ewa1w 10.03.10, 11:39 wybieram się tam z dwójką maluchów od 28 kwietnia. Czy ktoś może zna to miejsce i coś doradzi? Jakieś opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
set_ka1 Re: sanatorium "Opatrzność" w Rabce 10.03.10, 12:44 Kiedy skladalas wnisek, ze masz taki fajny termin?? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1w Re: sanatorium "Opatrzność" w Rabce 11.03.10, 11:56 wniosek składałam w lutym Odpowiedz Link Zgłoś
set_ka1 Re: sanatorium "Opatrzność" w Rabce 12.03.10, 13:23 Przepraszam ze pytanie, ale mala zaczela mi znowu bardzo chorowac (wlasnie ma zapalenie pluc) i jestem ciekawa czy jezeli teraz zloze wniosek to czy jest szansa na sanatorium do wrzesnia. Bo wiem, ze kolejki sa olbrzymie Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1w Re: sanatorium "Opatrzność" w Rabce 12.03.10, 13:49 Od mojego pediatry wiem, że dzieci czekają na sanatorium ok. 3 miesiące i u nas to się sprawdziło. Zdrówka dla małej. Odpowiedz Link Zgłoś
set_ka1 Re: sanatorium "Opatrzność" w Rabce 12.03.10, 14:33 W takim razie zloze wniosek. Moze sie uda. We wrzesniu wracam do pracy i juz bedzie proble z urlopem - niestety polska rzeczywistosc. Dzisiaj kontrole i decyzja czy mala walczy czy szpital pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś