Dodaj do ulubionych

od 2 dni brak kupy!!!

04.06.07, 13:16
Poradźcie co robić, bo jestem zupełnie zielona- zdarzyło to nam się pierwszy
raz! Zaczynam już się niepokoić...
Słyszałam o czopkach glicerynowych- czy są one na receptę, a może znacie
jakieś inne sposoby. Pomóżcie kobitki!!!
Obserwuj wątek
    • niebieskaewka Re: od 2 dni brak kupy!!! 04.06.07, 13:23
      sprobuj dac rumianek.Jesli okarze sie ze nie smakuje doslodz glukoza. Na nas
      ten specyfik dziala,tyle tylko ze po rumianku kupy sa zielone,wiec sie nie
      zdziw.
      • blumch Re: od 2 dni brak kupy!!! 04.06.07, 13:58
        spokojnie z tymi czopkami. Moj nie robil kupy 5 dni dalam rumianek i czekalam 10h kupa nadeszła na nastepny dzien tez kupy brak i dalam ciut rumianku kupy sa.
        Spokojnie.
        • renne2 Re: od 2 dni brak kupy!!! 04.06.07, 15:37
          Ja daje mojej malej herbarke HIPP rumiankową czopek glicerynowy podałam 3/4 ale
          wowczas gdy mala nie robiła 7 dni kupki wiecej przepajaj malenstwo swoje podaje
          już także herbatkę HIPP malina z różą dziką mimo ze jest od 4 m-ac
          • amagda80 Re: od 2 dni brak kupy!!! 04.06.07, 16:01
            zamiast czopkow proponuje posmarowac oliwka koncowke termometru i delikatnie w
            pupke wlozyc, po chwili powinno sie "wyslizgnac" smile dziala bezblednie
    • dziubasek_ona czopek glicerynowy 04.06.07, 15:49
      jak moj synek nie mogl sie zalatwic to wsadzalam mu pol czopka glicerynowego dla
      niemowląt - sa w aptece bez recepty cena ok.5 zl - tnij wzdłuż!
      uwazam, ze powinnas go dac dziecku bo ono sie bardzo meczy, a czopek pomoze na
      100%! mojemu synkowi nie zdazylam go do konca wsadzic, a kupa juz byla na zewnatrz!
      • bzik83 Re: czopek glicerynowy 04.06.07, 16:05
        Dzięki dziewczyny, ale już po sprawie... smile Samo sie udało, ale dzięki za rady
        na pewno przydadzą się na przyszłość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka