Dodaj do ulubionych

podróż pociągiem

04.07.07, 13:54
wybieramy się na weekend na mazury - w grę wchodzi podróż pociągiem - 7
godzin. macie może jakieś doświadczenia związane z tym środkiem lokomocji???
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • hautnah Re: podróż pociągiem 04.07.07, 14:23
      na pewno bedzie dobrze, bo w pociagu mozna sobie pochodzic... ja jade z mala za
      tydzien do rodzicow i czeka nas podroz autokarem 16 h. na szczescie bedzie duzo
      przerw i mam nadzieje, ze jakos to przezyjamy. w zeszlym roku tez dalysmy
      rade!!!!
    • moopsenia Re: podróż pociągiem 04.07.07, 22:57
      My w czerwcu wybraliśmy się w podróż pociągiem własnie. To była niemal
      pięciogodzinna podróż, ale Jaś zniósł ją bardzo dzielniesmile Trochę pospał, trochę
      pooglądał świat przez szyby pociągu, trochę pospacerował, trochę pozaczepiał
      ludzi - generalnie nie było źle. Miał swoje ulubione małe zabawki pod ręką, ale
      i tak był zaabsorwowany wszystkimi nowościami.
      Niestety pod koniec jazdy był już trochę zniecierpliwiony, ale on już tak ma -
      że mu trudno długo usiedzieć w jednym miejscusmile Mam nadzieję, że i Wy będziecie
      miec dobre doświadczenia.
    • kasikk_29 Re: podróż pociągiem 05.07.07, 13:52
      my wybieramy się nad morze i czeka nas ok. 8 godzin, ale wybrałam podróż nocą z
      kuszetkami i mam nadzieję, że mała ją prześpi - dojeżdżamy do celu z samego rana
      pewnie gorzej będzie z nami... wink
      • aria11 bedzie dobrze:))) 05.07.07, 15:53
        w maju jechalam z córką ze sląska w zachodniopomorskie. Łacznie 8 h z dwiema
        przesiadkami plus 0,5 godzinna jazda samochodem. Jechaliśmy na dzień,
        zamówilismy sobie 3 miejscówki - dwie przy oknie, jedna obok. Na samą myśl o
        tej podrózy byłam przerażona ale okazało się ze było dobrze. Z powrotem
        wracałam samochodem i ta sama podróż trwala 11 godzin- to był koszmarna. Wiec
        nie przejmuj sie będzie dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka