Dodaj do ulubionych

neurolog G. Banaszek

16.02.05, 15:00
Czy ktoś był u tej pani dr Grażyny Banaszek? czy warta jest polecenia?
Obserwuj wątek
    • kszaszka Re: neurolog G. Banaszek 16.02.05, 22:18
      warta!!!chociaż, podobno ma bardzo surowe kryteria, tzn zaleca rehabilitacje (w
      swoim ośrodku oczywiście,metodą Vojty - arcy nie przyjemną dla maluszka) nawet
      w przypadkach, w których nie jest konieczna. Złośliwi twierdzą,że jest to
      wyciąganie pieniędzy od troskliwych rodziców.
      Ja byłam zadowolona z jej badania, wydawała mi się wnikliwa i kompetenta,
      rehabilitowałam u niej córcie z rozpoznaniem wzmożonego napięcia mięśniowego.
      Pewnego dnia,będąc w Krakowie, wykorzystując znajomość mojej mamy, która jest
      psychiatrą dziecięcym skonsultowałam maleńką u nauczycielki dr.Banaszek, Pani
      dr.Działdowej - specjalisty światowej sławy!!! i ta, po wnikliwym badaniu za
      głowę się złapała,że ktoś w ogóle kazał Julkę rehabilitować...jak dowiedziała
      się,że to dr.Banaszek to powiedziała,że to nie pierwszy taki przypadek. Z 2
      strony pewnie wielu osobom pomogła i wychodzi z założenia,że rehabilitacja nie
      zaszkodzi - pewnie ma rację! tyle,że maluszki- stosując metodę Vojty-naprawdę
      bardzo cierpią. Dzisiaj poszłabym do niej, i jeśli zaleciła by rehabilitację
      skonsultowała bym dodatkowo na Ul.Gardenii.
      pozdrawiam szaszka
    • chwojka Re: neurolog G. Banaszek 16.02.05, 23:00
      Byłam u tejże lekarki kilka lat temu. Stwierdziła napięcie mięśniowe, kręcz
      szyi i zaleciła rehabilitację /płatną rzecz jasna/ metodą Vojty. Skonsultowałam
      się z innymi neurologami i żadnego kręcza ani napięcia nie potwierdzili / za to
      znaleźli inne problemy neurologiczne/. Rehabilitacja "Vojtą" nic by nie dała
      poza odchudzeniem mojego portfela. Zrezygnowałam więc z jej usług, dalej
      prowadzili córkę neurolodzy z CZD. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka