1kinia1 04.07.07, 13:54 wybieramy się na weekend na mazury - w grę wchodzi podróż pociągiem - 7 godzin. macie może jakieś doświadczenia związane z tym środkiem lokomocji??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hautnah Re: podróż pociągiem 04.07.07, 14:23 na pewno bedzie dobrze, bo w pociagu mozna sobie pochodzic... ja jade z mala za tydzien do rodzicow i czeka nas podroz autokarem 16 h. na szczescie bedzie duzo przerw i mam nadzieje, ze jakos to przezyjamy. w zeszlym roku tez dalysmy rade!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moopsenia Re: podróż pociągiem 04.07.07, 22:57 My w czerwcu wybraliśmy się w podróż pociągiem własnie. To była niemal pięciogodzinna podróż, ale Jaś zniósł ją bardzo dzielnie Trochę pospał, trochę pooglądał świat przez szyby pociągu, trochę pospacerował, trochę pozaczepiał ludzi - generalnie nie było źle. Miał swoje ulubione małe zabawki pod ręką, ale i tak był zaabsorwowany wszystkimi nowościami. Niestety pod koniec jazdy był już trochę zniecierpliwiony, ale on już tak ma - że mu trudno długo usiedzieć w jednym miejscu Mam nadzieję, że i Wy będziecie miec dobre doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk_29 Re: podróż pociągiem 05.07.07, 13:52 my wybieramy się nad morze i czeka nas ok. 8 godzin, ale wybrałam podróż nocą z kuszetkami i mam nadzieję, że mała ją prześpi - dojeżdżamy do celu z samego rana pewnie gorzej będzie z nami... Odpowiedz Link Zgłoś
aria11 bedzie dobrze:))) 05.07.07, 15:53 w maju jechalam z córką ze sląska w zachodniopomorskie. Łacznie 8 h z dwiema przesiadkami plus 0,5 godzinna jazda samochodem. Jechaliśmy na dzień, zamówilismy sobie 3 miejscówki - dwie przy oknie, jedna obok. Na samą myśl o tej podrózy byłam przerażona ale okazało się ze było dobrze. Z powrotem wracałam samochodem i ta sama podróż trwala 11 godzin- to był koszmarna. Wiec nie przejmuj sie będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś