04.06.07, 18:48
Czym mozna posmarowac/ popsikac etc szesciomiesieczniaki przeciw meszkom?
Mamy obok gesty park i wlaza im okropnie i wszedzie. A w perspektywie jeszcze
wyjazd na dlugi weekend!
Obserwuj wątek
    • chrust5 Re: meszki 06.06.07, 08:57
      Odpowiadam sama sobie, poradzila mi pani w aptece, a moze komus sie przyda.
      Jest antisol, dziala na rozne paskudztwa w tym meszki. Czy faktycznie dziala,
      jeszcze nie wiem smile
      • piegoosek Re: meszki 06.06.07, 13:45
        dzieki smile) tez popytam w aptece co na to swinstwo! ja wybieram sie do lasu,
        gdzie szal z komarami! mam nadzieje, ze nie dadza nam tak do wiwatu jak
        ostatnio! dzieci udalo mi sie uchronic, ale ja wygladalam jak po ospie uncertain
        szczegolnie nogi mialam w czerwone kropy! bardzo pomogl mi fenistil! dla dzieci
        tez moze byc!
        • chrust5 Re: meszki 06.06.07, 14:41
          Nawet takich kompletnych maluchow? Bo nie pamietam, piegoosku, ile maja Twoje?
          • piegoosek Re: meszki 06.06.07, 19:33
            moje maja 5 m-cy, nie musialam ich smarowac, bo ich nic nie zualo, ale spytalam
            naszej pediatry, mowila, ze jaknajbardziej mozna je Fenistilem w razie czego
            smarowac smile oczywiscie miejscowo!
    • ukomo Re: meszki 08.06.07, 10:51
      czy już wiadomo że antisol się sprawdził? też jedziemy w krzaczory i zastanawiam
      sie co kupić
      • chrust5 Re: meszki 10.06.07, 17:39
        Jesli Ci jeszcze potrzebne (bo dlugi weekend sie konczy smile, to dziala.
        Sprawdzalam na komarach, bo w Elku akurat meszek niet.
    • kasia_g4 Do chrust5 10.06.07, 21:55
      Mieszkasz w Ełku czy jesteś tu tylko przejazdem? Jakoś nie mogę złapać się z
      żadną bliźniaczą mamą stąd.
      • chrust5 Re: Do chrust5 11.06.07, 11:12
        Nie, jestem z Warszawy, w Elku moj maz ma dalsza rodzine. Mieszkaja cudownie,
        tuz nad jeziorem! Faktycznie, na spacerach czy w kosciele nie widzialam zadnych
        blizniakow sad
        • kasia_g4 Re: Do chrust5 11.06.07, 17:36
          Masz rację. Mimo, że w Ełku rodzi się ostatnio mnóstwo bliźniaków, to jakoś na
          spacerze nigdy nie mogę spotkać żadnej podwójnej mamy. No a taki wózeczek
          raczej nie przejedzie niezauważony.
    • ukomo Re: meszki 11.06.07, 21:22
      zaufałam, kupiłam i wygraliśmy ze wściekłymi mrówkami smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka