anet01 01.03.10, 14:19 czy wasze dziecko miało robiona biopsje jelit?jk to badanie wyglada?czy długo trwa?i co pokazuje dokładnie.Mi lekarz wspomniał o znieczuleniu miejscowym dla dziecka.Przechodziłyscie to badanie z dzieckiem????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasi-ka79 Re: Biopsja jelit 01.03.10, 20:25 mój synek miał biopsje nie jelit ale szpiku - był w zupełnej narkozie nie wiem czy mozna to porównywac do biopsji jelit skor piszesz o znieczuleniu miejscowym to chyba raczej nie można , skojarzyło sie mi to z biopsją np; guzka piersi która tez jest wykonywana w znieczuleniu miejscowym i naprawe nic nie boli , wiesz to wszytko zalezy od dziecka ile ma lat i czy wytrzyma załuzmy 5-10 min nieruchomo Odpowiedz Link Zgłoś
genie.in.the.bottle Re: Biopsja jelit 01.03.10, 22:13 > czy wasze dziecko miało robiona biopsje jelit?jk to badanie wyglada?czy długo > trwa?i co pokazuje dokładnie.Mi lekarz wspomniał o znieczuleniu miejscowym dla > dziecka.Przechodziłyscie to badanie z dzieckiem????? Zalezy jaka metoda biopsja bedzie wykonywana.W moim osrodku wykonuje sie 3 metodami.Biopsja ma wykazac chorobe lub jej brak.Dlaczego tych pytan nie zadalas lekarzowi ? Odpowiedz Link Zgłoś