Dodaj do ulubionych

Czerwone plamy......

28.04.11, 17:03
Moja 6 tygodniowa córeczka ma czerwone plamki na całym ciele. dwa dni temu pierwsze pojawiły się na brzuszku, później na rączkach i nóżkach dziś na szyi i buźce.... na brzuszku plamek jest zatrzęsienie ale są drobne, na rączkach i nóżkach występują licznie w postaci małych krostek. za to na twarzy mała ma plamy o średnicy centymetra i większe. Mała jest rozdrażniona, ciągle płacze, śpi niespokojnie, podczas karmienia (karmię piersia) często odpycha sie ode mnie rączkami i nóżkami i krzyczy. Kupki ma normalne. dwa tygodnie temu stwierdzono u niej skaze białkową, aby móc karmić piersią zaczęłam stosować ostra diete bez białkową. Wczesniejsze objawy ustąpiły i wszystko wróciło do normy. dopiero teraz z niewiadomych przyczyn wystąpiła ta ostra wysypka... Przecież nie dodałam nic do mojej diety, jem cały czas to samo. Czy ktos może mi pomóc i powiedzieć co to może być??? czy może to byc alergia na jakiś pyłki znajdujące sie na podwórku? Podkreślam że w domu nie mam żadnych zwierząt, żadnego pierza ani wełny....
Obserwuj wątek
    • aka10 Re: Czerwone plamy...... 28.04.11, 18:13
      Wg. mnie, to Twoje hormony tak wychodzą na dziecku. Przejdzie samo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka