klagun 20.06.07, 08:37 Ciekawa jestem jak śpią wasze roczne pociechy. Same w łóżeczkach w swoich pokoikach czy może z wami. A może wogóle z wami w łóżku. Ja muszę się pochwalić. Mała Zosia śpi sama u siebie w pokoiku i przesypia całą noc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatat114 Re: spanie 20.06.07, 11:36 Emilka śpi w swoim łóżeczku z nami w pokoju. Nie przesypia całej nocy, budzi się w nocy przynajmniej 2 razy , pije wode i idzie dalej spać lub jak idą zęby budzi się częściej i czasem trudno jej zasnąć i się kręci w łóżeczku po czym zasypia Odpowiedz Link Zgłoś
mama_misi3 Re: spanie 20.06.07, 12:30 Nasza mała teraz coraz częściej przesypia całe noce .Zasypia koło mnie na naszym łóżku, a potem przenosimy ją do łóżeczka. Czasem budzi się nad ranem i wędruje do nas.A czasem śpi do końca w łóżeczku, a po przebudzeniu wstaje gotowa do całodziennego rozrabiania . Odpowiedz Link Zgłoś
emmilka Re: spanie 20.06.07, 17:27 Erw spi w łozeczku w naszej wspolnej sypialni. pokoiku nie ma, wiec spac w nim nie moze czasem sie budzi a czasem nie - a dzis spal do 7 rano po jednej pobudce około 5tej (hura hura) Odpowiedz Link Zgłoś
ania_czarna Re: spanie 21.06.07, 09:57 Maja od miesiąca śpi już u siebie w pokoiku, w swoim łózeczkuŚpi prawie całą noc, nie raz tylko muszę wstac i wcisnąć jej smoka na śpiąco Odpowiedz Link Zgłoś
ada1122 Re: spanie 21.06.07, 21:55 Oj zazdroszczę poprzedniczkom.. Natalka do północy w swoim łóżeczku śpi, później się budzi, więc biorę ją do siebie i tak już do rana.. w nocy budzi się jeszcze z 2-4 razy na cyca.. Tata niestety od kilku miesięcy śpi na kanapie w dużym pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: spanie 21.06.07, 22:51 w swoim pokoiku od kiedy skonczyla 5 m-cy ,ostatnio spi cala noc ale czesto sie tez budzi ok 2-3 i wystarczy ja wziasc do nas,zaraz zasypia i spimy tak do 8 Odpowiedz Link Zgłoś
hulaala Re: spanie 22.06.07, 07:55 Mikolaj zasypia w naszym lozku, potem jest przenoszony do swojego lozeczka a nad ranem laduje w naszym lozku Odpowiedz Link Zgłoś
zu2ka Re: spanie 22.06.07, 09:31 Szymon od urodzenia śpi w swoim łóżeczku. Od 6 msc przesypia noce i od 6 msc śpi też sam w pokoju. Od 4 msc życia uczyłam go zasypiać samemu, wcześniej usypiany był na rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: spanie 22.06.07, 09:35 śpi w łożeczku, bardzo rzadko bierzemy go do siebie. Chyba, że jest chory. ale zasypianie jest u nas. Leżymy przytuleni, lub on szaleje (najczęściej)a ja uchylam się, żeby oberwać jak naj mniej kopniaków lub ciosów główką. Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Re: spanie 22.06.07, 15:45 W swoim łóżku (nigdy nie chciała z nami spać) razem z nami w pokoju. Pewnie spałaby w swoim gdyby taki posiadała... Odpowiedz Link Zgłoś
inia1984 Re: spanie 24.06.07, 17:32 Alan od zawsze spał w swoim łóżeczku, teraz od 5 miesiąca zycia we własnym pokoju. przesypia całe noce, tylko jak u nas były upały to budził sie raz na wode i szedł spac dalej. zasypia sam po kolacji i kąpieli. Odpowiedz Link Zgłoś
agness25 Re: spanie 25.06.07, 22:58 Odkąd skończył 6 ms śpi sam w swoim pokoiku i przesypia całą noc. Odpowiedz Link Zgłoś