20.06.07, 08:37
Ciekawa jestem jak śpią wasze roczne pociechy. Same w łóżeczkach w swoich
pokoikach czy może z wami. A może wogóle z wami w łóżku. Ja muszę się
pochwalić. Mała Zosia śpi sama u siebie w pokoiku i przesypia całą nocsmile
Obserwuj wątek
    • beatat114 Re: spanie 20.06.07, 11:36
      Emilka śpi w swoim łóżeczku z nami w pokoju. Nie przesypia całej nocy, budzi
      się w nocy przynajmniej 2 razy , pije wode i idzie dalej spać lub jak idą zęby
      budzi się częściej i czasem trudno jej zasnąć i się kręci w łóżeczku po czym
      zasypia
      • mama_misi3 Re: spanie 20.06.07, 12:30
        Nasza mała teraz coraz częściej przesypia całe noce .Zasypia koło mnie na naszym
        łóżku, a potem przenosimy ją do łóżeczka. Czasem budzi się nad ranem i wędruje
        do nas.A czasem śpi do końca w łóżeczku, a po przebudzeniu wstaje gotowa do
        całodziennego rozrabiania smile.
    • emmilka Re: spanie 20.06.07, 17:27
      Erw spi w łozeczku w naszej wspolnej sypialni.
      pokoiku nie ma, wiec spac w nim nie moze smile

czasem sie budzi a czasem nie - a dzis spal do 7 rano po jednej pobudce około
      5tej (hura hura)
      • ania_czarna Re: spanie 21.06.07, 09:57
        Maja od miesiąca śpi już u siebie w pokoiku, w swoim łózeczkusmileŚpi prawie całą
        noc, nie raz tylko muszę wstac i wcisnąć jej smoka na śpiącosmile
    • ada1122 Re: spanie 21.06.07, 21:55
      Oj zazdroszczę poprzedniczkom.. Natalka do północy w swoim łóżeczku śpi, później
      się budzi, więc biorę ją do siebie i tak już do rana.. w nocy budzi się jeszcze
      z 2-4 razy na cyca.. Tata niestety od kilku miesięcy śpi na kanapie w dużym
      pokoju sad
    • olimpia_b81 Re: spanie 21.06.07, 22:51
      w swoim pokoiku od kiedy skonczyla 5 m-cy ,ostatnio spi cala noc ale czesto sie tez budzi ok 2-3 i wystarczy ja wziasc do nas,zaraz zasypia i spimy tak do 8smile
    • hulaala Re: spanie 22.06.07, 07:55
      Mikolaj zasypia w naszym lozku, potem jest przenoszony do swojego lozeczka a
      nad ranem laduje w naszym lozku
      • zu2ka Re: spanie 22.06.07, 09:31
        Szymon od urodzenia śpi w swoim łóżeczku. Od 6 msc przesypia noce i od 6 msc
        śpi też sam w pokoju. Od 4 msc życia uczyłam go zasypiać samemu, wcześniej
        usypiany był na rękach.
        • zebra51 Re: spanie 22.06.07, 09:35
          śpi w łożeczku, bardzo rzadko bierzemy go do siebie. Chyba, że jest chory.
          ale zasypianie jest u nas. Leżymy przytuleni, lub on szaleje (najczęściej)a ja
          uchylam się, żeby oberwać jak naj mniej kopniaków lub ciosów główką.
    • gosika78 Re: spanie 22.06.07, 15:45
      W swoim łóżku (nigdy nie chciała z nami spać) razem z nami w pokoju. Pewnie spałaby w swoim gdyby taki posiadała...
    • inia1984 Re: spanie 24.06.07, 17:32
      Alan od zawsze spał w swoim łóżeczku, teraz od 5 miesiąca zycia we własnym
      pokoju. przesypia całe noce, tylko jak u nas były upały to budził sie raz na
      wode i szedł spac dalej. zasypia sam po kolacji i kąpieli.
    • agness25 Re: spanie 25.06.07, 22:58
      Odkąd skończył 6 ms śpi sam w swoim pokoiku i przesypia całą noc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka