Dodaj do ulubionych

wstajemy o 4:30 :((

14.03.07, 08:50
rany dziewczyny..
mojemu synowi coś się porypało chodzi spać o 18:00 już na noc( nie mogę go dotrzymać choćby do 19:00)
zawsze wstaje o 5:30 .. pal sześć to jeszcze normalna pora kładę się wcześniej i wstajemy przebieramy się i jemy i zabawa ...
no ale dzisiaj to już przegioł 4:30 to jednak trochę za wcześnie ..piję właśnie drugą kawę i zastanawiam się jak dotrzymam do wieczora...
czy u was też tak było?
i co zrobiłyście?

pozdrawiam aga
Obserwuj wątek
    • zebra51 Re: wstajemy o 4:30 :(( 14.03.07, 08:59
      Wstaje o 3.00 sad(( Pomaga butla z piciem, zabrania do naszego łózka i ok.
      półgodzinne kotłowanie w pościeli. Póżniej pada na pyszczek, przenoszę go do
      łóżeczka i spi tak do 6.00.

A najgorsze jest to, że od paru dni śpi tylko raz dziennie!!!
    • gosiunia333 Re: wstajemy o 4:30 :(( 14.03.07, 09:05
      Witaj, moj syn tez mnie zaskoczyl dzis, bo wstal o 5, a jeszcze niedawno spal
      do 8:30, przez ostatni czas wstawal przed 7 a dzis takie zaskoczenie, nie
      wiedzialam co sie dzieje, mam nadzieje, ze to tylko taki jednorazowy wyskok, a
      chodzi spac po 19, czasami ok 22, i tez wstaje przed 7, pozdrawiam
    • nitka111 Re: wstajemy o 4:30 :(( 14.03.07, 09:47
      Mój starszy syn wstawał o tej nieludzkiej porze uncertain, o godz. ósmej miałam już
      nawet obiad ugotowany, mieszkanko wysprzątane i czekałam aż zrobi się trochę
      cieplej żeby wyjść na pole. u nas okazało się, że przyczyną jest wpadające przez
      dachowe okna słoneczko, ponieważ kasy na porządne rolety było brak, przybiłam
      pinezkami ręczniki kąpielowe, które spuszczałam na noc. I skończyło się tak
      wczesne wstawanie, dosypiał do "późnej" pory czyli 6 - 7 big_grin. Teraz w wieku
      prawie 6 - ciu lat jest raczej śpioszkiem, jak rodzice, chociaż czasem wstaje
      wcześnie.
      Młodszy natomiast wstaje o 6:30, chociaż to może i dobrze, wyrabiam się bez
      budzika rano, żeby zdążyć ze starszym do przedszkola big_grin.
    • jonama Re: wstajemy o 4:30 :(( 14.03.07, 21:41
      U nas tez nie za ciekawie - wcześniej wstawał 6.30-7.00, a teraz 5.30. Mam
      nadzieję, że już przestawia sie na czas letni w końcu zaraz zmiana czasu i
      słońce wczesniej wschodzi. Ten patent z zasłanianiem okna dobry -tez go
      rozważam jak nie pociągnę dłużej to zasłonię okna na ciemno i zobaczę jaki efekt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka