chbm1979 26.07.10, 18:26 Witam!Czy w CZD w W-wie można przebywac w nocy z dzieckiem?Mam inf, że nie. Dziecko ma 4 latka.Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
9-x-2 Re: Pytanie dotyczące Centrum Zdrowia Dziecka w W 26.07.10, 20:07 Wydaje mi się, że mama może opłacić pobyt i być z dzieckiem. Przynajmniej ok. 6 mies. temu stałam w kolejce do kasy z mamami, które wlasnie placiły za swoje noclegi Odpowiedz Link Zgłoś
0.gaba1 Re: Pytanie dotyczące Centrum Zdrowia Dziecka w W 26.07.10, 21:19 Wydaje mi się ,że zależy jaki oddział.Ja byłam z synem w ubiegłym roku na imunologii i mogłam zostać,o dziwo nic nie płaciłam.Warunek- własny leżak,nie wolno spac na materacu na podłodze.Nie wiem dokładnie,ale na urologii chyba nie wolno było zostawać.Najlepiej jak zadzwonisz na oddział i się zapytasz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
efcik30 Re: Pytanie dotyczące Centrum Zdrowia Dziecka w W 26.07.10, 21:38 Byłam w grudniu na neurologii i mogłam zostac z synkiem.Nic nie płaciłam miałam swój fotel rozkladany do spania( ogrodowy). Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko5 Re: Pytanie dotyczące Centrum Zdrowia Dziecka w W 27.07.10, 00:52 Nie mozna na neurochirurgii.Od pewnego czasu rodzice musza wnosic oplaty za media.Na poczatku byl to koszt 5zl za dobe. Odpowiedz Link Zgłoś
hunke Re: Pytanie dotyczące Centrum Zdrowia Dziecka w W 27.07.10, 09:27 Urologia - można być z dzieckiem bez opłat. Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: Pytanie dotyczące Centrum Zdrowia Dziecka w W 27.07.10, 13:49 Potwierdzam: zależy od oddziału. Musisz się dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
ziutka23 Re: Pytanie dotyczące Centrum Zdrowia Dziecka w W 27.07.10, 14:21 Na okulistyce w 2009r na pewno można było nocować (na własnym "sprzęcie"), bez wnoszenia opłat. NO bez jaj - nie dość, że czuwające 24h na dobę Matki wyręczają siłą rzeczy w niektórych czynnościach personel, to jeszcze miałby za to płacić? Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko5 Re: Pytanie dotyczące Centrum Zdrowia Dziecka w W 27.07.10, 16:45 ziutka23 napisała: > Na okulistyce w 2009r na pewno można było nocować (na > własnym "sprzęcie"), bez wnoszenia opłat. > NO bez jaj - nie dość, że czuwające 24h na dobę Matki wyręczają siłą > rzeczy w niektórych czynnościach personel, to jeszcze miałby za to > płacić? Oplaty sa od paru miesiecy.Za prad,za wode.Bo rozumiem,ze korzystalas z mikrofalowki,z czajnika,z lodowki,ogladalas tv,korzystalas z toalety,z wody.Wiesz jakie to sa koszta? NFZ za to nie zwraca. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: Pytanie dotyczące Centrum Zdrowia Dziecka w W 27.07.10, 18:18 Czemu nie zadzwonisz i nie zapytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
la.sonrisa Re: Pytanie dotyczące Centrum Zdrowia Dziecka w W 27.07.10, 20:13 A na jaki oddział idziecie? Na gastroenterologii mozna byc 24 h na dobę, na własnym leżaku, jest łazienka z prysznicem dla rodzicow i kuchenka mikrofalowa, opłata za media (kilkaz zl). Odpowiedz Link Zgłoś
kask_a Re: Pytanie dotyczące Centrum Zdrowia Dziecka w W 27.07.10, 20:19 na pediatrii i neurologii też można, nawet trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
chbm1979 Re: Pytanie dotyczące Centrum Zdrowia Dziecka w W 27.07.10, 21:30 Dzięki za odpowiedzi. To jest oddział nefrologii, transplantacji nerek i nadciśnienia tętniczego.Pani z oddziału w rozmowie tel mówiła, że nie można, czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś