goss1 08.02.04, 11:40 Miłe mamy Czy Oftarinol to sól fizjol., którą można stosować już u kilkudniowego dzieciaczka - taką doradzono mi w aptece, ale chciałabym zasiegnąć Waszej opinii czy to właściwy zakup i czy używacie tego produktu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniael Re: Prośba o poradę - Oftarinol 08.02.04, 19:10 Witam! Oftarinol to normalna sól fizjologiczna, jak każda inna może być stosowana u noworodków, występuje tylko pod inną nazwą handlową.U nas w przychodni lekarze zalecają, właśnie tę, ponieważ jest tańsza od Physiodose a niczym się od niej nie różni U nas na osiedlu apteki nawet nie sprowadzają Physiodose, bo nikt jej nie kupuje.Używamy Oftarinolu od początku. Pozdrawiam. A to moja Krupcia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10574182 Odpowiedz Link Zgłoś
goss1 Re: Prośba o poradę - Oftarinol 08.02.04, 20:30 Bardzo dziękuję za pomoc! - bo mam tysiące pytań i wątpliwości przygotowując wyprawkę dla jeszcze nienarodzonego maluszka... Pozdrawiam Ciebie i śliczną córeczkę! Odpowiedz Link Zgłoś