zolma1 Re:Poszukiwany- Ranking-Pediatra 25.11.04, 22:47 Witam, za szybko kliknełam.Mam prośbę do warszawskich Mam, proszę poleccie mi jakiegoś dobrego pediatrę dla noworodka. Może stworzymy ranking sprawdzonych lekarzy Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
antonina_74 Re:Poszukiwany- Ranking-Pediatra 26.11.04, 00:53 dr Elżbieta Boniecka lub Ewa Skorupska. Wa-wa Ursus ul. Sosnkowskiego 18. Obie rozsądne, nie panikują, nie zalecają setek niepotrzebnych drogich badań, nie szaleją z antybiotykami (antybiotyk wchodzi dopiero przy anginie/zapaleniu płuc), odpowiadają na wszystkie pytania wyczerpująco i kompetentnie, nie drą się na mamy butelkowe, z diagnozą trafiają w sedno. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka1979 Re:Poszukiwany- Ranking-Pediatra 26.11.04, 09:12 Witam! Dr Krukowska-Major z przychodni Vita-Med ul.Meissnera na Gocławiu.Bardzo miła,rozsądna pani doktor.Nie przesadza z lekami,a jeżeli jest konieczność zastosowania jakiegoś leczenia ,to zawsze najpierw wybiera leki na bazie naturalnych składników.U mojego 6 miesięcznego synka to pomagało ,jeszcze nie stosowaliśmy żadnych poważniejszych leków,tym bardziej antybiotyków. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmm Re:Poszukiwany- Ranking-Pediatra 26.11.04, 11:08 też uważam że doktor Boniecka z ośrodka na ursusie jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
antonina_74 Re:do mmmmm - sąsiadka? 26.11.04, 17:40 gdzie mieszkasz sąsiadko? ja na skoroszach. Odpowiedz Link Zgłoś