bzik83 04.06.07, 13:16 Poradźcie co robić, bo jestem zupełnie zielona- zdarzyło to nam się pierwszy raz! Zaczynam już się niepokoić... Słyszałam o czopkach glicerynowych- czy są one na receptę, a może znacie jakieś inne sposoby. Pomóżcie kobitki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niebieskaewka Re: od 2 dni brak kupy!!! 04.06.07, 13:23 sprobuj dac rumianek.Jesli okarze sie ze nie smakuje doslodz glukoza. Na nas ten specyfik dziala,tyle tylko ze po rumianku kupy sa zielone,wiec sie nie zdziw. Odpowiedz Link Zgłoś
blumch Re: od 2 dni brak kupy!!! 04.06.07, 13:58 spokojnie z tymi czopkami. Moj nie robil kupy 5 dni dalam rumianek i czekalam 10h kupa nadeszła na nastepny dzien tez kupy brak i dalam ciut rumianku kupy sa. Spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
renne2 Re: od 2 dni brak kupy!!! 04.06.07, 15:37 Ja daje mojej malej herbarke HIPP rumiankową czopek glicerynowy podałam 3/4 ale wowczas gdy mala nie robiła 7 dni kupki wiecej przepajaj malenstwo swoje podaje już także herbatkę HIPP malina z różą dziką mimo ze jest od 4 m-ac Odpowiedz Link Zgłoś
amagda80 Re: od 2 dni brak kupy!!! 04.06.07, 16:01 zamiast czopkow proponuje posmarowac oliwka koncowke termometru i delikatnie w pupke wlozyc, po chwili powinno sie "wyslizgnac" dziala bezblednie Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona czopek glicerynowy 04.06.07, 15:49 jak moj synek nie mogl sie zalatwic to wsadzalam mu pol czopka glicerynowego dla niemowląt - sa w aptece bez recepty cena ok.5 zl - tnij wzdłuż! uwazam, ze powinnas go dac dziecku bo ono sie bardzo meczy, a czopek pomoze na 100%! mojemu synkowi nie zdazylam go do konca wsadzic, a kupa juz byla na zewnatrz! Odpowiedz Link Zgłoś
bzik83 Re: czopek glicerynowy 04.06.07, 16:05 Dzięki dziewczyny, ale już po sprawie... Samo sie udało, ale dzięki za rady na pewno przydadzą się na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś