14.01.11, 19:32
witam, jestem mamą trojaczków trzech dziewczynek które są niepełnosprawne.
Może ktoś z Państwa ma do oddania foteliki samochodowe (ZA KOSZT WYSYŁKI) mogą być zniszczone pozdrawiam magda
Obserwuj wątek
    • zdunia1979 Re: trojaczki 14.01.11, 19:51
      Fotelików nie mam, ale mam np. sporo body i trochę innych ciuszków po moich bliźniakach. Ja mam chłopców, ale te początkowe ciuchy to uniseks. Gdybyś chciała to daj znać.
    • asiuleknj Re: trojaczki 16.01.11, 14:37
      Witaj, Napisz, proszę, w jakim wieku są Twoje córeczki, bo nie wiem o jakie foteliki chodzi.
      • abatinxs Re: trojaczki 16.01.11, 15:22
        hmmm... wlasnie chcialam zaoferowac Tobie swoja pomoc ale wyczytalam na innym forum ze dziewczynki sa zdrowe! moglabys sie do tego ustosunkowac? strasznie mnie denerwuje jak ktos probuje wzbudzic czyjas litosc niepelnosprawnoscia...
        • motylek-k Re: trojaczki 16.01.11, 19:21
          czy wszystkim mam się chwalić, że moje córki są niepełnosprawne? Wymagają rehabilitacji, jak uważasz, że jestem oszustką i chcę coś od ciebie wyłudzić to, po co się fatygujesz i wypisujesz takie głupoty....a co od fotelików to ważą ok 9 kg
          Dziękuję za ciuszki po chłopcach, bardzo się cieszę że okazała pani mi pomoc
          • pamplemousse1 Re: trojaczki 16.01.11, 22:19
            Bardzo Ci współczuję, ale myślę, że poprzedniczka ma trochę racji. Sama w pierwszej chwili chciałam pomóc, ale znalazłam ten sam wpis co koleżanka, dodam, że to twój wpis.
            Re: Invimed Wroclaw dr Wickiewicz
            Autor: motylek-k 15.11.10, 08:50
            dr. Wickiewicz pomogła nam zostać rodzicami trzech ślicznych, zdrowych córeczek (...)

Życzę zdrowia dla dzieciaczków. I siły dla Ciebie!
            Akurat takich fotelików nie posiadam na zbyciu, bo chłopcy w nich jeżdżą wciąż (myślałam, ze chodzi o te noworodkowe), moi chłopcy jak ważyli 9 kg przesiedli się do większych, więc te pierwsze kołyski będą już za małe.
    • zdunia1979 Re: trojaczki 16.01.11, 19:26
      Jeżeli przyślesz mi na mail gazetowy swoje dane to ja wyślę ciuszki. Pozdrawiam!
    • asiuleknj Re: trojaczki 17.01.11, 09:08
      Niestety, ja również myślałam, że może chodzi o foteliki noworodkowe. W tych większych jeszcze moje dzieci długo pojeżdżą bo ważą około 9,5 i 11 kg. Odezwę się, jeśli uda mi się skądś zorganizować ciuszki (swoje oddałam już wcześniej). Pozdrawiam i życzę zdrowia
      • paula29 Re: trojaczki 28.01.11, 22:58
        hmmm, a moze wystarczy spytac / wyjasnic na czym ta niepelnosprawnosc polega i wszystkie strony będą zadowolone
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka