motylek-k 14.01.11, 19:32 witam, jestem mamą trojaczków trzech dziewczynek które są niepełnosprawne. Może ktoś z Państwa ma do oddania foteliki samochodowe (ZA KOSZT WYSYŁKI) mogą być zniszczone pozdrawiam magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdunia1979 Re: trojaczki 14.01.11, 19:51 Fotelików nie mam, ale mam np. sporo body i trochę innych ciuszków po moich bliźniakach. Ja mam chłopców, ale te początkowe ciuchy to uniseks. Gdybyś chciała to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
asiuleknj Re: trojaczki 16.01.11, 14:37 Witaj, Napisz, proszę, w jakim wieku są Twoje córeczki, bo nie wiem o jakie foteliki chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
abatinxs Re: trojaczki 16.01.11, 15:22 hmmm... wlasnie chcialam zaoferowac Tobie swoja pomoc ale wyczytalam na innym forum ze dziewczynki sa zdrowe! moglabys sie do tego ustosunkowac? strasznie mnie denerwuje jak ktos probuje wzbudzic czyjas litosc niepelnosprawnoscia... Odpowiedz Link Zgłoś
motylek-k Re: trojaczki 16.01.11, 19:21 czy wszystkim mam się chwalić, że moje córki są niepełnosprawne? Wymagają rehabilitacji, jak uważasz, że jestem oszustką i chcę coś od ciebie wyłudzić to, po co się fatygujesz i wypisujesz takie głupoty....a co od fotelików to ważą ok 9 kg Dziękuję za ciuszki po chłopcach, bardzo się cieszę że okazała pani mi pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
pamplemousse1 Re: trojaczki 16.01.11, 22:19 Bardzo Ci współczuję, ale myślę, że poprzedniczka ma trochę racji. Sama w pierwszej chwili chciałam pomóc, ale znalazłam ten sam wpis co koleżanka, dodam, że to twój wpis. Re: Invimed Wroclaw dr Wickiewicz Autor: motylek-k 15.11.10, 08:50 dr. Wickiewicz pomogła nam zostać rodzicami trzech ślicznych, zdrowych córeczek (...) Życzę zdrowia dla dzieciaczków. I siły dla Ciebie! Akurat takich fotelików nie posiadam na zbyciu, bo chłopcy w nich jeżdżą wciąż (myślałam, ze chodzi o te noworodkowe), moi chłopcy jak ważyli 9 kg przesiedli się do większych, więc te pierwsze kołyski będą już za małe. Odpowiedz Link Zgłoś
zdunia1979 Re: trojaczki 16.01.11, 19:26 Jeżeli przyślesz mi na mail gazetowy swoje dane to ja wyślę ciuszki. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
asiuleknj Re: trojaczki 17.01.11, 09:08 Niestety, ja również myślałam, że może chodzi o foteliki noworodkowe. W tych większych jeszcze moje dzieci długo pojeżdżą bo ważą około 9,5 i 11 kg. Odezwę się, jeśli uda mi się skądś zorganizować ciuszki (swoje oddałam już wcześniej). Pozdrawiam i życzę zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
paula29 Re: trojaczki 28.01.11, 22:58 hmmm, a moze wystarczy spytac / wyjasnic na czym ta niepelnosprawnosc polega i wszystkie strony będą zadowolone Odpowiedz Link Zgłoś