Dodaj do ulubionych

łóżeczko

IP: *.* 01.09.02, 18:26
Dziewczyny jakie łóżeczka kupić. Tyle tego jest, że nie wiem co wybrać. Chodzi mi przede wszystkim o szerokość. Acha i czy kupować dla maluchów pościel,bo nie wiem czym je przykrywać?
Obserwuj wątek
    • Gość: AgnieszkaG. Re: łóżeczko IP: *.* 01.09.02, 19:11
      Polecam Ci na początek jedno łóżeczko 140/70 , a zamiast pościeli dwa beciki rozpinane z boku, starczą Ci spokojnie do piątego miesiąca i Dzidzie sie nie rozkopią.Pozdrawiam.Agnieszka
      • Gość: alinal Re: łóżeczko IP: *.* 01.09.02, 20:04
        cześć,my dość długo korzystaliśmy z jednego łóżeczka, dzieci spały we wszystkich możliwych pozycjach, dopiero kiedy już żadną miarą się nie mieściły, kupiliśmy drugie. Dzieciaki spały bardzo długo w rożkach (urodziły się w zimie), potem przez moment pod kołderką, a potem już przyszły upały, więc tylko pod pieluszką. poduszki do dziś nie używamy.Dla mnie te rożki to w ogóle była podstawa, dzieci były malutkie, zima na dworze, w domu też nie przegrzewaliśmy, więc one spały w nich, były noszone itdpozdrawiamalina
      • Gość: Monika25 Re: łóżeczko IP: *.* 01.09.02, 22:15
        Witam! Nam na początku wystarczyło jedno łóżeczko.Chłopcy byli tak mali,że nawet mogli spać w poprzek.Spali "na waleta" w rożkach,a potem w spiworkach.Gdy trochę podrośli dostawiliśmy drugie łóżeczko.Monika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka