Dodaj do ulubionych

Częste wymioty ,bóle brzucha

21.12.11, 21:04
Witam serdecznie.
Córka w wieku 7lat od 2-3m-cy miewa dziwne historie.Tzn średnio co 7-10dni boli ją brzuch i wymiotuje.Za pierwszym,drugim razem podała nospe ale za 3razem ból był tak silny że wylądowaliśmy na pogotowiu-lekarz stwierdził że jest to być może związane z wcześniejszym dojrzewaniem(chyba za szybko!)wykluczył kolkę,wyrostek,jelitówkę...i znowu pojawiły sie 4 razy te bóle w odstępie 5-7dni.Myślę że niema to związku z jedzeniem(uczulenie),niewiem co to może byc?
Obserwuj wątek
    • farfalina Re: Częste wymioty ,bóle brzucha 21.12.11, 22:54
      Zapewne to nie jest normalne, szukaj przyczyny.idź do gastrologa,zbadaj kal na pasożyty. A może w szkole tak bardzo sie stresuje?
      • lillylive Re: Częste wymioty ,bóle brzucha 22.12.11, 14:06
        Dzięki.O gastrologu nie pomyślałam.
        • alusiap1 Re: Częste wymioty ,bóle brzucha 27.12.11, 12:41
          u mnie podobna sytuacja nie wiem, co robić 23 .12 wieczorne bole brzucha , potem wymioty i spokój do dzis. Rano o 5 pojechałam z nia do centrum Pediatrii w klimontowie, gdzie zrobili jej lewatywę i dostała zastrzyk z nospy. Córka ma 9 lat. umówie ja do gastrologa prywatnue do dr Maliszewskiej, kiedys , b. dawno u niej bylam, bardzo konkretna osoba.ale teraz poki co wpadam w histerię i nie wiem co mam robić ?
          • lillylive Re: Częste wymioty ,bóle brzucha 27.12.11, 20:14
            A ja dodam że od 2tygodniu doszły spore uplawysad
            • oliwija Re: Częste wymioty ,bóle brzucha 28.12.11, 07:32
              ja tak mialam jak bylam mała mialam stan zapalny zoładka- zolodek sam siebie zjadał.... dostałm jakies leki ... ale pamietam ze mamam ze mna była u gastrologa, ni emogłam jesc rzeczy smazonych, tylko gotowane chude mieso zadnej surowizny. Przeszło
              • annie_laurie_starr Re: Częste wymioty ,bóle brzucha 29.12.11, 20:17
                Pamietam, ze rzygalam jaj chodzilam do zerowki dosc czesto przed pojsciem do szkoly. Az w koncu babcia pomiarkowala, ze jak wypije kakao na sniadanie rzygi murowane. Czy przyczyny tekiego stanu moga byc stresowe? No wiesz szkoloa itd?
                • lillylive Re: Częste wymioty ,bóle brzucha 29.12.11, 20:19
                  Stresowe odpadają,ale o nabiale też myślałam,zobaczymy jutro zrobię badanie moczu a po nowym roku do lekarza na razie ogólnego no bo te uplawy jeszcze....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka