Dodaj do ulubionych

Implast Spider-pytanie o kolor

19.07.07, 16:11
Wiem, ze jeszcze u mnie za wczesnie na kupowanie wozka, ale powoli sie
rozgladam. Widzialam na forum, ze duzo mam blizniakow poleca implast spidera,
wiec co do jego funkconalnosci nie mam pytan. Czy mozecie mi jednak
powiedziec, czy w wersji "blue" wozek jest bardziej niebieski czy granatowy?
Moze ktos ma zdjecia? Te z oficjalnych stron sie troche roznia - raz
niebieski, raz granatowy...
Obserwuj wątek
    • twixy Re: Implast Spider-pytanie o kolor 19.07.07, 19:44
      Zdecydowanie granatowy- niestety. Tylko w Polsce jest taki biedny wybór. W
      Czechach są jeszcze pomarańczowe a w ogóle to chyba 4 do wyboru jeśli mnie
      pamięć nie myli. W Stanach model nowszy był już wieki temu a do
      naszej "nowoczesnej" Polski trafił teraz jako nowość. Trzeci świat... po
      prostu.
      • 100ania Re: Implast Spider-pytanie o kolor 19.07.07, 20:23
        ciemny granat
      • madzonga00 Re: Implast Spider-pytanie o kolor 19.07.07, 23:31
        W Czechach kolorów Spidera jest około 9, w Polsce 2 kolory,
        .........a firma z Poznaniasmile
        • xb Re: Implast Spider-pytanie o kolor 20.07.07, 09:23
          ja widziałam w tym tygodniu najnowszy model i kolor jest niebieski
          ja też się do niego przymierzam i będą chłopcy więc wybiorę niebieski
          gość ze sklepu powiedział że to nowośc ten kolor
    • badziul Re: Implast Spider-pytanie o kolor 20.07.07, 09:31
      witaj,
      ja miałam czerwony i mi się podobał, ale... zastanów sie jeszcze bo moje maluchy
      "wyrosły" z siedzeń spacerowych kiedy miały 8 miesięcy sad( wózek był
      bezużyteczny i musiałam kupić nowy
      pozdrawiam
      badziul
      • namad1 Re: Implast Spider-pytanie o kolor 20.07.07, 11:02
        zdecydowanie granatowy, a ja jezdziłem speiderem do 14 m-ca, później
        sprzedałam, bo potrzebowalam czegoś lżejszegi i gabarytowo mniejszego, myślę ze
        jeszcze cale lato dziewczynki by nim pojeżdziły, fakt było juz trochę ciasnawo,
        ale w letnich ciuszkach , to co innego niz w zomowych śpiworach.
    • erin79 Re: Implast Spider-pytanie o kolor 20.07.07, 11:21
      Dziewczyny dzieki za wszystkie odpowiedzi i porady. Jeszcze sie nie zdecydowalam
      do konca na wozek. Zastanawiam sie tez nad firstwheels city twin.
      www.firstwheels.nl/en/city_twin/
      Ale jesli ten implast bylby rzeczywiscie taki fajny niebieski jak na ich stronie
      teraz widac (www.implast.com.pl/), to byc moze sie zdecyduje!

A skad wiecie ze w Czechach jest wiecej kolorow? Jest czeska strona implasta?

Jeszcze raz dziekuje!
    • blizniaczki5 Re: Implast Spider-pytanie o kolor 21.07.07, 00:20
      w Czechach jest spory wybór kolorów Implasta mialam okazję sama kilka widzieć,
      na tej stronce można je obejżeć i zamówić smile

www.prag-info.cz/_shop/index_.php?shopshockTcw&akce=rubrika_vyrobce&idvyrobce=3325
      • blizniaczki5 Re: Implast Spider-pytanie o kolor 21.07.07, 00:24
        a może tu jakiś wózek Ci się spodoba

www.dvojcata.kat.cz/Kocarky.html
        • erin79 Re: Implast Spider-pytanie o kolor 24.07.07, 11:01
          Bardzo ci dziekuje! Jestes bezcenna! smile
          • greenhills Re: Implast Spider-pytanie o kolor 24.07.07, 11:26
            Czesc erinwink Powiedz, a gdzie szukac tego wozka firstwheels? Wiesz moze czy on
            jest w sprzedazy w Polsce? Szukalam w necie, ale tak latwo to go nalezc nie
            mozna, a mi z kolei podoba sie ten i chetnie bym go zobaczyla z bliska.
            • erin79 Re: Implast Spider-pytanie o kolor 25.07.07, 11:38
              Ja sie chyba na niego tez zdecyduje w koncu. I bede sprowadzac z Mothercare w
              Anglii, bo w Irlandii go nie ma. Ale zapytaj moze w sklepach Mothercare w
              Polsce?? Widzialam go wczoraj z bliska na ulicy - zaczepilam babke z
              blizniaczkami smile Zrobila mi pelna demonstracje i bardzo polecala smile Jest
              naprawde super.
              • greenhills Re: Implast Spider-pytanie o kolor 25.07.07, 11:53
                Ogladalas go w wersji spacerowej? Nie jest za plytki? (tak wyglada na zdjeciach)
                Bardzo mi sie podoba, choc wolalabym z przodu wieksze kola. Moja kolezanka ma
                wozek teutonia s3 model z zeszlego roku, rewelacyjnie sie go prowadzi, choc to
                wozek niestety dla jedynki, ale bardzo polecala wlasnie te wozki. Weszlam na
                strone, ale widze ze maja tylko 1 model dla blizniakow-nawet ladny i wyglada na
                porzadny, kolka takie jak chcialam, podobno sa bardzo latwe w prowadzeniu. Te
                wszystkie wozki blizniacze maja niestety dla mnie jedna wade (a moze sie myle-
                byloby dobrze) - nie mozna w nich umieszczac fotelikow samochodowych. Czyli
                jade na zakupy, przypinam dzieci do fotelikow, w bagazniku wozek i gondolkisad U
                kolezanki widzialam wlasnie w teutonii ze przekladala do wozka fotelik
                samochodowy i zalezaloby mi na tym by znalezc wozek blizniaczy wlasnie z taka
                opcja.
                • 100ania Re: Implast Spider-pytanie o kolor 25.07.07, 13:44
                  Jedyne wózki bliźniacze, do których można wpinac dwa foteliki to Peg Perego Duet (w wersji z małymi kółkami bądź dużymi i kierownicą) oraz Inglesina Biposto. Jest jeszcze Jane Powertwin i Jane Twin Two, ale on ma tę wadę, że noworodki i niemowlęta, które nie siedzą stabilnie mogą w nim podróżować jedynie w fotelikach samochodowych.
                  • okularniczka Re: Implast Spider-pytanie o kolor 25.07.07, 14:16
                    Jane Powertwin można zamontować gondolki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka