brrrrum 01.01.05, 18:55 witajcie, mój dwuletni synek często, gdy zaśnie jest cały spocony, ale chłodny. Ma zimne czoło, policzki, a mokrą głowkę... może mu czegos brakuje? jaka może być tego przyczyna??? madzia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmmama Re: zimne poty.. co to oznacza? 02.01.05, 21:35 Mój 3,5 letni synek ma takie same objawy. Teraz wprawdzie ma zapalenie oskrzeli ale wcześniej też się strasznie pocił w trakcie spania. Byliśmy u lekarza i dał nam skierowanie na badanie krwi (żelazo, cukier i transaminazy). Być może to anemia, mam nadzieję, że nic poważnego. Zrób morfologię synkowi. Dużo zdrowia dla Ciebie i synka. Odpowiedz Link Zgłoś
brrrrum Re: zimne poty.. co to oznacza? 03.01.05, 13:17 mam do Ceibie prośbę: napisz jak wypadły wyniki Twojego synka, dobrze? anemia...? ale skąd by sie wzięła? staram się maluszka dobrze odżywiać... madzia Odpowiedz Link Zgłoś
mmmama Re: zimne poty.. co to oznacza? 12.01.05, 19:42 Zrobiliśmy badania i wszystko wyszło ok. Zelazo w normie, cukier, transaminazy też. Trochę podwyższone leukocyty (Mikołaj przechodził zapalenie oskrzeli). Krew "czerwona" też. Pediatra przepisała Multi Sanostol i Biostyminę w ampułkach i powiedziała, żeby się nie przejmować. JEst trochę lepiej z tym poceniem. Ale jak się nic nie zmieni to zrobię badania jeszcze raz. A jak u Ciebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś