forum 09.07.06, 23:16 Jestem przeciwna zamykaniu forum. Przecież my też korzystamy z innych for i nasze też może się przydać innym. Taki problem poawiał się już na innych rówieśniczych forach i zawsze wtedy prosiłam o niezamykanie. Mam wrażenie, że zamknięcie działa w dwie strony. Jak my to zrobimy to inni niestety też. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś