paola_ola_ola 10.05.05, 12:14 corka od rano robi doslownie co d minut kupki z dodatkiem zluzu i krwi.wczoraj zjadla dwa jablka ale nie wydaje mi sie zeby od tego ja tak czyscilo...pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolfika74 Re: ..::sluz+krew w kupce::.. 10.05.05, 12:26 moja Oleńka tez to miała, ale była tylko na piersi i była uczulona na białko mleka krowiego, jesli to się powtórzy idź do lekarza, obserwuj Odpowiedz Link Zgłoś
wolfika74 Re: ..::sluz+krew w kupce::.. 10.05.05, 12:28 ile ma mała? ja bym się zgłosiła do lekarza jeśli ma biegunkę Odpowiedz Link Zgłoś
paola_ola_ola Re: ..::sluz+krew w kupce::.. 10.05.05, 12:56 ma 18 miesiecy,je juz praktycznie wszystko jednak nic nowego wczoraj nie jadla.robi kupi co 5 minut z duzo iloscia sluzu... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama_misi Re: ..::sluz+krew w kupce::.. 10.05.05, 13:03 Jak najszybciej do lekarza bo dziecko ci się odwodni! To jedno a drugie trzeba znaleźć przyczynę skad ta krew i śluz! Odpowiedz Link Zgłoś
napier51 Re: ..::sluz+krew w kupce::.. 12.05.05, 15:51 Witaj! Krew w kale to powazna sprawa, to moze byc salmnonella,czerwonka bakteryjna albo w najlepszym wypadku tylko rotawirus. Nie bagatelizuj tego i nie czekaj az jej przejdzie samo.Odwodni sie i trafi do szpitala na kroplowke.Lekarz powinien cie natychmiast skierowac na badanie kału dziecka i podac odpowiednie leki. U moj corki było podobnie,okazało sie ze to salmonella typu "d". Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś