katka74 22.03.04, 20:23 kto zna tych lekarzy i może kogoś polecić? dr Małgorzata Blachowska, dr Joanna Brett-Chruściel, dr Marcin Zegadło. Przyjmują w Enel-Medzie w Atrium Plaza w Al. Jana Pawła II Z góry dzięki za opinie. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytek1 Re: pediatra z Enel-Medu 23.03.04, 00:00 Moją malutką 2 latką zajmuje się od jej urodzenia dr. Chruściel. Super. Nigdy nie żałuje badań diagnostyczych. Jest ciepła i ma podejście do dzieci ( sama ma 3). O pozostałej 2 niewiele mogę powiedzieć. Pani Blachowskiej nie znam a Zegadło jakoś mi nie pasi i sam nie wiem czemu. Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: pediatra z Enel-Medu 23.03.04, 17:18 Bardzo Ci dziekuję za odpowiedź. Też byłam bliska zdecydowania się na nią, po tym jak sie dowiedziałam, że pracuje w Centrum Zdrowia Dziecka. Ja dopiero staruje jeśli chodzi o kontakty z pediatrą, bo moja córcia ma dopiero 2 tygodnie i 4 dni, więc nie chciałabym sie sparzyć. Jeśli możesz napisz mi coś bliżej o samej przychodni, jak ją oceniasz, czy można się zapisywać na konkretne godziny, czy popołudniami też przyjmują (kiedy przyjmuje dr Chruściel) i w ogóle co tam wiesz Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: pediatra z Enel-Medu 23.03.04, 20:34 No cóż pani Chruściel ma dr przed nazwiskiem i strasznie mi to imponuje biorąc pod uwagę, że ma 3 dzieci. Jest też kierownikiem przychodni pediatrycznej. Grafiku nie znam, bo zmieni sie napewno po otwarciu nowego oddziału w Alejach Jeroolimskich. Sama przychodnia w Atrium miła czysta i kameralna, ale tak chyba wyglada wiekszość prywatnych przychodni... Umówiasz się na godzinę i dzień ( moga być wizyty popołudniowe) i jeśli od zamawiania wizyty do jej czasu jest długo to enelmed powiadania i przypomina... Co do samej pani to opiekuje sie moją małą od urodzenia i nie jest fanatyczna w każdej dziedzinie ( karmienie piersią, pieluszki itp..)I a do tego ma super poczucie humoru i cierpliwość. Miłej wizyty napisz jak było. Pozdrwiam Edyta mama Karolinki Odpowiedz Link Zgłoś