beta75 07.07.04, 22:48 Hej lekarz zalecił mojemu dziecku noszenie butów firmy "postęp". Czy ktoś wie gdzie można je kupić, jaka cena? A może jest sklep wysyłkowy? Jeżeli Wasze dzieciaki nosiły również te buty to co onich sądzicie? PA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaoli Re: buty firmy POSTĘP 08.07.04, 10:28 Jeżeli jesteś z W-wy to są w Smyku, widziałam też w sklepie firmowym Bartek na Bemowie. Odpowiedz Link Zgłoś
beta75 Re: buty firmy POSTĘP 08.07.04, 12:34 Hej problem polega na tym że nie jestem z Warszawy. Może ktoś wie czy można kupic w sklepie wysyłkowym takie buciki? PA Odpowiedz Link Zgłoś
gruchotka Re: buty firmy POSTĘP 08.07.04, 14:04 Witam S.I. "Postęp" nie prowadzi sprzedaży wysyłkowej. Dzwoniłam i pytałam się. Najlepiej porozmawiać ze sprzedawcą z najbliższego sklepu z art. rehabilitacyjnymi, powinni bez problemu Ci takie buty zamówić u producenta. Jeżeli mieszkasz w mieście, gdzie jest kilka sklepów z art. rehabilitacyjnymi, to może w którymś kupisz bez problemu odpowiedni rozmiar. A buciki na stronie www.postep.elblag.pl/obuwie.htm zdjęcię "Nr 2.4. BUCIKI DZIECIECE", kosztują w moim mieście: rozmiar "0" grupa Poniemowlęca 18-23 (11-14,5) 55-60 PLN rozmiar "A" grupa Wczesnodziecięca 24-26 (15-16,5) 75-79 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: buty firmy POSTĘP 08.07.04, 13:47 Butki Postępu można kupić w prawie każdym sklepie z obuwiem ortopedycznym. Może zapytaj na swoim forum regionalnym o taki sklep? Wysyłkowo chyba nigdzie nie sprzedają. Odpowiedz Link Zgłoś